Get this Widget

Horoscop pentru marți, 02 iulie 2019

0

BERBEC

Sentimentul de siguranță dat de relația cu cei dragi ar trebui să fie astăzi zona ta principală de interes. Este un moment bun să-ți definești așteptările emoționale, propunându-ți să petreci mai mult timp alături de cei din familie. Iar dacă ai în plan modificări ce țin de spațiul locativ sau chiar un schimb de locuință, începând de azi vei avea mai mult spor în aceste demersuri.

TAUR

Rudele tale îți pot solicita ajutorul și n-ar fi exclus să îți dorești să acorzi o mai mare atenție relației cu frații sau cu verii. Această apropiere îți va furniza un sentiment plăcut și îți va da curaj să te implici în proiecte comune alături de aceștia. Dacă vrei să urmezi niște cursuri noi, este esențial să te familiarizezi puțin cu acele domenii și să fii sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

GEMENI

Confortul din punct de vedere financiar este un subiect căruia îi vei acorda din ce  în ce mai multă importanță și poate a-ți stabili o mică strategie în zilele următoare ar fi un prim pas de făcut. Inspirația creativă pare să abunde, deci definește direcția în care vrei să te îndrepți și apoi treci la acțiune, astfel încât să înceapă să se vadă roadele muncii tale depuse până acum.

RAC

Luna Nouă ce are loc tocmai în semnul tău reprezintă un mesaj pozitiv pentru a încerca să-ți aduci visele mai aproape de realitate. Analizează-ți cu atenție toate emoțiile și gândeștește-te ce anume îți poate face viața mai frumoasă și ce ți-ar aduce sentimentul de împlinire sufletească. Este un moment bun să trimiți speranțele tale în Univers, iar apoi să te implici tu însuți.

LEU

Propune-ți câteva momente de liniște în care să faci puțină ordine în sufletul tău. Pentru orice sentimente și relații care nu mai sunt funcționale a venit momentul  să le lași în urmă, chiar dacă ai investit mult. Ceea ce simți este acum cel mai important lucru, iar intuiția îți va fi un sfetnic bun dacă îi acorzi atenția necesară și-ți creezi o ambianță confortabilă, într-un loc retras.

FECIOARA

Familiarizarea cu medii sociale noi este un deziderat pentru aceste zile deoarece vei avea șansa să-ți găsești susținători pentru proiectele tale sau să te angajezi în acțiuni ale diverselor grupuri și organizații alături de care ai un interes comun. Unii prietenii pot deveni un fel de a doua familie, deci vezi alături de cine te simți în largul tău și petreceți mai mult timp împreună.

BALANȚA

Fenomenul de Lună Nouă se produce astăzi în sectorul poziției sociale și al carierei, ceea ce-ți dă șansa să pornești cu încredere proiectele pe care le ai în minte și să te faci remarcat. Dacă activezi în domeniul artistic, cu atât mai mult vei beneficia din punct de vedere creativ și poate te decizi să te dezvolți în viitor mai mult în această direcție. Deci, lasă emoțiile să te inspire.

SCORPION

Evoluția din punct de vedere spiritual va fi o prioritate pentru tine și e recomandabil să începi să cauți orice mijloace ai la dispoziție pentru a-ți potoli această necesitate de ordin emoțional. Studiază domenii noi, călătorește și intră în contact cu oameni care-ți pot schimba perspectiva. Este un moment la fel de bun să te relaxezi într-o vacanță, de preferat în apropierea apelor.

SĂGETĂTOR

Odată cu Luna Nouă te poți gândi să demarezi obținerea unui împrumut bancar, să ceri o refinanțare pentru un credit sau să decizi să-ți investești economiile. Chiar dacă nu va fi tocmai plăcut, momentul e benefic pentru a-ți sonda cele mai profunde sentimente și să încerci să te desprinzi de bagajul emoțional care îți creează stări de anxietate și nesiguranță.

CAPRICORN

Zona parteneriatelor îți va concentra atenția odată cu fenomenul de Lună Nouă, ceea ce va semnifica faptul că dacă ai clarificat necesitățile emoționale, atât ale tale cât și cele ale partenerului tău de cuplu, a cam venit timpul să vă asumați relația, formând în mod oficial o familie. De asemenea, o colaborare așteptată ar putea prinde contur în perioada care va urma.

VĂRSĂTOR

După o perioadă încărcată, sănătatea și confortul tău, nu numai fizic dar și cel sufletesc își cer importanța cuvenită. De aceea, ai șansa să te ocupi mai mult de tine, să te odihnești, eventual să începi un regim alimentar sau niște exerciții fizice. Vei avea nevoie de forțe proaspete pentru a demara un proiect la locul de muncă, așa că fă tot posibilul și încarcă-ți bateriile.

PEȘTI

Persoana iubită și mai ales copiii ar trebui să fie principalii beneficiari ai afectivității și instinctului tău protector. Nu lăsa să treacă pe lângă tine ocazia de te bucura de ei și de atmosfera caldă dintre voi. Poți trăi momente pline de romantism, în care dragostea și dedicarea oferită celor apropiați pot atinge valențe deosebite, deci petrece cât mai mult timp împreună cu aceștia.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply