Get this Widget

Horoscop pentru marți, 16 aprilie 2019

0

BERBEC

Poți fi astăzi destul de eficient în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă, cu condiția să fi practic și să nu te pierzi prea mult în detalii. De asemenea, din dorința de a fi util, unii pot profita de bunăvoința ta. Spune ce ai de spus într-o manieră elegantă, fără a fi critic la adresa opiniilor colaboratorilor tăi. Nu uita nici de sănătate, zona digestivă fiind mai sensibilă.

TAUR

Dacă ai o nouă dragoste și te-ai înflăcărat puțin pe această temă, preferi totuși să o ferești de ochii lumii și să faci câteva cercetări astfel încât să câștigi mai multă siguranță. Încerci să fi realist, să evaluezi atent toate aspectele și ești provocat să-ți faci o imagine clară asupra relației tale. Și, chiar dacă nu pare confortabil, discută problema cu o persoană în care ai încredere.

GEMENI

Ca să realizezi tot ce ți-ai propus în privința activităților gospodărești, trebuie mai întâi să-ți faci o minimă organizare, altfel riști să te ocupi doar de ceea ce-ți face plăcere. Dacă dorești să porți o mică discuție cu membrii familiei, să puneți la punct niște aspecte, lasă emoțiile deoparte și pregătește-te să le asculți părerile, înainte de a lua decizii mai puțin obiective.

RAC

Deși poate ți-ai propus să-ți păstrezi gândurile și părerile mai mult pentru tine, astăzi emoțiile vor interfera raționalul și va fi o provocare pentru tine să te abții de la atitudinea critică. În demersurile scriitoricești, imaginația și aplecarea către subiecte filosofico-spirituale sunt aspecte ce te avantajează, cu condiția să reușești să-ți ordonezi cât de cât ideile.

LEU

Planurile tale de afaceri pot fi influențate de implicarea sentimentală, de speranțele care ți le-ai făcut, iar unele persoane pot profita de acest aspect, în dauna ta. Încearcă să păstrezi o notă de obiectivitate, să  acorzi importanța cuvenită detaliilor. Eventual, lasă orgoliul la o parte și cere sfatul unui prieten apropiat, acesta furnizându-ți o viziune detașată asupra subiectului.

FECIOARA

Zona socio-profesională poate fi sursa unor conflicte interioare deoarece ceea ce rațiunea îți sugerează, nu coincide cu sentimentele tale rezervate. Poate adevărul este undeva la mijloc, nici partenerii tăi de afaceri nefiind prea clari și sinceri în intenții. Fii deschis dialogului, nu respinge propunerile care ți se fac, doar cere mai mult timp să faci cercetări mai atente.

BALANȚA

Preocuparea pentru propria sănătate poate îmbrăca ușor forma unor neliniști inexplicabile, de aceea, ar fi indicat să fi mai atent asupra stilului de viață dar și a tratamentelor pe care le urmezi. Ia-ți timp, documenteză-te în liniște și pe îndelete. Este recomandat să nu respingi din start concepte și opțiuni terapeutice venite de pe alte meleaguri.

SCORPION

Planurile tale de viitor, chiar dacă sunt susținute de o mare putere creativa, au nevoie și de aspecte organizatorice practice pentru a se materializa. Evitarea interferențelor emoționale în luarea deciziilor este un deziderat pentru ziua de azi și cel mai indicat ar fi luarea în calcul a mai multor surse de informare, dar și o cercetare suplimentară asupra veridicității informațiilor.

SĂGETĂTOR

Poți fi tentat astăzi să te sustragi discuțiilor cu partenerul de cuplu, dar și responsabilităților casnice, preferând să te dedici carierei și obținerii de rezultate concrete. Ești conștient de capacitatea ta de muncă, dar și de resursele pe care le poți accesa, așa că îți vine greu să accepți alte puncte de vedere în cazul unor discuții de negociere.

CAPRICORN

Dacă dorești să-ți îmbunătățești cunoștințele, dar și mediul în care îți desfășori activitatea, astăzi e important să urmezi un program susținut de studiu. De asemenea, trebuie să fii clar și detașat în exprimare, în cazul informațiilor pe care le ai în vedere să le transmiți altora. Dacă ai ocazia, poți petrece mai mult timp în natură pentru restabilirea stării personale de bine.

VĂRSĂTOR

Astăzi poți traversa momente de neîncredere, privind lansarea unui demers creativ sau specularii unei oportunități. Ceva din subconștient îți cere să ai o atitudine responsabilă privind investițiile și organizarea bugetului de cheltuieli și poate ar trebui să-ți urmezi intuiția, existând destule riscuri reale, dar și multe necunoscute. Bazează-te pe capacitatea analitică.

PEȘTI

Sfera relațională îți captează astăzi multă atenție și energie, și vei fi provocat să te axezi mai mult pe aspectele pragmatice și mai puțin pe deciziile care sunt influențate de atașamentele afective. Încearcă să asculți activ partenerul de viață, dar și pe membrii familiei tale, evitând tendința de a deveni argumentativ în privința altor opinii, contrare viziunii tale.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply