Get this Widget

Horoscop pentru marți, 26 martie 2019

0

BERBEC

În prima parte a zilei sunt momente favorabile pentru a te ocupa de segmentul financiar, respectiv pentru a face plăti restanțe, cheltuieli necesare traiului zilnic sau pentru a pune la punct un plan financiar plauzibil pentru următoarele săptămâni. Spre amiază, dorința de a te ocupa de activități culturale, intelectuale este mare și ar trebui să-i dai curs. Pot intra în discuție călătoriile și abordarea unor cursuri.

TAUR

Persistă astăzi gândurile privitoare la finalizarea unor relații parteneriale. În prima parte a zilei mai poți selecționa strategii de abordare a acestui segment. Însă trebuie să ai în vedere și partea financiară implicată, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Gândește-te pe îndelete la cine și la ce mai păstrezi în viața ta. Dincolo de aparențe există amănunte interesante care ți se vor dezvălui pe înserate.

GEMENI

Relațiile de muncă sunt tensionate, existând riscul să se destrame unele colaborări vechi. Însă tu ești cel care gestionezi incorect relațiile cu ceilalți sau situațiile ivite. Pentru că mentalul este bulversat este mai greu să-ți aduni gândurile sau să depășești angoasele. Depune eforturi permanente pentru a vedea partea plină a paharului vieții tale. Chiar există aspecte de care te poți bucura din plin!

RAC

Se conturează răsturnări de situație la serviciu. Pe lângă faptul că ai multe de făcut, mai intervine și faptul că sunt urgente unele saricni de lucru sau că șefii și colegii te sprijină prea puțin. Revolvă totul în ritmul tău și, pe cât posibil, concentrează-te să faci lucrurile cât mai corect. Sănătatea este vulnerabilă și te pot necaji afecțiuni vechi legate de ficat și de sistemului respirator. Seara aduce o binecuvântată relaxare.

LEU

Astăzi sunt șanse deosebite de a te ocupa de copii și de persoana iubită. Cu toate că spiritele se pot încinge foarte ușor, dacă ești răbdător, atent la nevoile și doleanțele celor dragi vei putea depăși totul cu bine. Nevoile tale afective sunt greu de satisfăcut de către ceilalți, pentru că ai așteptări nerealiste sau excentrice. După-amiază relaxează-te cu un hobby, însă antrenează-i și pe alții.

FECIOARA

Este nevoie să te ocupi de casă și familie, deoarece sunt multe tensiuni, discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Poți manifesta tendința de a te refugia în activitățile profesionale și a lăsa cumva de izbeliște ceea ce se petrece în mediul familial. Bine ar fi să-ți asumi responsabilitățile și situațiile familiale, pentru că altfel lucrurile nerezolvate vor lua amploare în viitorul apropiat.

BALANȚA

Sunt posibile multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Subiectele care se vehiculează astăzi te pot pune serios pe gânduri, însă rolul lor este de fapt acela de a te informa vizavi de noutățile apărute în segmentul profesional sau la modul general, în plan cotidian. Folosește doar ce ai nevoie și restul tratează-le ca pe banalitățile inerente vieții de zi cu zi. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente.

SCORPION

Nemulțumirile privitoare la segmentul financiar sunt majore. Se pare că veniturile obținute din activitatea profesională sunt fluctuante, nesigure și se zvonește că se vor schimbă radical și condițiile de muncă. Fii prudent și controlează-ți reacțiile! Canalizându-ți eficient resursele, trăind cu strictul necesar ai reuși să te descurci onorabil cu toate și astfel ți-ai proteja și sănătatea și relațiile cu ceilalți.

SĂGETĂTOR

Ziua îți aduce predispoziții spre a copia mult de la alții vorbe, gesturi, acțiuni. Și nici așa se pare că nu îți găsești locul. Hiba este la tine, în sensul că ar trebui să-ți remodelezi atitudinea, felul în care te raportezi la mediul înconjurător și a învăța lecția discreției. Ține-ți firea în frâu pentru că există riscul să-ți diminuezi energia vitală în activități inutile. Spre seară, plimbă-te în aer liber sau tăifăsuiește cu cineva drag.

CAPRICORN

Sănătatea ar trebui să fie pentru tine astăzi tema principală. Există vulnerabilități pe segmentele ficatului și sistemului respirator care să-ți dea mult de furcă. Ocupă-te de treburi ușoare și evită suprasolicitarea nervoasă. Răsturnările de situație de la locul de muncă sunt dificil de gestionat acum, așa încât ține-te departe de ele, dar monitorizează-le atent. Membrii familiei și ambianța domestică îți îmbunătățesc starea de spirit.

VĂRSĂTOR

În primele ore ale zilei ești solicitat la serviciu de către șefi sau alți reprezentanți oficiali ai unor instituții. Comunicarea este deficitară, așa încât alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Se vor relua discuții pe teme profesionale vechi care necesită îmbunătățiri sau rezolvări definitive. După orele amiezei, atmosfera se îmbunătățește, înconjurându-te de pritenilor. Totuși nu te apropia prea mult de aceștia.

PEȘTI

Este bine să îți rezervi momente de liniște și să meditezi pe îndelete la perioada care va urma. În special vizavi de segmentul profesional trebuie să-ți schimbi strategia de lucru și relaționare cu anturajul profesional. Posibil să fii solicitat de către șefi pentru o dezbatere amplă. Vorbește puțin și la nevoie. Există multe tensiuni la serviciu, mai ales datorită salarizării și condițiilor de muncă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply