Get this Widget

Horoscop pentru marți, 04 iunie 2019

0

BERBEC

Astăzi ești mai mult pe drumuri, dar în urma lor vei fi mulțumit. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați și cu neamurile sunt de bun augur. Poți primi vești interesante și informații prețioase de tot soiul. Selectează doar ce îți este de folos și evită să îți umbrești sufletul cu temele aflate. În partea a doua a zilei sunt momente bune pentru lecturi ușoare și amuzante. Fii atent la prieteni și protectori!

TAUR

Tentația cumpărăturilor va continua și astăzi. Alcătuiește o listă de priorități și delectează-ți sufletul în magazinele preferate. Este posibil să primești cadouri și recompense mărunte, dar suficiente și încântătoare pentru moment. Pe de altă parte, condițiile de muncă de la un serviciu se pot modifica. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât ocupă-te de activități ușoare.

GEMENI

Și astăzi ai poftă de viață. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreținere corporală sau pentru planificarea unor cursuri de dezvoltare personală. Pe de altă parte, bine ar fi să-ți alcătuiești programul de activități pentru toată luna. Temperează-ți dorința de afirmare și nu povesti intențiile tale de viitor. Fii prudent în relațiile cu cei apropiați. Dozează-ți eforturile!

RAC

Astazi ești încă foarte discret și nu prea ai chef de nimic. Este o zi bună pentru plimbări în aer liber, pentru meditații într-o biserică sau pentru analizarea tuturor evenimentelor din viața ta. Starea ta de spirit fluctuează mult și bine ar fi ca ceilalți să nu observe. Poți descoperi conflicte la serviciu. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

LEU

Tema principală a acestei zile este legătura pe care o ai cu persoanele alături de care desfășori proiecte profesionale. Întâlniri, dialoguri de taină, sfaturi și soluții – toate roiesc în jurul tău într-un ritm interesant. Sunt posibile contradicții între ce îți dorești și ce îți oferă ceilalți, dar le vei putea depăși fără probleme. Gândirea și comunicarea sunt foarte active, fiind bine să-ți alegi cu grijă vorbele.

FECIOARA

Ești foarte solicitat la locul de muncă, astfel că eforturile vor fi pe măsură. Șefii te pot chema la raport, iar discuțiile cu aceștia sunt de bun augur. Bazează-te doar pe forțele tale și explică-ți acțiunile cât mai concis. Atenție la ce spui și mai ales cum spui, pentru că astrele îți susțin comunicarea, activitățile intelectuale. Familia îți este alături, sprijinindu-te în toate demersurile tale.

BALANȚA

Tema zilei este reprezentată de relațiile cu străinătatea. Posibil să fii nevoit să rezolvi ceva legat de o călătorie în străinătate sau de cursuri pentru cineva drag. Unele demersuri în acest sens pot stagna sau se pot amâna. Gândirea și comunicarea sunt favorizate, așa încât ai încredere în ceea ce îți transmite vocea interioară.  În a doua parte a zilei programează-ți activități culturale.

SCORPION

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile comune le poți rezolva astăzi cu brio. Pot intra în discuție relațiile cu instituțiile financiare, relații care se pot solda cu avantaje importante pe termen lung. Totul este să-ți stabilești obiective materiale clare și de un real folos, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Spre finalul zilei îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții.

SĂGETĂTOR

O zi importantă în plan partenerial. Se pare că cei care îți stau alături într-un proiect sau o colaborare îți recunosc eforturile și îți vor propune alte colaborări de o mai mare anvergură. Pe de altă parte, partenerul de viață te poate provoca în multe feluri. Fii prudent, ia aminte la ce îți spun ceilalți pentru că dreptatea este de partea lor. Toată lumea îți va cere explicații.

CAPRICORN

Este multă agitație la serviciu. Se pot ivi conflicte în relațiile colegiale, dar mai mult este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă. Vei primi sarcini noi de lucru, sarcini deosebite și chiar foarte importante pe termen lung. Unii te pot invidia pentru asta, însă depășește momentele neplăcute prin tact și diplomație. Sănătatea este în continuare vulnerabilă și datorită eforturilor depuse în ultima vreme.

VĂRSĂTOR

Veselia de care dai dovadă astăzi te va face remarcat în anturaj încă de la primele ore ale dimineții. Atenție că vei avea tendința de a vorbi prea mult și pe lângă subiect. Relația cu persoana iubită poate cunoaște ceva neplăceri, însă de luat în seamă. Altii vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Este o zi bună pentru a te ocupa și de un hobby. În a doua parte a zilei, gândește-te la cele discutate astăzi.

PEȘTI

Casa și familia ar trebui să fie preocupările tale importante de astăzi. Este o zi bună pentru a evalua necesitățile gospodăriei, dar și pe cele ale membrilor familiei. Dialogurile cu aceștia sunt favorizate de către energia zilei, fiind bine să profiți de asta. Pe de altă parte, cineva drag te poate solicita într-o chestiune personală, astfel că sprijinul tău este valoros și cu efecte pe termen lung.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply