Get this Widget

Horoscop pentru marți, 30 iulie 2019

0

BERBEC

Dacă astăzi ești un bun strateg în chestiunile ce țin de administrarea bunurilor comune, nu s-ar putea spune același lucru despre relațiile cu partenerul de viață. Schimburile frecvente de dispoziție și incapacitatea de a accepta ceva diferit față de viziunea ta îți cam tulbură ziua. Încearcă să-ți regăsești calmul și astfel să poți recepționa cu claritate mesajele intuitive.

TAUR

Capacitatea de vizualizare a speranțelor tale materializate este un bun stimulent ca astăzi să-ți mobilizezi forțele și să acumulezi toate informațiile de care ai avea nevoie. Memoria bună și coroborarea experiențelor din trecut te ajută acum să faci progresele dorite, doar trebuie să ai răbdarea de a te ține de un program constant și de a nu pleca urechea la criticile celor din jur.

GEMENI

Abordarea prudentă a domeniului financiar și planificarea metodică îți pot aduce astăzi satisfacții la locul de muncă. Sunt șanse să-ți iasă în cale persoane cu viziuni avangardiste care te pot provoca să-ți revizuiești sistemul de valori la care te raportezi, dar nu va fi un proces tocmai confortabil. Nu le reteza din scurt discursul, dar totuși încrede-te în final în propriul instinct.

RAC

Astăzi acorzi importanță doar acelor relații profunde care-ți pot furniza sentimentul mult dorit de siguranță emoțională dar nu deveni posesiv încercând să câștigi un plus de control. Spune curajos ce ai pe suflet, care îți sunt temerile, și îți vei reduce substanțial anxietatea. Profită de imaginația ingeniousă și ai răbdare să-ți prezinți noile idei, fără a lăsa emoțiile să se amestece.

LEU

Niște probleme de sănătate, tensiuni mocnite la serviciu sau asumarea unor obligații legate de membrii familiei te pot lăsa pentru o scurtă perioadă fără acea energie debordantă. Odihna nu ar trebui neglijată și nici sfatul unei persoane cu principii de viață cu totul diferite, aceasta putând reprezenta acum un fel de ghid spiritual. Fii deschis și acceptă aceasta experiență.

FECIOARA

O chestiune financiară neprevăzută ți-ar putea da peste cap planurile dar ai capacitatea de a-ți organiza într-un mod original activitatea zilnică astfel încât să poți recupera. Este recomandat să nu ignori abundența de idei creative, dar ideal ar fi să accepți să colaborezi în grup pentru cele mai bune rezultate, lăsând pe altă dată subiecte precum lezarea ego-ului personal.

BALANȚA

Libertatea și inconstanța din relațiile parteneriale pot fi astăzi o provocare în plus adăugată la experiențele trecute, sporind gradul de intoleranță și riscul de a spune tranșant ce te deranjează. La serviciu însă, poți conta cu încredere atât pe mintea intuitivă cât și pe strategia solidă, profitabilă financiar, percepând ușor motivele aflate în spatele oricărei acțiuni.

SCORPION

Împărtășește și altora din învățăturile tale, având astăzi răbdarea necesară pentru a parcurge metodic subiecte vaste de discuție. Însă ține cont că ai tendința să devii dogmatic și că nu va fi prea ușor de suportat vreun contra-argument. Nici rutinei de la serviciu nu-ți convine să te conformezi, dar ideile inovative au nevoie totuși de disciplină pentru a fi implementate.

SĂGETĂTOR

Relațiile intime ce tind să te scoată din zona ta de confort emoțional te pot face să reacționezi destul de impulsiv, manifestările de gelozie și nevoia de control putând fi foarte probabile. Dacă ai însă calmul necesar, poți rezova eventuale frici și te poți debarasa de un important balast de trăiri apăsătoare. Nu neglija nici tentația de a face speculații financiare riscante.

CAPRICORN

Atât angajamentele legate de familie cât și chestiuni domestice neprevăzute îți pot strica astăzi dispoziția, dar reacțiile exagerate nu fac decât să deterioreze și mai mult relațiile existente. Ține cont inclusiv de nevoile celor dragi, încercând să vă asumați împreună realizarea planurilor de viitor. Sunt favorizate parteneriatele unde este apreciată capacitatea artistică de exprimare.

VĂRSĂTOR

Monotonia pare să fie cel mai dificil aspect legat de locul tău de muncă precum și dificultatea colegilor de a ține pasul cu tine. Caută acele domenii de interes care te captivează și încearcă să obții rezultate, organizându-ți mai eficient activitatea. Îndeletnicirile care presupun valorificarea talentelor artistice, dar și subiectele metafizice pot aduce câștiguri bănești.

PEȘTI

Dirijează-ți ideile creative și inovațiile spre surse noi de venit dar evită astăzi speculațiile, oricât de bine te-ai încrede în intuiția ta. Momentele romantice și profunzimile emoționale par să abunde și astăzi, dar nu confunda intimitatea creată cu tendința de posesivitate și încearcă să iei orice experiență de dragoste ca pe o lecție necesară de viață.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply