Get this Widget

Horoscop pentru marți, 25 iunie 2019

0

BERBEC

O zi plină, cu Luna în semnul tău natal și multe aspecte tensionate pe cer. Dar, deși ziua aduce multe agitație și tensiune, fie datorită presiunilor pe care le simți din toate părțile, fie din cauza unor situații stresante prin care treci de ceva vreme, e momentul să vezi ce schimbări e necesar să faci, mai ales în relațiile importante, dar și în privința spațiului de locuit, familiei și căminului. Atenție la nevoile tale și nu te lăsa influențat sau presat de cei din jur, indiferent cât de autoritar se comportă. În scurt timp vei avea suficientă claritate și curaj să faci alegerile potrivite.

TAUR

Contextul astral de astăzi este destul de răscolitor pentru tine, în sensul că percepția despre tot ce este în viața și în jurul tău, e posibil să fie una pesimistă. Vitalitatea este destul de scăzută, iar dacă adaugăm și consumul emoțional, e clar că ai nevoie de retragere departe de agitație sau de un program cât mai lejer. Solitudinea, activitățile relaxante și, mai ales, detașarea de situațiile stresante, te ajută să capeți o viziune proaspată și să-ți menții tonusul. Chiar dacă acum nu vezi soluțiile și căile, ai încredere ca în scurt timp le vei vedea.

GEMENI

Zona prietenilor, proiectelor și publicității este activată astăzi de prezența Lunii în Berbec. Există multă precipitare legat de unele proiecte, care nu se derulează cu viteza cu care ai vrea tu sau nu aduc roadele scontate. Această zi e posibil să-ți arate care este cauza greutății pe care o percepi și la ce e nevoie să renunți pentru a obține mai multă ușurință. S-ar putea ca unele relații să fie testate pentru a-ți da seama pe cine poți conta și pe cine nu, de aici înainte.

RAC

Pentru tine, deși este o zi agomerată și destul de solicitantă, poate fi edificatoare. Zona activată este cea a carierei și statutului, iar prin extensie, a parteneriatelor și alianțelor. Lucrurile se cer lămurite, nu mai ai răbdare și nici nu mai ai chef să lași controlul în mâna sau mintea altuia. Astăzi e momentul să ceri explicații, să transezi anumite aspecte, să spui ce ai de spus, dar și să acționezi concret în sensul finalizării unor proiecte. Contextul astral te susține să faci alegeri bazate pe intuiție, căpătând mai multă claritate cu privire la ce-ți dorești.

LEU

E posibil să te simți constrâns, să ai sentimentul că nu există posibilități de a înainta în modul dorit sau că ușile sunt închise pentru tine, acum. Cu toate acestea, e un moment bun să te oprești, să nu mai încerci nimic, să renunți la orice dorință. În felul acesta, vei căpăta o viziune nouă, îmbunătățită, și o nouă inspirație cu privire la drumul tău de aici încolo. În orice caz, încearcă să nu forțezi lucrurile astăzi și fii dispus să renunți la gândirea rigidă. Ai  încredere în necunoscut, în inteligența inimii tale, în Dumnezeu.

FECIOARA

Luna în Berbec, în cazul tău precipită lucrurile în sfera finanțelor și a proiectelor aflate în derulare. Nu prea mai ai răbdare să aștepți rezultatele dorite, nu prea mai ai răbdare nici cu cei cu care colaborezi. Prin urmare, ziua de astăzi vine să-ți arate unele fisuri în relațiile tale sau în strategiile pe care ți le-ai construit. Demersurile financiare riscante nu sunt indicate acum, și nici împrumuturile, fie ele date sau primite. Este mai curând o zi în care să-ți protejezi resursele și să ai o rezervă pentru situații neașteptate (plăți, cheltuieli, scadente)…

BALANȚA

Se pare că nu prea mai poți reprima nemulțumirile și nu mai poți păstra masca de om diplomat și dragut. Astăzi, contextul astral, te provoacă să dai cărțile pe față și să fii sincer mai ales față de tine în ce privește unele relații din viața ta, dar și situația ta de familie, confortul emoțional etc… E momentul unei repoziționări și da, s-ar putea să nu fii capabil să o faci cu înțelepciune, dar măcar ești capabil să recunoști că lucrurile e nevoie să se schimbe… iar din acest punct începe schimbarea.

SCORPION

S-ar putea ca sarcinile de serviciu să fie solicitante peste măsură, iar tu să fii destul de puțin cooperant. Prin urmare, pe de o parte se pot naște tensiuni care virează în adevărate izbucniri nervoase, dar pe de altă parte, este un teren fertil și pentru inventarea unei noi strategii, a unei noi gândiri în privința activităților profesionale și a stilului de viață în general. Astăzi lasă-ți loc în agendă pentru situații neprevăzute și nu lua lucrurile prea în serios și grav. Începând din seara asta, vei vedea totul într-o altă lumină.

SĂGETĂTOR

„Nu mai merge așa!” Cam acesta este gândul care pare să persiste în mințile multor Săgetători, în aceste zile. Fie că e vorba de o relație tensionată cu copiii sau de relația de cuplu, astăzi situațiile pe care nu le poți controla te irită peste măsură, motiv pentru care vei căuta să-ți schimbi strategia și să preiei controlul. În altă ordine de idei, speculațiile financiare, precum și cheltuielile impulsive ar trebui evitate. În schimb, activitățile recreative ar fi bine să fie puse pe primul plan.

CAPRICORN

Tu ești unul dintre aceia care vor percepe cel mai intens energia puternică a acestei zile. Luna se află în Berbec, aspectele sale sunt tensionate și indică pe de o parte nerăbdare, teamă, constrângere, iar pe de altă parte, o puternică dorință de eliberare și schimbare. Pentru a vedea mai clar care-ți sunt nevoile și ce e de făcut, ia-ți puțin timp pentru tine, pe care să-l petreci acasă sau într-un loc familiar, cu cât mai puțină agitație în jurul tău.

VĂRSĂTOR

Mult freamăt mental, multe gânduri, analize, comparații… Iar acest zgomot interior se poate transforma foarte ușor în conflict, dacă cineva are ne-inspirația de a te ataca sau contrazice. Totuși, tensiunile de astăzi îți pot arăta ce nu funcționează, ce e nevoie să fie schimbat și care este discursul avantajos/potrivit în caz de negocieri, întâlniri, discuții importante. Gafele nu sunt întotdeauna rele, câtă vreme înveți din ele. Iar astăzi vei avea ce învăța.

PEȘTI

Temerile legate de bani și scenariile despre pierderea siguranței materiale se pot accentua astăzi, dacă lași mintea să croșeteze gânduri în jurul lor. Dacă încă te bazezi pe alții pentru a-ți asigura confortul dorit, e momentul să recunoști că doar de tine depinde acesta și de atitudinea pe care o ai. Contextul astral te sprijină și îți stimulează creativitatea, idei excelente dându-ți târcoale. Folosește-te de ceea ce ai la dispoziție ca resurse interioare și, mai ales, de imaginație și intuiție.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply