Get this Widget

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2019

0

BERBEC

Atras de subiecte care promit lărgirea ariei tale de cunoaștere și evadarea din cotidian, astăzi ai toate șansele să-i cucerești pe cei din jur cu forța, dar și cu rafinamentul tău în exprimare. Delimitează totuși obiectivele tangibile de visurile nerealiste și încearcă pe cât posibil să nu te implici emoțional în jocuri de putere, pe care apoi să le scapi de sub control.

TAUR

Este posibil ca astăzi să fii atras mai mult ca de obicei de domenii mai puțin vizibile ochiului obișnuit, punând accent pe percepțiile subtile în legătură cu sectorul financiar. Este însă important ca din slaba concentrare asupra detaliilor și a implicării emoționale, să nu evaluezi eronat o afacere avută în comun cu un prieten. Pentru a putea accesa resursele interioare, disciplinează-ți dorințele.

GEMENI

În toate relațiile parteneriale simți că este esențială libertatea de mișcare și spațiul personal și inclusiv la serviciu este posibil să te simți împovărat de atâtea angajamente. Totuși, amator de socializare și de mondenități, poți cuceri cu mare ușurință atenția și admirația celor din cercurile în care activezi. Mizează pe spontaneitate, dar și pe stilul tău aparte.

RAC

Deși atenția îți poate fi captată astăzi de locul tău de muncă, nu-ți va veni tocmai comod să te conformezi rutinei și nici concepțiilor de viață ale altora, de care instinctiv, vei simți nevoia să te separi. În schimb, poți recupera printr-o putere intuitivă, dar și introspectivă care îți poate furniza informații  pentru a convinge persoanele care au un rol important pentru ascensiunea ta.

LEU

Astăzi ai multă energie de consumat și orice activitate în natură ar fi binevenită. Faptul că ești dornic să experimentezi nu te scutește să te asiguri de sinceritatea unor parteneri atât de afaceri cât și intimi. În grupurile de prieteni ești un adevărat maestru al folosirii cuvintelor potrivite, în stilul potrivit situațiilor. Deschis către idei avangardiste, nu te sfiești să le împărtășești și altora.

FECIOARA

Responsabilitățile ce țin de căminul personal nu prea te încântă astăzi, cu atât mai mult dacă te lași dus de spiritul de aventură și te implici într-o relație care presupune multă pasiune, apărută ca din senin. Acordă-ți timp pentru a te lămuri dacă aceasta este cu adevărat ceea ce cauți și eventual discută concret și pe îndelete despre drumul vostru împreună.

BALANȚA

Deschis către cele mai diverse domenii de cunoaștere și dornic de a mai descoperi locuri noi, poți neglija activitățile cotidiene care implică prea multă rutină. Astfel, în cursul unei deplasări ai ocazia să fii fermecat de persoanele care-ți ies în cale sau la rându-ți să lași o impresie de neuitat prin felul în care împărtășești universul vast de cunoștințe pe care îl deții.

SCORPION

Mai puțin cumpătat în administrarea finanțelor, astăzi e important să-ți controlezi emoțiile, mai ales dacă ești tentat de acțiuni speculative riscante. În schimb, la serviciu găsești maniera eficientă, elegantă și persuasivă de a-ți expune ideile, de altfel destul de nonconformiste, cu atât mai mult cu cât nu sunt șanse să-ți scape vreun detaliu contractual semnificativ.

SĂGETĂTOR

Cu Luna aflată în propriul semn, radiezi energia unui spirit jovial și dornic de libertate, ceea ce la un moment dat te poate face să te simți încorsetat de obligațiile care țin de casă și familie. Optimizează această dispoziție dând curs demersurilor creative, astăzi inspirația ta putând atinge cote înalte. Fă-ți cunoscută originalitatea, deoarece îți poți convinge ușor partenerii.

CAPRICORN

Poate astăzi nu vei fi în forma fizică dorită, dar asta nu te împiedică să te dedici studiului subiectelor tale de interes. De fapt, recomandabil ar fi pentru astăzi un program de lucru acasă, unde să poți schiba idei cu cei apropiați din familie. Astfel, ei te pot ajuta să găsești soluții neșteptate și să-ți ofere sprijin la cele mai comune probleme, inclusiv cele ce implică sectorul sănătății.

VĂRSĂTOR

Domeniul comunicării și persoanele care au ceva interesant de spus sunt astăzi punctele tale de interes. Noile tehnologii și rețelele de socializare sunt surse de relaxare și experiment dar și ocazii de a te lega sentimental de cineva, într-o manieră cu totul spontană. Încearcă să te menții rațional când vine vorba de a investi în materializarea planurilor tale de viitor.

PEȘTI

Astăzi ești optimist privind evoluția carierei tale dar emoțiile îți pot influența ușor percepția asupra detaliilor importante, creându-ți o viziune posibil distorsionată asupra realității. Sfaturile pertinente ale celor apropiați din familie îți pot furniza o imagine mai obiectivă, dar și ocazia de a deveni brusc conștient de resursele tale creative, profitabile din punct de vedere financiar.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply