Get this Widget

Horoscop pentru marți, 02 aprilie 2019

0

BERBEC

Stările tale de spirit sunt amestecate și la fel și evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabilă meditației profunde la diverse concepții, idei, relații sau situații în care ești implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru că influxurile astrale te tot provoaca în acest sens. Chiar dacă simți că trebuie să renunți la unele persoane din anturajul apropiat sau să te distanțezi de anumite situații, fii prudent și lasă acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

TAUR

Provocările dinspre segmentul socio-profesional sunt majore, pentru că legi totul de eforturile personale depuse și plata aferentă acestora. La prima vedere, nemulțumirile financiare îți induc o atitudine nepotrivită față de persoanele superioare ierarhic de la serviciu, dar și față de orice persoana autoritară care îți iese în cale. Relaxează-te, fii deschis față de ceilalți și ai încredere că Universul îți călăuzește pașii doar spre oameni și evenimente benefice tie.

GEMENI

Ziua îți aduce multă forță, în special în segmentul profesional. Posibil să-ți displacă multe și mărunte la serviciu, în relațiile colegiale, cele cu șefii sau vizavi de poziția și imaginea ta în cadrul unui grup de lucru. Acum ai șanse deosebite de a realiza corecțiile necesare îmbunătățirii acestora. Traversezi o perioadă în care îți poți reorganiza planurile de viață exact cum îți dorești. Însă trebuie să ai răbdare, discernământ și să ții cont și de vocea ta interioară.

RAC

Se pare că îți vei revizui multe idei, concepții, poate chiar filozofii de viață îmbrățișate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenței îți vin informații prețioase, care vrei nu vrei, te conduc spre formularea unor observații și concluzii cu totul noi. La prima vedere s-ar putea să negi realitatea cotidiană, pe considerentul că ți se pare sau că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel. Însă, tu ascultă-ți sufletul și urmează îndrumările sugerate de acesta.

LEU

Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de genul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informații deosebite legate de veniturile obținute la un loc de muncă. Totul roiește în jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil să te concentrezi pe altceva. Partenerul de viață, o rudă apropiată, chiar și prietenii pot apela la bugetul tău pentru a-și rezolva chestiuni personale.

FECIOARA

Colaborărilor ar trebui să le acorzi atenție. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relația cu un partener de viață. Datorită poziției tale sociale, poate a imaginii tale publice, partenerii de afaceri și cel de viață pot dizolva rapid și pe neașteptate legăturile cu tine. Sau te pot provoca la discuții zgomotoase pe tema condițiilor și termenilor de desfășurare a proiectelor și acțiunilor comune. Îine cont de ceea ce îți spun ceilalți!

BALANȚA

O zi în care va trebui să te ocupi de treburile mărunte și de rutină, atât la serviciu, cât și acasă. Bazează-te mai mult pe tine, pentru că toți ceilalți au alte treburi și vor refuza politicos să-ți acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că îți dorești cu ardoare să faci cu totul altceva decât îți propune contextul zilei. Relaxează-te și acceptă iureșul evenimentelor care ți se desfășoară în cale. La momentul potrivit vei face tot ce îți dorești.

SCORPION

Îndreaptă-ți atenția spre relația cu persoana iubită și copiii. Veselia este în toi, distracția domnește în fundalul cotidian, așa încât profită de toate acestea și alătura-te celor dragi în diverse acțiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale. Discrepanțe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru că toți ceilalți au pretenția să plătești tu orice aspect legat de evenimentele zilei. Stabilește o limita financiară clară și  respect-o întocmai.

SĂGETĂTOR

Astăzi este bine să te alături membrilor familiei, să iei legătura cu neamurile apropiate sau să-ți îndrepți atenția spre treburile gospodărești. Și totuși, fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viață îți vor da peste cap planurile domestice. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari și greu de ținut în frâu. Organizează-ți treburile zilei astfel încât să rezolvi prioritățile, dar să-ți rămână timp și energie și pentru cei dragi. Seara aduce liniște și taifas.

CAPRICORN

Multă lume roiește în preajma ta și oricât ai dori să eviți contactul cu ceilalți, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să te țină de vorba pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional și cel al sănătății poți afla astăzi informații prețioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colț al minții vor reveni astăzi. Ar fi înțelept să tii cont de tot ce afli și să le pui în practică după îndelungi dezbateri interioare.

VĂRSĂTOR

Calculele făcute în dimineața zilei, vizavi de plata aferentă eforturilor depuse de tine în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiorii tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanța dintre ce sumă aștepți tu drept plată și ceea ce primești efectiv te răscolește profund. La prima vedere este bine să-ți dozezi eficient cheltuielile și să te rezumi la strictul necesar. Însă la o a doua vedere, înțelept ar fi să cauți un alt loc de muncă.

PEȘTI

Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei și unui ritm impus de ceilalți. Pentru că tu îți dorești ceva mai multă intimitate, discreție și mai ales timp și energie de a te ocupa numai de tine, sigur că intri în polemici cu oricine îți iese în cale. Mai ales, membrii familiei te provoacă mult și îți solicită eforturile. Cu puțin efort și bunăvoință ai reuși să te descurci onorabil și cu rezolvarea dorințelor și nevoilor tale, dar și cu solicitările celor dragi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply