Get this Widget

Horoscop pentru marți, 19 martie 2019

0

BERBEC

Astăzi vrei să te faci util celor din jur și să întreții relații armonioase cu cei de la locul de muncă. Totuși, fii atent ca de bunele tale intenții să nu profite cei ce văd că te implici emoțional în orice acțiune întreprinsă. Spre sfârșitul zilei reușești să aplici cu mai mult succes latura practică și să te ocupi cu detașare de subiectele esențiale. Este o zi potrivită pentru a acorda atenție sănătății corpului tău, stilului tău de viață, dar și de a apela la regimuri dietetice.

TAUR

Oricât ai încerca astăzi să intri în grațiile personei iubite, nu e indicat să treci peste nevoile tale afective. Și, oricât de iubăreață ar fi dispoziția ta, lasă lucrurile să vină de la sine. De asemenea, încearcă să nu-ți faci speranțe exagerate privind viitorul tău amoros și  păstrează o doză de realism. În partea a doua a zilei poți profita de atenția sporită la detalii și de o mai bună gestionare a emoțiilor, pentru a te putea concentra asupra alegerii unor oferte rezonabile de vacanță.

GEMENI

Astăzi este posibil să ai dificultăți în a trașa într-o manieră realistă planurile tale privind cariera și vei fi provocat să te abții de la atitudinea critică, pentru a nu deranja persoane importante.  Ziua e mai potrivită activităților casnice și a face cunoscută curățenie de primăvara, debarasându-te de obiectele nefolositoare chiar dacă te-ai atașat sentimental de acestea. Cei din familie vor aprecia că le ești mereu la dispoziție, dar încearcă să nu te acapareze complet.

RAC

Simțindu-te responsabil față de familia ta, astăzi îți aloci o bună parte din timp întâlnirilor cu diverse rude și încerci să le acorzi o mână de ajutor tuturor. Totuși, efortul de  a-i mulțumi pe toți, te poate face să-ți neglijezi propria persoană sau ajungi în situații care contravin filosofiei tale de viață. Spre seară însă, în dialogul cu partenerul de cuplu, reușești o bună gestionare a emoțiilor și te poți concentra mai bine pe subiectele importante ce trebuie puse la punct.

LEU

Mai ales în prima parte a zilei, viziunea ta asupra domeniului financiar poate fi puternic influențată de statusul emoțional, riscând să-ți faci planuri fără acoperire și visând la scenarii ideale. Nici tentația de a achiziționa obiecte de lux nu este de neglijat, de aceea încearcă să fii cumpătat. Închei ziua cu un plus de pragmatism, putând să te detașezi mai ușor de emoțiile care-ți dictează acțiunile și să-ți exprimi convingerile cu mai multă autoriate la locul de muncă.

FECIOARA

Starea ta de spirit poate fluctua astăzi cu destul de multă ușurință, oscilând de la stări de neîncredere la altele în care acorzi o importanță prea mare relațiilor parteneriale. Este o zi în care trebuie să acorzi atenție propriei persoane și evită să cazi în capcana de a fi la dispoziția tuturor. Nu slăbi atenția nici dacă e cazul să te confrunți cu aspecte financiare sau împărțirea unor bunuri de patrimoniu, căci sesizarea detaliilor importante îți va asigura câștig de cauză.

BALANȚA

Dacă activezi în domeniul artelor, ziua poate fi ideală pentru fructificarea imaginației deosebit de fertile. Altfel, poți încerca să te detașezi de tendința nu tocmai benefică și generatoare de nemulțumire de a-i pune pe ceilalți înaintea nevoilelor tale. Este posibil să te simți cam devitalizat de tensiunea interioară resimțită, de aceea ar fi recomandat să urmezi un program de detoxifiere corporală sau măcar să acorzi mai multă atenție regimului somnului.

SCORPION

Este posibil să te implici astăzi în acțiuni caritabile, fiind mai impresionat ca de obicei de cazurile nefericite. Probabil că vei simți că este de datoria ta să aderi la o organizație de într-ajutorare, dar trebuie să fii conștient că oricât ți-ai dori, nu poți salva pe toată lumea. Tendința de a fi idealist se poate răsfrânge și asupra domeniului amoros, putând avea așteptări nerealiste priviind viitorul relației tale. Dar, spre seară, poți discuta mai detașat despre ceea ce te preocupă.

SĂGETĂTOR

Vrei să faci astăzi o bună impresie în societate, ieșind în evidență prin dedicare și atenție la detalii. Totuși, acest exces de zel poate fi înțeles doar ca o modalitate de a te pune bine cu cei din conducere, de aceea, încearcă să fii realist în ceea ce privește șansele tale de  a fi promovat. Cu puțin efort, recâștigarea încrederii în propria persoană te ajută să-ți controlezi eficient emoțiile și să demarezi proiecte care-ți aduc profit financiar, dar și recunoaștere.

CAPRICORN

Astăzi îți dorești o zi mai degajată, fiind tentat să o petreci mai mult în lumea ideilor decât să te ancorezi în concretul responsabilităților cotidiene. Totuși, dacă participi la examene, această stare de visare nu este tocmai favorabilă, fiind dificil să obții ceea ce ți-ai propus. Însă, sfârșitul zilei îți aduce mai multă claritate, dar și putere de a te concentra într-o manieră practică pe relațiile necesare evoluției personale, dar și pe desprinderea de cele depășite.

VĂRSĂTOR

Excesul de senzualitate, dar și tendința de a fi posesiv pe care le poți manifesta astăzi pot fi expresia unei nevoi subtile de atenție și de acceptare din partea persoanei iubite. Încearcă să nu lași emoțiile să-ți influențeze deciziile, inclusiv cele care au legătură cu veridicitatea unor surse de câștig financiar. Partea a doua a zilei te ajută să te apleci către o activitate introspectivă, identificând sursele de anxietate și eliberându-te de tiparele emoționale nocive.

PEȘTI

Partenerul de viață pare a fi astăzi în centrul atenției tale, având grijă să-i pui la dispoziție tot ceea ce-și dorește. E bine însă să-ți reamintești că poți fi apreciat, dar și acceptat, fără a fi nevoit să faci sacrificii personale și pune accent pe adevăratele sentimente care vă leagă existența. Odată cu sfârșitul zilei, aspectele practice devin mai importante în relațiile parteneriale, putând gestiona eficient etapele planurilor de viitor sau posibilitățile de colaborare cu oamenii potriviți.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply