Get this Widget

Horoscop pentru marți, 18 iunie 2019

0

BERBEC

Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar stai pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depăși totul cu bine. Imaginea ta în ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.

TAUR

Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi în această zi. Mai târziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. În a doua parte a zilei, dorința de rafinare sufletească va fi evidentă.

GEMENI

Norocul la banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Se pare că poți rezolva mai ușor chestiuni legate de taxe, impozite, relații cu instituții financiare sau legate  de moșteniri. Pe de altă parte poți primi cadouri sau recompense neașteptate. S-ar putea să te gândești la implicarea în afaceri, dar sunt momente pasagere și nu trebuie să dai curs primului imbold.

RAC

Relațiile parteneriale și colaborările sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile reconfigurări de poziție într-un parteneriat, respectiv poți renunța la acesta. Recomandabil este să fii prudent și să discerni cu atenție totul. Pe de altă parte, unele colaborări în care ești implicat nu te mai reprezintă, așa încât ai curaj și renunță definitiv la ele.

LEU

O zi cu multă muncă la serviciu. Relațiile cu colegii sunt tensionate, iar șefii parcă nici nu există. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea și secundar stomacul. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile de rutină și nu răspunde la provocări. Folosește doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului și sufletului tău.

FECIOARA

Relațiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote înalte, astfel că recomandabil este să organizezi o serată plăcută pentru cei dragi. Evită excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

BALANȚA

Poți desfășura cu succes activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugraveli sau, în functie de caz, a grădinăritului sunt cele mai indicate. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reuși să readucă pacea și armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.

SCORPION

Este posibil să faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal până la cele pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de altă parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ți-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu rudele sau prietenii apropiați.

SĂGETĂTOR

E activat segmentul financiar. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poți primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să găsești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

CAPRICORN

Ziua îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tău este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este să îți planifici cursuri de dezvoltare personală, vizite la saloanele de îngrijire corporală sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.

VĂRSĂTOR

Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitală este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutină. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tău, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!

PEȘTI

Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply