Get this Widget

Horoscop pentru marți, 23 iulie 2019

0

BERBEC

Curajul și inițiativa nu-ți lipsesc astăzi, având încredere că vei găsi soluții pentru orice problemă. Iar dacă este nevoie să-ți folosești creativitatea, cu atât mai bine. Totuși, acest exces de energie te va face prea puțin dispus să accepți puncte de vedere diferite, de aceea, pentru evitarea conflictelor cu cei din familie sau cu partenerul de viață, se cere un plus de înțelegere din partea ta.

TAUR
Este posibil ca astăzi să nu ai dispoziția de a sta la discuții cu oricine, preferând compania persoanelor intime pentru a povesti despre ceea ce te preocupă în ultimul timp. Odihna, meditația și mesajele intuitive ar trebui luate în considerare, acestea contribuind la redarea încrederii în forțele proprii. Evită să dai curs provocărilor venite din zona locului de muncă.

GEMENI
Deciziile care implică finanțele și care sunt influențate de emoții nu sunt astăzi cele mai inspirate, putând rata șansa de a-ți mobiliza forțele spre obiectivele dorite tocmai din teama de a pierde senzația de siguranță. În plus, tema banilor riscă să trezească conflicte inclusiv cu persoana iubită. Mai bine îți concentrezi atenția către prieteni și către discuțiile din care poți învăța ceva nou.

RAC

Implicarea de care dai dovadă astăzi în cercul tău social este destul de vizibilă, găsești ușor căi de a accesa resursele dorite, doar că nu te simți cu adevărat înțeles și susținut în proiectele tale. Poate ești axat prea mult pe ambițiile personale în dauna nevoilor celorlalți, acest lucru afectând și relația cu cei din familie. Caută să asculți cu calm și alte puncte de vedere.

LEU

Ai planuri mari să îți extinzi interesele explorând teritorii noi, în afara zonei tale de confort și ai porni curajos în aceste direcții dacă ai trece mai ușor peste tot felul de insecurități și griji nefondate. Dacă nu te simți încă pregătit din punct de vedere fizic, profită măcar  de acest surplus de energie și vorbește  altora de planurile tale sau pune-ți la punct cunoștințele.

FECIOARA

Nu te grăbi să iei astăzi decizii impulsive care privesc afacerile în care ești implicat alături de prieteni, chiar dacă ai senzația că orice s-ar întâmpla, se va găsi o soluție salvatoare. Banii sunt astăzi un subiect sensibil, de aceea, pentru a nu strica o bună relație, renunță la ambițiile personale și caută să eviți discuțiile în contradictoriu pe această temă.

BALANȚA

Astăzi nu prea ai stare și ai face tot posibilul să ieși în lume alături de partenerul tău și de cei mai buni prieteni, pe care îi vei molipsi cu entuziamul tău debordant. Totuși, gândul îți va zbura din când în când la proiectele aflate în derulare și nici negocierile cu șefii nu te vor lăsa să te bucuri pe deplin de această zi. Însa ține cont că manifestările temperamentale nu te avantajează.

SCORPION

Locul de muncă pare să te acapareze cu totul astăzi, lucrând cu mult spor la îndeplinirea ambițiilor personale legate de carieră. Este posibil să nu fi dispus să accepți lecțiile oferite de o persoană pe care o știi nu tocmai bine intenționată și să faci tot cum crezi tu. Atenție însă la riscul de a te trezi la sfârșitul zilei surmenat și încearcă să te eliberezi cumva de tensiunea acumulată.

SĂGETĂTOR

Dacă nu ești în vacanță și nu te poți delecta cu activități care mai de care mai provocatoare, poți măcar să-ți canalizezi excesul de energie alegând să faci mai mult sport. Dacă ești curios să afli ceva despre un prieten și investighezi mai atent, ai putea ajunge la niște concluzii pe care nu-ți va fi prea ușor să le treci cu vederea, fără să-ți manifești iritarea.

CAPRICORN

Ești preocupat astăzi de activități legate de spațiul locativ și ești optimist în privința obținerii unui împrumut sau intrării în posesia unei moșteniri. Ai multe planuri pe care le vrei materializate cât mai rapid și tinzi să sari peste acordul partenerului de viață. Relația cu partenerii tăi de afaceri nu dă randamentul dorit din cauza slabei tale toleranțe pentru alte puncte de vedere.

VĂRSĂTOR

Locul de muncă pare să fie astăzi locul unor schimburi rapide de replici, ori de câte ori există neconcordante între modul fiecăruia de a vedea lucrurile. N-ai timp să asculți pe fiecare, agenda ta având prea multe lucruri de rezolvat, însă unele chiar nu merită atenția ta. Însă, în relația cu partenerul de cuplu, ai la îndemână toate argumentele pentru a fi convingător și a obține ce dorești.

PEȘTI

Investește astăzi toată energia pentru a găsi surse de profit financiar din activitățile pe care le desfășori zilnic, dar păstrează-ți discernământul atunci când te simți presat de pretențiile venite din partea copiilor sau a persoanei iubite. De altfel, nu sunt excluse conflicte privind bunurile aflate în comun, dar încăpățânarea și tendința de a te impune nu sunt tocmai aliații tăi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply