Get this Widget

Horoscop pentru marți, 06 august 2019

0

BERBEC

Tu cauți compania altor oameni și ești chiar dependent de atenția lor. În cazul în care nu primești sprijin și confirmari din partea partenerului de viață sau a copiilor poți deveni dominator, agresiv și nemulțumit. Ascultă-ți intuiția, acționează în acord cu sinele tău, calm și moderat. Pune-te în postura celui din fața ta și acceptă-l așa cum este.

TAUR

Contextul de la locul de muncă îți stimulează diplomația, generozitatea și optimismul. Găsești plăcere în ceea ce faci și îți folosești talentele și calitățile. Radiezi bunătate, veselie, muncești cu drag și spor și atragi bunăstarea în viața ta. Manifestă-te cu calm, pașnic și deschis către neprevăzut de unde se pot ivi provocări neașteptate.

GEMENI

În cazul în care planuiai o călătorie ea pare să se apropie. Încearcă să fii cât mai prudent la drumul cu mașina. Investești multă energie și iubire în relația cu jumătatea ta și cu copiii. Ești creativ, jovial, plin de viață și le faci ziua frumoasă celor dragi. Pe de altă parte, renunță la control și posesivitate, fii în acceptare și primește ce ți se oferă.

RAC

Luna în Balanță plasată în zona sufletului și a emoțiilor te predispunde la hipersensibilitate, emotivitate și îți activează dorința de retragere în intimitate. Este posibil să percepi șefii ca fiind prea autoritari, se pot ivi unele solicitări urgente de serviciu care îți atrag atenția asupra parteneriatelor în care ești implicat și poți alege chiar să rupi unele colaborări.

LEU

Tu astăzi ești predispus la comunicare și schimburi, în special de idei. Primești inspirație de la Providență, dar și de la cei din jurul tău. Prin comunicare scrisă sau verbală, poți atinge inimile unui grup mare de oameni și ei îți pot urma cu drag sfaturile. Astăzi poți ieși ușor din rutină și poți alege să faci lucrurile altfel.

FECIOARA

Astăzi pare să fie o zi bună pentru a-ți valorifica talentele punându-te în serviciul societății. Îți poți îmbunătăți astfel reputația și îți poți crește popularitatea. Știi să te faci plăcut și să ieși în evidență prin calitățile tale. Poți beneficia de sprijin din partea unor persoane cu un statut social sau profesional deosebit deși partenerul de viață nu te susține în totalitate.

BALANȚA

Tu astăzi ai ocazia să observi modul în care relaționezi, în care te proiectezi în ochii celorlalți. Poți avea parte de unele surprize din partea unui partener sau colaborator. Discuția se poate purta de pe poziții contrare, competitive, atingând răni mai vechi sau poți face apel la înțelepciunea ta și îl poți aborda ca pe un partener care are un alt punct de vedere.

SCORPION

Tu te poți manifesta rezervat și precaut în exprimarea emoțiilor și îți poate fi dificil să te deschizi către ceilalți. Cu toate acestea oamenii se simt atrași de tine și poți relaționa armonios dacă permiți acest lucru. Primește gesturile de iubire care îți sunt adresate și renunță la suspiciune sau alte întrebări.

SĂGETĂTOR

Ție astrele îți atrag popularitatea, succesul la public sau la clientelă. Ești atras de persoanele mai în vârstă sau mai înțelepte. Cauți compania oamenilor serioși, realizați, cu un statut bine definit și te lași inspirat de ei. Te poți asocia în proiecte care au legătură cu arta sau cu frumosul și care s-ar putea dovedi de mare succes.

CAPRICORN

Tu continui să îți concentrezi atenția și energia în zona carierei și a locului de muncă. Poți simți o ușoară relaxare a autorității șefilor. Ești disciplinat, riguros, organizat și continui să îți clădești cariera. Chiar dacă muncești mult, atmosfera de la locul de muncă este plăcută și benefică ție. Colegii te îndrăgesc și te sprijină în acțiunile voastre comune.

VĂRSĂTOR

Tu astăzi ești concentrat pe armonizarea relației cu partenerii tăi oficiali, fie că este vorba despre soț/soție sau despre colaboratori. Te poți manifesta precaut și defensiv din teama de a nu fi rănit, dar ar fi bine să verifici dacă nu ești chiar tu cel care nu are suficientă încredere în tine. Ascultă-ți intuiția și poți găsi în tine resursele necesare pentru a restabili armonia.

PEȘTI

Ai o imaginație foarte bogată și ești interesat de ezoterism. Te simți iubit și protejat în căminul tău, dar poți manifesta răceală și reținere. La serviciu poți fi provocat să faci față unor discuții încordate cu colegii sau, dacă este cazul, poți trage la răspundere un subaltern pentru unele erori comise care au atras pagube sau penalizări.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply