Get this Widget

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2019

0

BERBEC

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte importante astăzi. Poți demara un program de instruire personală sau profesională, poți susține examene, probe sau interviuri, comunicarea fiind un atu de care ar trebui să profiți din plin. Însă folosește cuvinte alese, gesturi naturale și exprimă-ți sincer punctele de vedere. De asemenea, multitudinea de informații care te înconjoară îți oferă idei bune pentru a rezolva diverse.

TAUR

Totul roiește în jurul banilor. Se pare că va trebui să cheltuiești sume consistente, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturile celor dragi. Tendința de a cheltui este mare și ar trebui controlată. De reținut că există persoane în preajma ta care doresc în secret să profite de pe urma câștigurilor tale. Fii prudent și chibzuiește orice cumpărătură sau plată! Rezervă-ți momente liniștite și planifică-ți bugetul pentru următoarele patru săptămâni.

GEMENI

Este o zi în care ar fi bine să te gândești serios la tine, la situațiile în care ești implicat și la relațiile cu ceilalți. Posibil să îți fie greu să te ocupi de programul tău obișnuit. Îndreaptă-ți eforturile numai spre priorități, evită spațiile aglomerate și odihnește-te mai mult. Îți sunt favorizate alcătuirea unor planuri mărețe de viitor, cu efecte pe termen lung. Ferește-te de ideile și sfaturile altora! Tu ești cel mai bun regizor al vieții tale.

RAC

Dacă se poate, ia-ți astăzi liber și cufundă-te în gânduri și amintiri. Sunt momente excelente pentru a alcătui planuri noi de viață și pentru a-ți reformula relațiile. Posibil să se accentueze unele afecțiuni specifice aparatului respirator, umerilor, brațelor sau mâinilor. Dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități. Spre seară, un prieten apropiat îți poate oferi informații deosebite. Odihnește-te și mănâncă sănătos!

LEU

Se conturează surprize în relațiile cu prietenii. Sunt momente bune pentru a te desprinde de unii și de a-ți propune apropierea de alții de o cu totul altă calitate. Discuțiile purtate astăzi cu diverse persoane te vor ajuta să iei deciziile corecte. Totuși, deocamdată ascultă ce ți se spune, evită să îți divulgi intențiile sau să emiți păreri despre alții sau acțiunile lor. Spre seară, detașează-te de evenimentele zilei și odihnește-te alături de cei dragi.

FECIOARA

Sunt posibile multe schimbări importante în plan profesional. Dialogurile cu șefii mai ales îți vor aduce lămuriri vizavi de mersul lucrurilor la locul de muncă, pentru următoarele săptămâni. Este rost de a primi o funcție de conducere sau sarcini de lucru noi. Gândește-te pe îndelete la situațiile profesionale ivite și evită asumarea responsabilităților care te depășesc. Pe deasupra ai grijă și de plata aferentă muncii ce ți se propune să o prestezi de acum încolo.

BALANȚA

Ești animat de idealuri înalte. Vrei să discuți cu oameni deosebiți, faci planuri de a te instrui în domenii spirituale, ba chiar depui eforturi în acest sens, informându-te și sfătuindu-te cu cei dragi. Mentalul îți este foarte agitat, așa încât fii prudent și selectează-ți prioritățile. Evită să te închizi într-un turn de fildeș, pe motiv că alții te plictisesc cu subiecte banale. Printre așa-zisele banalități vei descoperi lucruri interesante și de folos.

SCORPION

Minunate oportunități se conturează la orizontul financiar comun cu alții. Deocamdată verfică-ți bugetul de venituri și cheltuieli și alcătuiește o listă de priorități. La nevoie, sfătuiește-te cu specialiști în chestiuni financiare, dar ține cont și de nevoile sau doleanțele celor dragi. Spre seară, retrage-te într-un loc liniștit și meditează pe seama evenimentelor petrecute astăzi. Vei găsi soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat.

SĂGETĂTOR

Se prefigurează schimbări importante în plan relațional. Poate fi vorba de oferte noi de colaborare, de asociere în afaceri, o cerere în căsătorie sau măcar o propunere de logodnă. Există și posibilitatea renunțării la unele relații vechi care nu mai funcționează corect. Renunță fără resentimente la situațiile parteneriale nepotrivite și deschide-ți sufletul pentru noutăți. Gândește-te la relații deosebite în care să te pui în valoare.

CAPRICORN

Fii atent la sănătate, pentru că sunt posibile probleme serioase mai ales la sistemul respirator și la ficat. Dozează-ți eforturile și la nevoie cere ajutorul celorlalți pentru treburile planificate astăzi. Se conturează un nou început în plan profesional. Poate fi vorba despre schimbarea condițiilor de muncă, despre abordarea unei activități noi sau chiar a unui nou loc de muncă. Deocamdată testează terenul, adună informații și abia peste câteva zile decide în consecință.

VĂRSĂTOR

Foarte animat este sectorul sentimental. Sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubită, copiii sau cu persoanele mai tinere decât tine întâlnite astăzi. Totuși, cu puțin efort și bunavoință vei ajunge să te înțelegi bine cu toată lumea. Secretul reușitei constă în a avea răbdare să asculți și părerile altora, să le respecți și să eviți critica fără rost. Se prefigurează schimbări importante, cu efecte pe termen lung la capitolul amoros.

PEȘTI

Sunt posibile multe schimbări în casă și familie. Ziua îți aduce șanse deosebite de a te ocupa cu succes de treburile gospodărești și de a sta de vorbă cu membrii familiei. Reamenajează spațiul de locuit, repară tot ce trebuie, aprovizionează cămara cu alimente și alcătuiește și o listă cu prioritățile gospodărești pentru următoarele săptămâni. Cei dragi îți vor susține demersurile, ba chiar îți vor oferi idei și sfaturi bune.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply