Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2019

0

BERBEC

O veste excelentă este reprezentată de faptul că meritele încep a-ți fi recunoscute, chiar dacă munca nu îți este încă remunerată așa cum meriți. Fii spontan, dar nu exagera și încearcă să nu ai așteptări de la oamenii pe care nu îi cunoști încă bine. Fii rezervat atunci când ți se promite ceva.

TAUR

Poate că a sosit momentul să elimini status-quo-ul din viața ta. O zi în care poți construi orice pe fundațiile deja existente, mai ales și pentru că bunul simț de care dai dovadă îți va deschide o mulțime de uși. Oportunitățile de dezvoltare îți sunt la îndemâna, astăzi…

 

GEMENI

Trebuie doar să fii ceva mai atent decât de obicei pentru a observa ce anume se întâmplă în jurul tău. O zi favorabilă nu doar instrospecției, ci și analizei mediului în care te afli. Rămâi receptiv și senzitiv la ceea ce este în jur, dar nu te lăsa influențat de oamenii care încearcă să-și impună părerea.

RAC

Ai putea încerca să lași totul baltă și să evadezi din lumea în care te afli, acum. Dar, trebuie să iei aminte la faptul că nu poți amâna la nesfârșit îndatoririle pe care le ai față de ceilalți. Mai ales față de prietenii tăi. O zi în care socializarea este la fel de importantă ca și cariera ta și succesul pe care ți-l dorești.

LEU

Se pare că ai acces la orice fel de resurse, astăzi; mai ales la cele care le aparțin altora. Cumva, se pare că ai pus mâna pe iarba fiarelor și nimic nu rămâne ferecat, în calea ta. Un motiv în plus ca să nu renunți la călătoria ta și – cu atât mai puțin – la scopurile tale.

FECIOARA

O zi în care simți că trebuie să mergi până în panzele albe pentru a vedea fericirea pe chipul persoanei iubite. În același timp, accesul la (încă) nebănuite surse de informație îți oferă acel context de care ai nevoie pentru a face ceea ce tu știi cel mai bine. Evită să rămâi ancorat în idei învechite și rigide.

BALANȚA

Este posibil ca o mare parte dintre acțiunile tale de astăzi să aibă un alt efect decât cel pe care îl așteptai. Îți dorești libertate și să nu mai faci ceea ce ți se impune, mai ales la locul de muncă, însă riscul de a te certa și cu cei cu care ești prieten este crescut. Cântărește piatra înainte de a o arunca.

SCORPION

Valsul Lunii din semnul zodiacal Pești (cel puțin în cazul primei părți a acestei zile) corespunde cu o perioadă în care te aștepți să ai parte de ceva imposibil de realizat sau de obținut, în ceea ce privește dragostea. Urmează calea Inimii tale, dar nu uita să îți asculți și Mintea, în același timp.

SĂGETĂTOR

Primești mult ajutor de la cei alături de care lucrezi, la locul de muncă. Șefii sunt cei care îți susțin acțiunile, chiar dacă atitudinea lor dă de înteles altceva. Cu toate acestea, chiar dacă imaginația ta zburdă, amintește-ți că prezenta ta este dorită și acasă, în familie, nu doar în lumile de poveste.

CAPRICORN

În ceea ce te privește, a fi optimist și a afișa un zâmbet calin atunci când dialoghezi cu ceilalți, ar putea reprezenta cea mai bună decizie. Ei se lasă inspirați de atitudinea ta, iar în acest mod îi poți ajuta să depășească obstacole și greutăți imense. Vei fi recompensat la rândul tău, cât de curând.

VĂRSĂTOR

Indicat este să faci tot ce poți pentru a-ți pune ideile în aplicare. Chiar dacă ai senzația că te îndrepți într-o direcție greșită, încearcă să nu dai bir cu fugiții imediat, deoarece conceptele pe care tocmai le creezi au rolul de a schimba lumea, la un moment dat. Nu reacționa în urma impulsului de moment.

PEȘTI

Lenea îți este cel mai mare dușman, astăzi. La fel și așteptările. Este posibil și să fii dezamăgit, dar și să ai parte de ceea ce îți dorești, însă într-o altă formă decât te așteptai. Nu te culca pe-o ureche doar pentru că ai câștigat o bătălie. Urmărește scopul final și avansează în această direcție.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply