Get this Widget

Horoscop pentru marți, 09 iulie 2019

0

BERBEC

Astăzi te concentrezi în special asupra relațiilor importante din viața ta și a imaginii pe care o proiectezi în afară. E posibil să apară tensiuni în relația de cuplu, care pot fi dizolvate doar dacă adopți o atitudine concesivă și comunici deschis, ascultând cu atenție ce are partenerul să-ți împărtășească. Începând de astăzi, dispar și tensiunile din relațiile cu rudele, vecinii sau colegii.

TAUR

Luna în Balanță activează zona muncii și serviciului, aducând unele schimbări în acest sens. Prin urmare, e foarte important să te adaptezi din mers și să accepți tot ce vine, indiferent de așteptările tale. În felul acesta, e posibil ca o schimbare pe care o întâmpini cu rezervă să se dovedească a fi benefică, mai ales din punct de vedere material.

GEMENI

Chiar dacă ai suficiente motive să te bucuri, ceva te oprește să fii pe deplin liniștit și împăcat. Este o zi cu stări contradictorii, cu așteptări de la persoana iubită și îndoieli în ce privește derularea unui proiect. Cu toate acestea, cele mai mari bucurii și cele mai puternice sentimente apar când te detașezi și ai încredere în momentul prezent așa cum este.

RAC

Luna stă astăzi în zona sufletului și te predispune la instrospecție și autoanaliză. E momentul să identifici care-ți sunt dorințele și să-ți privești îndoielile și temerile cu privire la unele dorințe legate de casă, cămin sau familie. Pe de altă parte, poți primi vești bune de la un prieten sau de la o cunoștință din anturajul apropiat.

LEU

E posibil ca veștile pe care le primești astăzi sau informațiile pe care le afli despre un proiect, să determine schimbarea planurilor pe care ți le-ai făcut pentru următoarele zile. Cu toate acestea, nu e cazul să tragi concluzii pripite și  să etichetezi aceste schimbări ca fiind nepotrivite, întrucât ele se vor dovedi benefice în cele din urma.

FECIOARA

Luna activează zona banilor. Aspectele sunt amestecate, în sensul că, pe de o parte se ivesc oportunități de câștig sau de creștere a veniturilor, iar pe de altă parte, pot apărea tot felul de situații neprevăzute care-ți scot sume mari din buzunar. În acest context, e necesar să fii atent la tot ce apare și să-ți administrezi judicios resursele.

BALANȚA

Luna se află în zodia ta, iar aspectul tensionat cu Uranus din Berbec poate duce la situații neprevăzute în cadrul relației de cuplu sau parteneriatelor. Cineva pe care contai într-un proiect se poate răzgândi sau partenerul de viață vine cu o propunere ciudată. În orice caz, e important să fii flexibil și să ai încredere în ceea ce-ți oferă momentul prezent.

SCORPION

Chiar dacă unele evenimente sunt în contradicție cu așteptările tale sau par să scape de sub control, tot ce poți face astăzi este să stai pe margine și să observi întregul context, cât mai detașat cu putință. Nu e momentul să forțezi lucrurile, întrucât nu ai toate datele. Așadar, așteaptă momentul potrivit pentru a lua decizii și a acționa.

SĂGETĂTOR

Luna plasată în Balanță aduce în atenție unele relații de prietenie care se cer revizuite sau eliminate din viața ta. Un prieten care și-a încălcat în mod repetat promisiunile și angajamentele poate fi îndepărtat astăzi fără drept de apel. Pe de altă parte, ziua aceasta poate aduce și schimbări legate de un proiect sau revizuiri radicale ale unor aspirații.

CAPRICORN

Luna se află astăzi în zona carierei și puterii. Aspectele sunt destul de tensionate și indică apariția unor tensiuni în relațiile cu șefii sau cu alte persoane autoritare. Cert este că accepți foarte greu opozițiile și constrângerile, acesta fiind motivul conflictelor sau nemulțumirilor de astăzi. În acest context, e bine să te concentrezi strict pe sarcinile tale și să le abordezi cu creativitate.

VĂRSĂTOR

S-ar putea ca astăzi să ai sentimentul că ai greșit undeva, în deciziile pe care le-ai luat cu privire la un loc de muncă sau un proiect pe care ți l-ai asumat fără să ai toate detaliile. Prin urmare, ziua aceasta ar trebui folosită pentru strângerea de date și informații care să te ajute să corectezi unele erori.

PEȘTI

Luna tensionată în Balanță anunță fluctuații financiare și chiar pierderi prin intermediul sau din cauza unui partener de afaceri sau a partenerului de viață. De asemenea, specualațiile financiare sunt însoțite de riscuri mari, prin urmare ar trebui evitate. Oricare ar fi cauza impasului financiar, poți conta pe sprijinul unei persoane din familie.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply