Get this Widget

Horoscop pentru luni, 24 iunie 2019

0

BERBEC

Este o zi potrivită izolării de cotidian și plimbărilor în aer liber. Sufletul tău are nevoie de introspecție. Ar bine ar fi să-ți aranjezi programul, astfel încât să poți sta mai mult cu tine însuți și să eviți activitățile deosebite. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pe cât posibil! Sunt momente bune pentru a-ți trasa noi planuri de viitor.

TAUR

Vrei nu vrei, ai de-a face cu prietenii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce în atenție chestiuni legate de bani și investiții. Reține sfaturile și soluțiile primite, pentru că îți vor fi de folos în curând. Cotroversele sunt la ordinea zilei, însă prudența te poate feri de neplăceri. În a doua parte a zilei organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile!

GEMENI

Domeniul profesional te solicită destul de mult astăzi cu situații controversate. Sunt posibile vești importante legate de șefi sau informații referitoare la poziția ta în cadrul unui loc de muncă. Poți primi reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești atribuțiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însa reține informațiile primite și ai mai multă grijă de imaginea ta în ochii celorlalți. La finalul zilei fii alături de membrii familiei.

RAC

O zi în care dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți activități culturale și participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea pot intra în sfera ta de interes. Este vorba despre călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studii. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, însă te poți baza pe colegi, dar ai grija la șefi. La finalul zilei, astrele îți recomanda plimbări în aer liber.

LEU

Sunt momente favorabile achitării taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, s-ar putea să primești un cadou sau o recompensă de la cine te aștepți mai puțin. Oricum, tema principală a zilei sunt banii și bunurile materiale provenite de la alții. Totuși, detașează-te de laturile materiale ale vieții și gândește-te pe îndelete de ce ai parte de anumite evenimente în jurul tău. Lecturează o carte bună.

FECIOARA

Interesantă zi la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Ascultă ce au de zis ceilalți, chiar dacă unele lucruri nu îți sunt pe plac. Vei reuși să depășești cu bine totul. În cazul colaborărilor, ar fi bine să te gândești la încetarea celor care nu te mai reprezintă și să-ți orientezi eforturile către altele mai profitabile. Spre seară, invită-ți partenerul de viață la o cină romantică.

BALANȚA

Te așteaptă multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudență și discernământ vei putea evita provocările și situațiile delicate. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și sistemului digestiv. Folosește doar remedii naturiste, rezervă-ți momente pentru detașarea de cotidian și plimbă-te mai mult în aer liber.

SCORPION

O zi în care preocuparea majoră este legată de persoanele dragi. Parcă s-au vorbit toți să ți se împotrivească. Există pe undeva un sâmbure de adevăr, însă cu puțin efort și bunăvoință ai putea depăși orice situație neplăcută. Detașează-te de cei dragi, lasă-i în pace să-și decidă singuri planurile, iar tu relaxează-te cu un hobby. Se prefigurează discuții aprinse de la bani, bunuri comune, moșteniri sau partaje.

SĂGETĂTOR

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei reprezintă temele principale ale zilei. Sunt posibile avarii în spațiul locativ și cheltuieli majore pentru un bun casnic. Se recomandă prudență și discernământ referitor la investiții domestice, deoarece nu sunt momente prielnice pentru așa ceva. Un membru al familei, o rudă poate avea nevoie de ajutorul tău. Pe de altă parte, ziua îți poate aduce informații deosebite legate de neamuri.

CAPRICORN

S-ar părea că astăzi ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atât în interesul tău, cât și pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi să te rezumi doar la ale tale. Poți primi vești alarmante de la cineva apropiat. Selectează informațiile și nu te lăsa impresionat. Pe de altă parte este o zi bună pentru demersuri necesare instruirii profesionale. Fii mai discret, evită treburile complicate, deoarece oboseala își va spune cuvântul.

VĂRSĂTOR

Finanțele câștigate din munca proprie sunt tema principală a acestei zile. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de condițiile de muncă. De reținut informațiile care se vehiculează în preajma ta, întrucât schimbările din sfera muncii sunt frecvente și apar când te aștepti mai puțin. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți răsfăța sufletul la cumpărături. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult.

PEȘTI

Zi interesantă pentru tine. Ai energie, vrei să te ocupi de tot și toate, dar cel mai bine întoarce-ți privirea și eforturile doar către tine. Verifică-ți starea de sănătate, garderoba, gândește-te la diete de sezon sau planifică activități dragi sufletului tău. Toate planurile vieții depind în exclusivitate de felul în care le gestionezi tu. Lasă deoparte victimizarea, autosacrificiul, alunecarea în lumi iluzorii și găsește-ți ancore serioase în lumea reală înconjurătoare.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply