Get this Widget

Horoscop pentru marți, 21 mai 2019

0

BERBEC

O zi bună pentru socializare cu toată lumea. Emani un farmec special, ai forță în cuvinte, iar ideile prezentate de tine vor stârni interesul unora. Astfel poți câștiga atât adepți, susținători serioși, cât și doritori de a se implica alături de tine în proiecte profesionale pe termen lung. Fii înțelegător cu ceilalți! Chiar dacă unii îți vor bruia acțiunile poți intoarce lucrurile în favoarea ta.

TAUR

Te poți ocupa cu succes de studii, de lecturarea cărților deosebite sau pentru a planifica un program de studiu, printr-o formă oficială de școlarizare, alături de un grup de lucru, cu îndrumători, profesori de bună calitate. Interesul pentru filozofie, pentru abordarea vieții dintr-o perspectivă nouă te relaxează, îți oferă un sentiment de împlinire, iar ceilalți te vor admiră pentru asta.

GEMENI

Orientează-ți eforturile și atenția spre bugetul comun cu alții. Sunt momente bune pentru a stabili cheltuielile mari pe facturi, taxe, impozite sau pentru a plănui investiții de anvergură. Deocamdată, pune totul pe hârtie, sfatuiește-te și cu cei dragi, însă ar fi bine să te gândești și la a discuta cu un specialist financiar. Pe de altă parte, nu îți divulga toate intențiile vizavi de bunurile tale materiale.

RAC

Sunt momente bune pentru a pune la punct activități comune cu alții, a discuta termenii și condițiile de desfășurare a unor parteneriate profesionale. Posibil să întâmpini unele obstacole din partea unora care nu doresc, în secret, ascensiunea ta personală sau profesională. Sesizează aceste persoane și îndepărtează-le elegant din anturajul tău. Și partenerului de viață acordă-i atenție.

LEU

Este o zi în care poți rezolva multe la serviciu, dar și acasă în plan personal. Însă este posibil să călătorești pentru toate acestea, chiar se poate întrezări și o călătorie în străinătate sau lucrul cu parteneri străini. Fii prudent și ai încredere că te vei descurca foarte bine, indiferent despre ce este vorba. Sprea seară îți vei găsi liniștea alături de cei dragi, bine fiind să le povestești pățaniile de peste zi.

FECIOARA

Primează relațiile amoroase și distracția astăzi. Foarte ușor și frumos te poți pune în valoare fie delectându-te cu activitățile specifice unui hobby, fie participând alături de cei dragi la reuniuni amuzante și recreative. Copiii sunt o sursă minunată de umor, dar și de învățăminte. A sta mai mult în preajma generațiilor mai tinere decât tine îți aduce un aport important de energie și de informații noi.

BALANȚA

Contextul astral de astăzi te predispune la a te gândi mai mult la oamenii și evenimentele copilăriei și adolescenței. Poți lua legătura cu neamurile, fie vizitându-le, invitându-le la tine acasă, fie măcar tăifăsuind la telefon sau prin intermediul calculatorului. Oricum întoarcerea în timp și spațiu, dacă se poate, te vor relaxa și binedispune. Evită amintirea situațiilor neplăcute!

SCORPION

Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat îți aduc multe informații utile și perspectivele unor parteneriate profesionale de bună calitate. Chiar și la nivel de discuție dacă rămân unele situații discutate astăzi tot îți prind bine, pentru că pe viitor vei profita de cele aflate acum. Totuși ar fi bine să vorbești puțin, să fii prudent dacă șofezi și să nu-ți asumi angajamente.

SĂGETĂTOR

Se pare că ești preocupat de cumpărături, atât pentru mofturile tale personale, cât și pentru cei dragi. Tendința perioadei este de a cheltui pe distracții, obiecte de înfrumusețare personală sau ambientală, pentru copii, dar și pentru cei apropiați ție care chiar ar avea nevoie de sprijin material din partea ta. Însa fii prudent și pune și ceva bani deoparte, de care să știi numai tu.

CAPRICORN

Transformă această zi într-o sărbătoare personală, în care să fii darnic cu tine însuți, cu ceilalți, să te bucuri de tot ce te înconjoară, făcând abstracție de situațiile neplăcute cu care este posibil să te confrunți în această perioadă. Schimbările de care ai nevoie în structura ființei tale le poți aborda începând de astăzi, fără rezerve, cu ușurință și cu succes garantat.

VĂRSĂTOR

Ești secretos astăzi și cufundat în gândurile tale. De fapt sunt momente bune pentru a privi atent la relațiile și evenimentele din viața ta și a trasa planuri personale și profesionale noi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți vor oferi soluții interesante și de mare folos. Însă, retrage-te în locuri liniștite, mai ales spre seară și meditează la cele petrecute peste zi.

PEȘTI

Ziua îți aduce relații bune cu prietenii, dar și cu persoanele din segmentul profesional. Poți afla informații utile în varii domenii de viață. Mai ales pentru a-ți îmbunătăți competențele la serviciu este recomandat să asculți și să reții atent ceea ce îți spun ceilalți. Unele teme de discuție te pot îngrijora, pentru că presupun mai departe să faci eforturi serioase în sensul lucrului cu tine însuți.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply