Get this Widget

Horoscop pentru marți, 14 mai 2019

0

BERBEC

Folosește energia acestei zile, pentru a pune la punct detaliile unui proiect sau pentru a te concentra pe activități de rutină. Uneori, detaliile fac diferența, prin urmare fii atent la ce auzi, ce spui și mai ales la cât de bine faci lucrurile. Fii gata să delegi câteva sarcini și să cooperezi cu cei din jur, fără a te lăsa distras de păreri adverse. Astfel ai șanse să obții rezultate remarcabile și chiar să-ți consolidezi poziția din punct de vedere financiar.

TAUR

Cum îți manifești iubirea pentru oamenii cei mai dragi din viața ta? I-ai îmbrățișat în ultima vreme? I-ai apreciat? Le-ai dăruit din timpul, energia și prezența ta? Ziua aceasta reprezintă contextul perfect pentru a-ți aminti de iubire, acea iubire manifestată prin gesturi concrete și atenție la micile detalii care generează bucurie în sufletele celorlalți. De asemenea, astăzi poți avansa cu succes în derularea unui proiect, pentru că ai inspirația necesară și în plus reușești să te concentrezi eficient la ce ai de făcut.

GEMENI

În cazul tău, Luna în Fecioară stimulează nevoia de auto-îngrijire din toate punctele de vedere. Fii atent la nevoile tale, ascultă-ți mai atent corpul și fii gata să-i oferi ce are nevoie sau să faci schimbările necesare în dieta sau în ce privește alte obiceiuri. Pe de altă parte, legăturile cu familia sunt activate și e posibil ca în unele situații să-ți fie testate flexibilitatea și diplomația. Fii gata să negociezi orice cerere venită din partea celor dragi și învață (cum) să spui „nu” când asta este ce vrei cu adevărat.

RAC

O zi în care atenția la detalii joacă un rol major, atât în întâlniri și negocieri, cât și în studiu sau activități administrative.  Dacă ești atent, poți sesiza niște nuanțe și profunzimi ale dialogurilor și atitudinii celor cu care interacționezi, iar asta te va ajuta să gestionezi optim o serie de colaborări care stau sa se închege acum. Totuși, fii permanent deschis să primești noile oportunități și posibilități profesionale care se ivesc în această perioadă.

LEU

Astăzi se pare că ai toate pârghiile necesare pentru a-ți administra eficient banii și chiar a găsi soluții de creștere a veniturilor. Sunt esențiale luciditatea și alegerile conștiente, bazate pe ceea ce simți că e corect pentru tine, și nu pe emoții de moment. De asemenea, nu e momentul să asculți părerile prietenilor în ce privește investițiile, și nici să te lași distras de propunerile lor, fără ca mai întâi să te întrebi pe tine ce e bine să fii și să faci.

FECIOARA

Cu gândul la viitor și la cum ți-ar plăcea să stea lucrurile, tinzi să fugi de responsabilitățile profesionale. Astăzi însă e important să ai mai multă răbdare cu tine și să iei lucrurile pe îndelete, înțelegând că fiecare moment e important și fiecare gând pe care-l asociezi acestuia. Prin urmare, rămâi concentrat pe nevoile tale prezente și, mai ales, fii gata să investești energie în lucruri care contează cu adevărat.

BALANȚA

Prezența Lunii în Fecioară poate însemna pentru tine un răgaz pentru îngrijire personală, meditație, relaxare. E posibil să înțelegi astăzi câteva mesaje subtile pe care le tot primești de ceva vreme, referitor la mediul familial și la viața ta în ansamblu. Dacă nu știi ce să faci în vreo privință, astăzi ai putea avea revelația de care aveai nevoie. Primești răspunsuri esențiale, dacă ești atent la semne și mizezi pe intuiție.

SCORPION

Participarea e cuvântul de ordine pentru tine astăzi. Fie participi la o întâlnire în cadru larg, fie pătrunzi într-un cerc nou sau ești chemat să-ți expui punctul de vedere în fața unei audiențe alese, se pare că nu e deloc mic câștigul pe care-l poți obține. Și acesta constă în primul rând în relații, oportunități de implicare în proiecte, ponturi bune sau chiar posibilitatea unei asocieri fructuoase. Așadar fii atent la invitațiile primite și privește lucrurile în detaliu fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu.

SĂGETĂTOR

Zona carierei și puterii primește influențe însemnate astăzi. Contextul energetic te sprijină și te inspiră să găsești mjloace și soluții inteligente, profitabile, în sfera profesională și a finanțelor. Chiar dacă vei întâmpina și opoziții, în special din partea partenerului de viață, e important să te asculți și să faci pasul pe care-l consideri potrivit pentru tine. Poți face pași însemnați în netezirea unei căi profesionale de succes.

CAPRICORN

E timpul să privești cu sinceritate în interiorul tău și să recunoști care sunt acele lucruri pe care ți le dorești, cum vrei să arate viitorul tău și cât de dispus ești să primești ceva nou în viața ta. E timpul să-ți faci o evaluare a convingerilor care te țin în rutină și să revigorezi pasiunea interioară și iubirea, în relații și în ceea ce faci. Poate e momentul să descoperi o nouă pasiune, un nou mod de a crea sau un nou „teren de joacă” pe care să-ți etalezi talentele și darurile.

VĂRSĂTOR

Astăzi ți-ar fi mult mai ușor dacă ai cere sprijin de la cei din jur și ai folosi cu cap resursele pe care le ai la dispoziție. Se deschid niște uși, e posibil să ți se facă niște favoruri și să beneficiezi de avantaje, dar pentru asta e nevoie să primești, fără a te simți obligat să oferi cu aceeași măsură și în același timp. Pe de altă parte, ziua de astăzi îți poate aduce răspunsuri, revelații și conștientizări esențiale. Fii prezent și ascultă cu atenție!

PEȘTI

Fie nu te mai simți bine în pielea ta, fie acasă nu ai parte de pacea și armonia pe care ți le dorești… În orice caz, e nevoie de ceva mai multă creativitate și receptivitate, pentru a descoperi ce e nevoie să schimbi în mediul familial și în relațiile cu cei apropiați, pentru a aduce bucuria și armonia în casă. În altă ordine de idei, astăzi se pot clarifica lucrurile în cadrul unui parteneriat sau colaborări, prin comunicare sinceră și mai ales prin atenție la detalii.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply