Get this Widget

Horoscop pentru marți, 13 august 2019

0

BERBEC

Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar dacă abia mijesc zorii unei noi etape de muncă, tu ești cu gândurile la schimbările ce ar putea interveni în acest sens. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit dacă te grăbești să te implici în sarciniile altora. În a doua parte a zilei se întrezăresc reuniuni cu prietenii.

TAUR

Vești amestecate din străinătate sau legate de studii! Dorința de a lua contact cu alte culturi și cu oameni din ținuturi îndepărtate este la cote înalte. Îți sunt favorizate activitățile culturale și dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun  prilej de a-ți îmbogăți filozofia de viață. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât dozează-ți eforturile.

GEMENI

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile comune cu alții sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcătuirea unui bilanț financiar și pentru trasarea unor noi planuri de actiune vizavi de îmbunătățirea venitului familial. Pe de altă parte sunt posibile discuții legate de o moștenire sau de un partaj. Evită speculațiile de orice fel!

RAC

Relațiile parteneriale iau turnuri deosebite. Pot avea loc discuții furtunoase în care să se pună punctul pe i. Axa tu-ceilalți este tensionată, fapt pentru care bine este să fii prudent și să discerni pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora. Unde este cazul rupe defintiv o relație nepotrivită sau o colaborare care nu te mai reprezintă.

LEU

Ești foarte implicat în treburile de la serviciu. Totuși, chiar dacă ai multe și mărunte de făcut în sfera profesională, bine ar fi să îți dozezi eforturile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemelor osos și digestiv. Folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. Apelează cu încredere la ajutorul celor dragi!

FECIOARA

Cheful de distracții te însoțește întreaga zi. Relațiile cu cei dragi sunt tensionate, existând riscul unor despărțiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generații, însă atât părinții, cât și copiii vor ieși mai îmbogățiți sufletește din astfel de situații. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

BALANȚA

Casa și familia sunt predominantele zilei. O discuție cu un membru al familiei te poate pune pe gânduri, însă nu toate informațiile primite te vizează pe tine. Recomandabil este să fii prudent vizavi de tot ce ține de neam și locuință, pentru că factorul surpriză este prezent. Revizuiește condițiile din spațiul locativ.

SCORPION

Ziua îți aduce în preajmă mulți oameni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți pot fi de folos, de aceea fii deschis și acceptă-le părerile. Există varianta să te desparți de unele persoane care ți-au fost apropiate, însă este un moment prielnic de a te debarasa de persoanele inoportune. După-amiază rezervă momente pentru odihnă.

SĂGETĂTOR

Capitolul financiar este tema propusă de astre. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt momente bune de a-ți verifica balanța de venituri și cheltuieli și de a-ți creiona planuri financiare viabile pentru următoarele luni. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că eforturile fizice ar trebui reduse.

CAPRICORN

Se pare că te bucuri de multă popularitate. Farmecul care te înconjoară îi va atrage pe cei din jur, devenind un fel de exemplu bun de urmat. Însă stările emoționale fluctuează destul de mult. Temperează-ți elanul de a te ocupa de prea multe odată și fii mai înțelegător cu cei dragi. Evită excesele de orice fel și detașează-te de cotidian.

VĂRSĂTOR

O zi excelentă pentru odihnă, meditații în locuri sfinte și dialog interior. Astrele te sfătuiesc să fii cât mai retras și să te gândești pe îndelete la noi planuri de acțiune. Se pot accentua durerile de cap și la propriu și la figurat. Gândurile tale zboară către situația profesională în care te afli. Ai încredere că lucrurile se vor desfășura în favoarea ta.

PEȘTI

Prietenii și protectorii îți sunt în preajmă. Chiar dacă se pot ivi neînțelegeri sau discuții aprinse, și din aceste situații poți afla sfaturi și informații utile. Pe de altă parte este posibil să renunți la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atenție pe cine mai păstrezi în preajma ta. Recomandabil este să nu îți divulgi planurile, decât membrilor familiei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply