Get this Widget

Horoscop pentru marți, 07 mai 2019

0

BERBEC

Și astăzi este posibil să ai parte de o zi agitată, ocupându-ți o bună parte din timp stând la telefon sau făcând scurte deplasări. Când vine vorba despre chestiunile bănești, te poți limita la vechi metode, scăpând ușor oportunitățile care presupun căi mai puțin bătătorite. Ai încredere că-ți poți realiza planurile, însă e bine să ai mereu la dispoziție mai multe variante de negociere.

TAUR

Destul de emoțional, astăzi poți traversa momente în care să nu te simți sigur pe tine și să-ți faci griji, cel mai probabil nefondate, despre relația cu partenerul. Pune-te astăzi în prim-plan fiindcă ai puterea necesară și schimbă-ți modul pesimist de gândire. Ai toate resursele interioare la dispoziție să realizezi acest lucru, iar dacă investești în frumusețe, ai grijă la cheltuieli.

GEMENI

Astăzi este o zi în care ar trebui să dai mai multă atenție propriei persoane, să te ocupi mai mult atât de trupul, cât și de sufletul tău. Dacă ești  neliniștit în privința unor probleme de sănătate, poate ar fi cazul să consulți mai multe păreri sau să ai în vedere și terapii mai puțin tradiționale. Informează-te mai mult pe această temă și caută să-ți găsești pacea interioară.

RAC

Astăzi nu poți spune că ești cu energia la maxim, dar poți fructifica ziua încercând diverse căi de relaxare și de desprindere de energiile apăsătoare acumulate. Cele mai bune variante includ ținerea unui jurnal sau discuția cu o persoană intimă. Deși tentat să apelezi la soluții verificate, ia în calcul și alte idei, având tot sprijnul partenerului tău de cuplu.

LEU

Ieși astăzi cât mai mult în lume fiindcă astfel poți afla idei și tendințe noi care îți pot folosi pe viitor. Fiind concentrat destul de mult pe cariera ta, deși ai toată energia materializării planurilor tale, te poți autolimita prin fixarea pe anumite metode, aparent sigure. Încrederea și răbdarea sunt elemente esențiale, dar nu uita să fi cât mai deschis noilor oportunități.

FECIOARA

Astăzi nu prea ai cum să scapi de ochii celor din jur și acest fapt te poate intimida într-o oarecare măsură. Pui la îndoială pregătirea ta și te temi să nu spui lucruri fără consistență. Însă, cel mai probabil totul este în mintea ta. Dacă asta îți aduce un plus de siguranță, dedică mai mult timp studiului, dar și exprimării originale, argumente solide de a fi convingător.

BALANȚA

Dispoziția ta curioasă, prea puțin atrasă de subiecte dar și de persoane plictisitoare continuă și astăzi, ceea ce poate reprezenta o oportunitate să faci mai multă activitate de cercetare. Astfel, mai ales dacă nu ești convins de oportunitatea unor investiții sau te temi să-ți asumi câteva riscuri, e bine să te documentezi pe îndelete și abia apoi să iei o decizie în acest  sens.

SCORPION

E bine ca astăzi să-ți iei inima-n dinți și să spui partenerului ce ai pe suflet, ce neliniști dar și ce curiozități te frământă. Poate sunt doar temeri nefondate, iar calea dialogului pare să fie soluția eliberatoare, în special dacă ți-ai format niște idei fixe despre cum ar trebui să decurgă relația voastră. Deci, fii optimist și vei regăsi încrederea pentru a merge mai departe.

SĂGETĂTOR

Comunicarea este și astăzi ingredientul de bază în toate relațiile parteneriale, cu un accent suplimentar referitor la relația cu cei de la serviciu. Grijile, concentrarea pe vechi metode pe care le consideri de încredere, îți pot da astăzi dureri de cap la modul propriu. Nu trebuie decât să ai rabdare, să fi sigur pe tine, dar și flexibil, și vei obține mai ușor rezultatele dorite.

CAPRICORN

Astăzi ar fi indicat să nu fi sceptic în privința talentelor tale personale și a șanselor de a-ți vedea un vis materializat, fiindcă este o dispoziție trecătoare. În realitate, ai și dotările dar și voința necesară să realizezi ce ți-ai propus. De preferat, axează-te pe rezolvarea temelor cât mai diverse de la serviciu, profitând de capacitatea de a jongla simultan cu mai multe subiecte.

VĂRSĂTOR

Grijile legate de puterea de a-ți impune punctele de vedere în cadrul familiei tale pot fi temperate dacă renunți la a te ambiționa și a merge mereu pe aceleași metode conservatoare. Propune-ți o zi mai relaxată, ia-ți copiii la o plimbare, ascultă-le și punctele lor de vedere și vei vedea că există și alte variante care să-i mulțumească pe toți.

PEȘTI

Stilul de comunicare succinct, axat pe lucruri concrete te poate ajuta să câștigi încrederea și susținerea unor persoane cu autoritate, necesară realizării planurilor de viitor. Însă, pentru idei și încurajări suplimentare, familia este sursa cea mai indicată la care să apelezi, existând momente în care te poți îndoi de pregătirea ta sau de capacitatea de a convinge.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply