Get this Widget

Horoscop pentru marți, 28 mai 2019

0

BERBEC

Astăzi știi să-ți conservi energia și să te ocupi doar de aspectele pe care le consideri importante pentru tine și familia ta. Astfel, sensibil la nevoile celorlalți, ai o ocazie bună de a oferi sprijinul solicitat de cei din jurul tău. În ceea ce privește finanțele, intuiția te ghidează destul de bine și în plus, reușești să-ți păstrezi  latura pragmatică și să iei decizii inspirate.

TAUR

Prietenii tăi dar și persoane mai departate din familie sunt cei ce pot pot beneficia astăzi de dispoziția ta altruistă și dornică de a sări în ajutorul lor cu tot ce poți. Planurile tale de viitor alături de partenerul tău pot părea acum dominate de mult optimism dar totuși ești dispus să faceți împreună o reevaluare realistă a situației, fiind capabil să-ți domini implicarea emoțională.

GEMENI
Abordarea sferei socio-profesionale poate fi influențată de maniera ușor idealistă de a vedea lucrurile, dar o doză bună de inspirație dar și de entuziasm te ajută să îți asumi și să gestionezi responsabilități care-ți garantează un frumos câștig financiar. Pornirea de a împărtăși altora ideile tale valoroase nu poate decât să-ți atragă o sinceră admirație din partea celor din jur.

RAC
Astăzi poți fi influențat de abordări spirituale care-ți redau încrederea în capacitățile și talentele tale personale. Astfel, accepți mai ușor atât aprofundarea domeniilor care te pasionează dar ești dispus să încerci o altă abordare mai profundă și mai realistă. În relația cu partenerul de cuplu, ajungi mai ușor la un numitor comun privind concepțiile voastre personale.

LEU
Generozitatea de care poți da astăzi dovadă are un substrat legat de puternice sentimente de compasiune, mai ales pentru cei din familie. Însă sprijinul acordat acestora e pe departe lipsit de o riguroasă evaluare și e perceput ca pe o asumare a responsabilităților pe care le ai. Ziua e potrivită și pentru explorarea emoțiilor profunde care simți că-ți pot influența sănătatea.

FECIOARA
Speranțele tale privind viitorul alături de partenerul de viață îți pot părea acum mai ușor de materializat și probabil că va fi necesară o nouă discuție pe această temă, dar cu o abordare mult mai sinceră. Sentimentele și nevoile acestuia le poți considera ca fiind prioritare, dar vei avea destulă putere să te axezi doar pe chestiunile importante, fără a uita de persoana ta.

BALANȚA

Latura ta artistică sau chiar cea umanitara se pot manifesta mai ușor în activitățile tale, simțindu-te acum capabil să urmezi o carieră în această direcție. Practic, dacă faci o reevaluare realistă a resurselor tale și a unui plan de administrare a bugetului personal, perspectiva nu ar trebui să fie așa greu de atins.  Fii atent la mesajele corpului tău și nu uita de odihnă.

SCORPION

Deschiderea către domeniul artistic te face încrezător că poți să-ți lărgești suplimentar sfera de cunoaștere. Însă acum înțelegi și accepți că acest demers necesită mult devotament și efort susținut înainte de apariția rezultatelor. Dacă se ivește ocazia unei vacanțe, permite-ți un răstimp în care să te apropii emoțional față de copii și față de persoana iubită.

SĂGETĂTOR

Debarasarea de balastul emoțional acumulat în ultimul timp poate fi facilitată de interacțiunea cu propria familie, ocazie cu care să stai pe îndelete de vorbă cu cei dragi, să-ți găsești starea de confort interior și de apropiere intimă cu aceștia. Tot familia va fi cea care va ajuta să conștientizezi și să accesezi resursele necesare, atât materiale dar și spirituale.

CAPRICORN

Atât rudele cât și persoane din proximitate îți pot capta astăzi atenția și energia, fiind mai mereu pe drumuri sau implicat în discuții pentru rezolvarea problemelor acestora. S-ar putea spune că ai un spirit civic accentuat dar cu toate acestea vei ști să triezi persoanele care merită precum și nevoile cu adevărat stringente. Profită de inspirația artistică atunci când te exprimi.

VĂRSĂTOR

Poate nu ți-e prea clar cum vei gestiona bugetul sau câți bani ai de cheltuit dar nu-ți lipsește entuziasmul că vei reuși ceea ce ți-ai propus în legătură cu locul de muncă. E bine să te bazezi pe ceea ce-ți spune intuiția și să abordezi cu un plan mai structurat persoanele cu importanță pentru viitorul tău. Colegii îți pot solicita un împrumut știind că e greu să-i refuzi.

PEȘTI
Capabil de multă compasiune dar și de spirit de sacrificiu atunci când vine vorba de cei dragi, copii și persoana iubită, ești motivat să-i vezi pe aceștia fericiți. Vei fi astfel pus în situația să-ți reevaluezi din punct de vedere spiritual comportamentul, să vezi ce te inspiră și ce-ți influențează concepțiile. Ai ocazia acum să-ți conștientizezi sentimentele și să te eliberezi de îndoieli.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply