Get this Widget

Horoscop pentru marți, 26 februarie 2019

0

BERBEC

Luna va fi astăzi în Săgetator și te stimulează să-ți trasezi câteva direcții pentru viitor. Este un moment favorabil revizuirii unor traiectorii profesionale, reinventării, reparațiilor în ce privește unele relații și evaluării mai atente a unor proiecte. Cu alte cuvinte, ți-e dor să adaugi “straie” noi vieții tale, te simți inspirat să înnoiești câte ceva pe ici pe colo, și e timpul potrivit să faci asta, dar încearcă să faci totul cu cât mai multă înțelepciune și luciditate.

TAUR

Pentru tine, astăzi se activează zona resurselor materiale de care poți beneficia de la alții sau cu ajutorul lor. Luna în Săgetător te poate face mai încrezător, dar îți poate crește și nerăbdarea, precum și tendința de a te iluziona în privința unor oameni pe baza promisiunilor pe care le fac. Așadar, deschide-te să primești daruri diverse astăzi, dar fii dispus și să schimbi macazul și să te adaptezi acolo când și unde e nevoie.

GEMENI

Luna în Săgetător activează zona relației conjugale, a parteneriatelor și a imaginii publice. E un prilej bun pentru a-ți re-evalua relațiile și a înțelege cum ești perceput de către cei din jur. De asemenea, e timpul să-ți faci cunoscute intențiile și dorințele, partenerului de viață. Puteți să vă puneți în comun inspirația și imaginația pentru a crea ce va doriți, deocamdată la nivel de gând și cuvânt. În ce privește cariera, evită deciziile impulsive.

RAC

Pentru tine, ziua pare să fie axată pe muncă, serviciu, activități de rutină… dar toate acestea e bine să fie abordate dintr-o perspectivă înnoită, îndrăzneață. Evită iluziile de orice fel și rămâi ancorat în realitatea imediată, rezolvând pas cu pas ceea ce-ți propui. Cu cât ești mai prezent și creativ, cu atât soluțiile vin mai ușor, inclusiv în ce privește banii și resursele necesare pentru proiectele tale. E  posibil să fie nevoie de o regândire a strategiei în materie de afaceri.

LEU

O zi în care ești invitat la iubire, creativitate fără bariere, revelații și expresie plenară de sine. Astăzi evită demersurile materiale și financiare, axându-te mai mult pe latura ta creativă și pe… distracție. E o zi numai bună pentru a-ți suna prietenii, dar și pentru a crea o conexiune frumoasă cu persoana iubită și/sau cu copiii, prin generozitate, lipsa așteptărilor și a condiționărilor, exprimare a sentimentelor. Un moment bun și pentru clarificări prin conversații deschise cu partenerul de viață.

FECIOARA

Activitățile sociale sau cele care necesită efort considerabil din partea ta sunt mai epuizante decât  de obicei. Astăzi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate și timp petrecut în familie sau pentru familie. O zi bună pentru activități legate de cămin, dar și pentru clarificări în relațiile cu părinții sau cu alte persoane din familie. De asemenea, sunt favorizate cu precădere activitățile profesionale desfășurate acasă și afacerile de familie.

BALANȚA

Fii atent la cuvinte, ai grijă ce și cui spui, pentru că astăzi, pe de o parte tinzi să dai drumul poveștilor fără sfârșit și să faci gafe sau să rănești cu indiscreția ta, iar pe de altă parte, ceilalți au tendința să interpreteze în fel și chip spusele tale. Prin urmare, găsește moduri mai creative și sănătoase de a folosi mintea, respectiv comunicarea și cuvântul: scrie, compune, citește, cercetează, documentează-te, studiază, reia corespondența cu prieteni vechi, împărtășește-ți sentimentele.

SCORPION

Luna se așeaza astăzi fix în zona banilor și a resurselor materiale, acolo unde există destul de multă confuzie și instabilitate, încă. Și, deși bilanțul nu e pe plus, iar la orizont nu vezi încă nicio cale de creștere, axează-te pe ceea ce poți valorifica în ce privește talentele, abilitățile și calitățile tale. E un moment excelent pentru a-ți revizui atitudinea față de bani și a renunța, dacă e cazul, la unele investiții pe care planuiai să le faci, dacă acum nu ți se mai par rentabile.

SĂGETĂTOR

Luna îți străbate zodia astăzi, și te ajută să înțelegi care-ți sunt nevoile imediate și reale. Afli informații de mare interes pentru tine, reușești să-ți schimbi atitudinea față de unele experiențe pe care le-ai trăit în trecutul apropiat și ești provocat să fii mai atent la consecințele cuvintelor rostite sau scrise. Contextul astral te invită să regândești relațiile cu persoanele dragi din viața ta, dar și trecutul. Ia în seamă revelațiile și fii dispus să schimbi anumite puncte de  vedere, care ți-au afectat inclusiv ascensiunea în carieră.

CAPRICORN

S-ar putea să  înțelegi prea puțin din ce se întâmplă astăzi în jurul tău și mai ales din ce spun oamenii. Ca și cum vorbiți limbi diferite, sau pur și simplu te simți nedreptățit în urma unor decizii ale celorlalți, care te vizează direct. Ține-ți la adăpost finanțele și resursele de orice fel, nu te grăbi să tragi concluzii pripite și în același timp evită compromisurile mai ales dacă au ca miză vreun câștig material.

VĂRSĂTOR

Tu ai face bine să te înconjori de oameni pe care-i iubești, îi apreciezi și îi admiri, astăzi. Inspirația vine din conversații de calitate, cu oameni lângă care poți fi în largul tău. De asemenea, nu te sfii să te uiți cu sinceritate la proiectele tale și să le reconfigurezi, dacă simți nevoia. Poate unii oameni se retrag, alții nu mai sunt potriviți, dar lasă-i pe toți să aleagă ce cred că e bine pentru ei, iar  tu alege ce e bine pentru tine.

PEȘTI

Luna în Săgetător activează zona carierei, așa că e momentul să te concentrezi asupra unor aspecte care necesită revizuiri și schimbări, în acest segment de viață. S-ar putea să realizezi că ai făcut niște gafe și acum e momentul să le îndrepți, sau că  nu ți-ai evaluat corect munca și ți-ar prinde bine o rediscutare a salariului sau a altor venituri. În această perioadă, sunt bine-venite demersurile care reprezintă ajustari, corecturi, reconfigurări.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply