Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 05 iunie 2019

0

BERBEC

Este multă forfotă în segmentul familial. Pe de o parte ai multe treburi restante de rezolvat. Pe de alta însă, membrii familiei te solicită petnru problemele lor personale sau comune. Ai spor în tot ce îți propui referitor la casă și familie, însă nu forța nota. Există animozități între neamuri, care pot lua turnuri nebănuite pe termen lung. Evită contradicțiile și depune eforturi constante de a lămuri orice diferend.

TAUR

O zi cu multe activități intelectuale și cu dialoguri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut demult. Se recomandă prudență, deoarece mentalul este suprasolicitat, riscând să vorbești mult și păbugos. Sunt momente bune pentru a învăța să asculți, să selectezi informația potrivită ție și acțiunilor tale. Evită să oferi sfaturi necerute! Provocările din partea celorlalți sunt majore și cu efecte pe termen lung.

GEMENI

Aspectele financiare sunt tema principală a zilei. Sunt momente favorabile cumpărăturilor cotidiene, dar și pentru cadouri și mici favoruri. Pe de altă parte, vor intra în discuție condițiile de muncă de la un serviciu și remunerarea muncii depuse. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile ușoare, întrucât energia vitală este fluctuantă. La finalul zilei, programează-ți o plimbare în aer liber sau conversații plăcute cu persoana iubită.

RAC

Dai tonul la viață astăzi pentru toată lumea. Ai chef să te implici în mai multe treburi deodată, însă bine ar fi să te rezumi doar la ale tale. Sunt momente favorabile vizitelor la saloanele de întreținere corporală și pentru planificarea treburilor personale. Ești foarte combativ, riscând să strici relații și situații bune. Controlează-ți reacțiile și evită implicarea în treburile celorlalți. Spre seara, plimbă-te printr-un loc drag sufletului tău.

LEU
Astăzi ești foarte retras, iar ceilalți îți vor simți lipsa. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți și de afla clar ce te nemulțumește. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile ușoare și detașează-te de tot ce te înconjoară. Există multă ostilitate în plan profesional, iar informațiile primite prin căi neconvenționale îți sunt de mare folos pe termen lung. Depinde de tine să gestionezi situațiile în favoarea ta.

FECIOARA

Multe și mărunte provocări se conturează astăzi de la și prin prieteni. Discuții aprinse, planuri de anvergură, implicare în treburile altora pentru a le oferi o mână de ajutor. Paleta de situații create în mediul socio-profesional împreună cu prietenii sau protectorii de la serviciu te poate obosi mult. Dozează-ți eforturile, selectează strict ce te intereseză pe tine și acționează în consecință. Unii doar profită de pe urma ta.

BALANȚA

Este o zi bună pentru a te ocupa de carieră și de imaginea ta în ochii celorlalți. S-ar putea să primești oferte de colaborare din partea unei persoane cu autoritate. Pe de o parte, unii îți fac reproșuri, iar pe de altă parte, alții îți fac mici favoruri. Sunt momente favorabile pentru schimbarea poziției sociale și bine ar fi să-ți asculți intuiția, dar și sfaturile celorlalți. Spre seară, prietenii apropiați te vor înconjura cu mult drag.

SCORPION

Tu ești astăzi preocupat de rafinarea sufletului tău. Activitățile culturale și recreative sunt potrivite acestei perioade și bine ar fi să le abordezi din plin. Relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect principal al zilei. Poți afla vești de la persoanele aflate departe de țară sau despre demersuri legate de călătorii. În a doua parte a zilei bucură-ți sufletul cu vizita la o galerie de artă, cu o plimbare în aer liber sau cu o lectură deosebită.

SĂGETĂTOR

Ziua este potrivită pentru achitarea taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, cei implicați în relații cu instituțiile financiare ar trebui să-și verifice documentele specifice și situația conturilor. La sfârșitul zilei, îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții și privește oamenii și evenimentele din jurul tău și prin prisma lor. Vei constata că multe ți se vor revela și totul va deveni mai interesant.

CAPRICORN

Ziua îți aduce în prim-plan relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile neînțelegeri între parteneri, dialoguri aprinse, dar și stagnari sau amânări ale activităților comune. Abține-te de la comentarii nefondate și ascultă cu atenție ce au de zis ceilalți. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Spre seară, se recomandă o plimbare în aer liber, o vizită la o galerie de artă sau o meditație într-o biserică.

VĂRSĂTOR

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de treburile de la serviciu. Ai multe de făcut, colegii îți pun bețe în roate, iar șefii te provoaca în permanență. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de îndatoririle tale și nu răspunde la provocări. Sănătatea este vulnerabilă. Ascultă semnalele organismului, evită terapiile artificiale și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit. Odihnește-te mai mult!

PEȘTI

O zi cu stări de spirit contradictorii. Ești vesel, pus pe glume, dar demonstrezi și că vrei să dăruiești iubire și să primești și tu la rândul tău. Relația cu persoana dragă este destul de tensiontă, însă cu prudență și discernământ, totul se poate rezolva cu brio. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. În partea a doua a zilei organizează o petrecere surpriză pentru cei apropiați.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply