Get this Widget

Horoscop pentru marți, 19 februarie 2019

0

BERBEC

Ziua este tensionată, mai ales la locul de muncă. Se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Fecioarei, astfel că bat clopotele schimbării în plan profesional. Se încheie o activitate profesională, o etapă importantă, iar raporturile tale cu munca și implicațiile ei vor fi cu totul altele de acum încolo. Este momentul să decizi ce faci mai departe în câmpul muncii. Gândește-te la o nouă ocupație!

TAUR

Relațiile sentimentale intră într-un proces de reconfigurare, declanșat de aspectul de Lună plină în Semnul Fecioarei ce se va forma spre seară. O relație amoroasă veche, fie își modifică termenii și condițiile de desfășurare, fie se încheie definitiv. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că subiectivismul în aprecieri este la cote periculoase. Și relația cu copiii se va schimba spre binele tuturor.

GEMENI

Se întrezăresc schimbări importante în segmentul familial, cu efecte pe termen lung. În Semnul Fecioarei se va forma spre seară aspectul de Lună plină, impulsionându-te să-ți revizuiești pe de o parte atitudinea față de membrii familiei și rude, iar pe de altă parte, casa va deveni de acum încolo, centrul universului pentru tine. Fii alături de cei dragi, implică-te serios în treburile casnice și bucură-te de toate!

RAC

Este momentul să închei unele relații cu persoanele din anturajul apropiat. În Semnul Fecioarei se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ți șanse să înțelegi cine îți este cu adevărat prieten și cine doar profită de pe urma ta. Mentalul este tensionat, astfel că sunt șanse să obosești sau să gafezi serios dacă te afunzi în activități intelectuale și discuții ample. Călătorește cu prudență și evită promisiunile!

LEU

Veniturile tale pot crește astăzi în mod surprinzător, ajutate fiind de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Fecioarei. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli și discuțiile cu specialiști în investiții financiare au șanse bune. Din colaborări sau dinspre partenerul de viață îți vor veni informații prețioase legate de bani și favoruri. Evită cheltuielile extravagante și hazardarea în planuri iluzorii!

FECIOARA

Foarte importantă este această zi, pentru că tocmai în Semnul tău zodiacal se construiește aspectul de Lună plină. Debarasează-te de idei, tabuuri, planuri și relații care te țin în loc sau care-ți consumă prea mult resursele materiale și energia vitală. Răsfață-te cu o plimbare în aer liber sau cu o ședință la un salon de întreținere corporală. Spre seară îți vor veni în minte revelații despre cum să atingi succesul.

BALANȚA

Pe căi mai puțin obișnuite primești astăzi informații deosebite, pentru că în Semnul Fecioarei se construiește aspectul de Lună plină. Se recomandă odihna, evitarea stresului și spațiilor aglomerate. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv și ale extremităților picioarelor. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervanțiile chirurgicale.

SCORPION

O zi controversată. Prima parte a zilei aduce forfotă în plan profesional și multe discuții oficiale cu șefii sau colegii de serviciu. Fii prudent și vorbește direct și la obiect. Spre seară se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Fecioarei, astfel că este dificil să stabilești clar cine te sprijină cu adevărat și cine doar dorește, în secret, să profite de pe urma ta. Un prieten îți sare în ajutor în chip minunat.

SĂGETĂTOR

Gândurile și eforturile tale se concentrează astăzi pe segmentul profesional, în special pe relația cu șefii. Este o zi deosebită, pentru că spre seară se construiește aspectul de Lună plină în Semnul Fecioarei și te ajută să finalizezi cu succes sarcini de lucru, responsabilități profesionale sau discuții începute demult și care, din varii motive, rămăseseră nefinalizate sau neînțelese. Un final de etapă importantă.

CAPRICORN

Se pot lămuri aspecte financiare privitoare la veniturile pe care le obții dintr-o activitate profesionalăa. Ai șanse să afli informații interesante despre filozofia financiară aplicată la locul de muncă, pentru că în Semnul Fecioarei se va construi spre seară aspectul de Lună plină. Pe de altă parte vei reuși să te debarasezi de idei, concepții și planuri de viață care îți obstrucționează progresul.

VĂRSĂTOR

Se conturează schimbări în plan financiar, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Fecioarei. Este vorba fie despre lămurirea unor plăți sau datorii față de alții, fie despre achitarea propriu-zisă a acestora. Sunt posibile dialoguri tensionate pe seama banilor și bunurilor comune cu partenerul de viațăa, rudele sau colaboratorii. Se recomandă prudență, calm, răbdare și evitarea investițiilor pe termen lung.

PEȘTI

Săptămâna debutează cu formarea aspectului de Lună plină în Semnul Fecioarei, oferindu-ți șanse bune de a încheia parteneriatele care nu mai funcționează. Pare dificil să te desprinzi din situații și relații cunoscute, confortabile într-o anumită măsură, dar o alegere tot trebuie făcută. Privește atent la ceilalți, la partenerul de viață, la acțiunile comune desfășurate cu alții. Păstrează doar ce îți dictează sufletul.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply