Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 03 iulie 2019

0

BERBEC

Familia continuă să ocupe un loc important pentru tine. Ai spor în treburile casnice și chiar dacă este nevoie să te ocupi și de activitățile din segmentul muncii, tot acasă îți este gândul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit și recomandabil este să te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relații parentale. Răsfoitul unui album cu poze de familie ar reuși să îți aline dorul de vremurile copilăriei și de personajele ei.

TAUR

Este nevoie să faci o mulțime de drumuri, însă fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situație pot fi prezente. Spre seară, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele și ineditul vor da un farmec aparte zilei și evenimentelor ei. O plimbare în aer liber sau o baie aromată cu lavandă, înainte de somn îți pot limpezi atât sufletul cât și trupul.

GEMENI

Segmentul financiar continuă să te preocupe, deoarece apar posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de altă parte, cu bătaie lungă, moștenirile sau banii și bunurile altora trebuie să le ai în vedere. Nu te orienta către speculații financiare sau investiții surpriză! Funcționează doar afacerile cinstite și sigure. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta să obții informații utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

RAC

Ești într-o formă excepțională și reușești să te bucuri de tot ce este în jurul tău. Ai energie, chef de tot și toate, iar ceilalți vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe îndelete de relațiile parteneriale sau de ce ține de segmentul profesional. Cu forța pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări de situație, dar sunt benefice. La serviciu este mult de lucru, dar și asta îți face plăcere.

LEU
Fii discret, nu te implica în multe acțiuni și încearcă să îți aloci timp pentru sufletul tău. O plimbare în aer liber, o meditație într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă te-ar ajuta enorm. Organismul tău este destul de încercat, așa că nu îl solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te îngrijora. Vine o vreme în viață când suntem nevoiți să ne ocupăm mai mult de propria noastră persoană decât de ceilalți, iar pentru tine acum este acea vreme.

FECIOARA
Situații controversate frecvente în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a te ajuta să observi clar pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine trebuie să renunți fără rezerve. Implică-te serios în dialogurile cu ceilalți, pentru că este posibil să afli informații deosebite, ce îți vor fi de folos mai târziu. Spre seară îți prinde bine o plimbare în aer liber. O persoană dragă îți poate oferi surprize plăcute.

BALANȚA

Sunt posibile situații dinamice în plan socio-profesional, dar vei reuși să te descurci foarte bine. Familia nu te susține în demersurile tale sociale, de aceea trebuie să fii foarte vigilent și atent la ce îți dorești cu adevărat. Imboldul de a te orienta numai către sfera socială este trecător, astfel că nu crea prea mare vâlvă acasă. După-amiază, alături de membrii familiei, poți petrece momente plăcute. Numai împreuna cu ei îți poți găsi echilibrul de care ai nevoie acum.

SCORPION

Anumite aspecte legate de călătorii și studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta, chiar dacă acum, pe moment ești îngrijorat și îți displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să te adaptezi situațiilor ivite și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Dorința de a transcede planul material este foarte mare, astfel că astrele îți vor pune la dispoziție mai întâi, cele necesare sufletului.

SĂGETĂTOR

O zi bună pentru a verifica plata facturilor și pentru a achita datorii restante de orice fel. Fii prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur și simplu, din neglijență, le poți pierde. Spre seară, detașează-te de toate problemele. Este un moment excelent de a cerceta planurile subtile ale existenței. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei cărți bune sau vizionarea unui film bun, te-ar ajuta enorm.

CAPRICORN

Controlează-ți reacțiile, astfel încât să echilibrezi relația dintre tine și ceilalți. Sunt posibile situații conflictuale în acest segment de viață, însă cu răbdare și prudență totul poate fi depășit foarte bine. Se pot contura răsturnări de situație în diverse colaborări sau parteneriate. Din umbră, astele te protejează discret, chiar dacă tu nu sesizezi acest lucru. Spre finalul zilei, acordă-ți câteva momente de relaxare în aer liber.

VĂRSĂTOR

Bine ar fi să fii foarte atent la tot ce se petrece în sfera muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane. Lucrează cu măsură, nu te implica în multe lucruri și selectează cu atenție prioritățile. Sănătatea este destul de încercată, astfel că sunt posibile stări neplăcute. Nu se recomandă consultațiile sau analizele medicale. După-amiază ai nevoie de odihnă, o plimbare în aer liber sau un masaj de relaxare. Terapiile psihospirituale te pot ajuta mult.

PEȘTI

Ești creativ și bine ar fi să îțti pui în practică ideile. Rezervă un abonament la o sală de teatru sau de concerte. Dacă ai de făcut drumuri, verfică totul înainte de a pleca sau pleacă numai dacă este absolut necesar. În a doua parte a zilei este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta. Evită excesele și ține cont și de nevoile sau sfaturile celorlalți. Printre rânduri vei afla informații utile pe termen lung.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply