Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 06 martie 2019

0

BERBEC

Luna nouă în Pești activează o zonă a discreției și a intimității, a izolprii li smereniei. E o zi în care poți avea multe conștientizări și pot veni la tine mesaje subtile pe căi neconvenționale… dacă asculți și privești cu atenție. E timpul să iasă la suprafață niște inhibiții și tipare de gândire toxice, pentru a fi eliberate și a-ți facilita accesul la ceea ce-ți dorești să creezi mai departe în viața ta. De altfel, afli acum și ce te-a ținut pe loc atâta amar de vreme… În altă ordine de idei, ai grijă de sănătatea și echilibrul tău interior, prin metode naturale, cât mai puțin invazive.

TAUR

Luna nouă în Pești se așează, în cazul tău, în zona prietenilor, aliaților și susținătorilor. E posibil ca astăzi sau în următoarele zile, să ai parte de suprize și întorsături bruște de context, în ce privește unele proiecte și relații. Cineva poate dispărea din viața ta, în timp ce altcineva poate să intre și să joace un rol important în evoluția ta viitoare. Revelațiile sunt la ordinea zilei, așa că observă cu atenție ce simți și ce se întâmpla în jurul tău.

GEMENI

Zona carierei este cea care primește acum infuzia de energie a Lunii noi în Pești. În acest context, pentru tine poate fi un moment de cotitură în plan profesional, reprezentat de un salt neașteptat sau o renunțare bruscă datorată conjuncturii. În orice caz, fii atent la ceea ce se petrece în acest sector de viață, pentru că evenimentele de acum îți pot pune viața pe un făgaș nou, adecvat pentru tine, cu condiția să ai curajul de a recunoaște adevărul, de a evita fuga de responsabilitate și a face alegeri înțelepte.

RAC

Luna nouă în Pești creează un punct de cotitură în ce privește viitorul, aspirațiile, cunoașterea, relațiile cu intituțiile și autoritățile, demersurile juridice, diligentele. E un moment de deschidere extraordinară spre relații benefice cu străinătatea dar și spre a înțelege la alt nivel realitatea, astfel că primești mesaje pe căi neconvenționale, începi să știi pur și simplu care e direcția potrivită în care să te îndrepți. Clarviziunea, claraudiția și alte capacități extrasenzoriale sunt acum potențate și prezente,  deci ai încredere în ce „ți se arată” din interior și mai puțin în ce auzi din exterior. Poate fi și un start pentru învățarea a ceva nou.

LEU

În aceste zile, ia totul mai ușor, ai grijă de tine și fii atent la nevoile emoționale și ale corpului tău. În altă ordine de idei, Luna nouă în Pești îți poate aduce revelații cu privire la unele blocaje în a accesa resurse materiale externe sau cu privire la unele inhibiții, temeri și răni vechi legate de bani, siguranța materială. În consecință, se pot produce schimbări de macaz în asocieri, în viața ta afectivă și în ce privește sursele de venit. Nu e exclus să se deschidă niște uși în acest sens, să se răstoarne realitatea, să se schimbe coordonatele. Într-un astfel de moment astrologic, vechi gesturi și alegeri înțelepte/generoase îți vor fi răsplătite.

FECIOARA

Luna nouă în Pești activează relațiile oficiale, căsătoria, parteneriatele, imaginea socială. Unele relații se pot rupe fără cale de întoarcere, altele virează în altă formă. O relație de cuplu poate deveni mariaj, o colaborare se poate transforma într-un proiect mai amplu, poți semna un contract important, dar în egală măsură poți renunța la unele colaborări care nu-ți mai sunt pe plac sau de folos. Nimic nu pare să mai poată fi controlat, tot ce ai de făcut este să răspunzi cât mai înțelept și conștient fiecărei situații care apare sau se dezvăluie acum.

BALANȚA

În primul rând, Luna nouă din Pești aduce un interes mai mare pentru sănătate, dorința și necesitatea de a-ți schimba stilul de viață, dieta, obiceiurile, programul zilnic. Ceva e necesar să schimbi și simți asta foarte acut în următoarele zile. Apoi, vorbim de schimbări rapide în ce privește locul de muncă, echipa cu care lucrezi, proiectele la care lucrezi… Sunt destule fluctuații care ating sectorul muncii și pentru multe Balanțe pot interveni schimbări de destin în acest sens, prin evenimente neprevăzute și conjuncturi care îi forțează pe acești nativi să schimbe locul, abordarea, colegii și/sau chiar domeniul de activitate.

SCORPION

Luna nouă readuce pe tapet lucruri care  e nevoie să fie reglate, vindecate, transformate, în ce privește capacitatea ta de a te dărui și de a crea o relație afectivă armonioasă. Unele femei se pot întâlni brusc cu experiența maternității, altele învață lecții valoroase apropo de îndrumarea și creșterea unui copil, prin experiențele pe care le trăiesc acum. Nu toate emoțiile de acum sunt confortabile, unele pot fi extrem de intense, de aceea e bine să nu iei decizii sub influența acestora ci să aștepti momentul potrivit.

SĂGETĂTOR

Luna nouă în Pești energizează tot ce ține de familie, casă, patrimoniu, afaceri imobiliare, securitate emoțională, trecut. E un moment revelator cu privire la toate aceste aspecte ale vieții tale, și e posibil să survină schimbări de interpretare, de atitudine și de abordare, în ce privește viața de familie, interacțiunile cu părinții, integrarea ta într-un cămin așa cum ți-l imaginezi. Probabil că vor apărea surprize în aceste arii de viață, care te vor provoca să schimbi niște convingeri, să devii mai maleabil și să te miști înainte într-un spațiu mai împlintor și plin de sens pentru sufletul tău.

CAPRICORN

În ce te privește, Luna noua în Pești vizează zona comunicării, a cuvântului scris sau rostit, a relațiilor cu rudele apropiate (frați, surori), a oportunităților prin comunicare și învățare. E posibil să-ți vină o idee bună, să primești răspunsuri și informații prețioase, să se deschidă posibilități noi în relații și pentru studii și călătorii. În orice caz, această eclipsă atrage atenția și asupra unor relații de rudenie care necesită atenție sporită și o mai mare implicare din partea ta, fie pentru a vindeca ceva, fie pentru a strânge rândurile în numele unui scop comun.

VĂRSĂTOR

Luna nouă activează zona banilor, a resurselor  și acumulărilor materiale, a mijloacelor de valorizare a talentelor personale. Aduce revelații valoroase cu privire la modul în care îți evaluezi munca și talentele, cum te raportezi la bani, care e atitudinea față de ei și, în definitiv față de tine. E o perioadă a schimbărilor de abordare și direcție, e posibil să îmbrățișezi o posibilitate nouă de câștig sau pur și simplu să-ți schimbi prioritățile cu privire la investiții și cheltuieli. Nesiguranța interioară, temerile se pot adânci, dar acestea pot fi un motor bun pentru schimbările absolut necesare, mai ales în ce privește stima și iubirea de sine.

PEȘTI

Luna noua  în semnul tău natal pune reflectorul pe personalitate, atitudine, dezvoltarea ta personală. E un moment de schimbări de traiectorie, îți redefinești nevoile, dorințele. Relațiile sunt evaluate, de fapt sunt dezvăluite și văzute într-o lumină diferită care te ajută să faci alegeri cu privire la evoluția sau, dimpotrivă, încheierea acestora. E o perioadă profund transformatoare pentru tine, de aceea e important să te observi cu atenție, să-ți evaluezi alegerile și viața, pentru a ști ce vrei mai departe.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply