Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 08 mai 2019

0

BERBEC

Cu Luna în Gemeni, atmosfera acestei zile, mai ales în prima parte, este axată pe schimb de informații, comunicare, mișcare. Curiozitatea, dar și viteza de reacție, te ajuta să găsești repede informațiile de care ai nevoie și oamenii potriviți, la momentul potrivit. Spre după-amiază, ceva mai multă liniște și confort ți-ar prinde foarte bine.

TAUR

Tu ești pus pe calcule și găsit soluții în zona finanțelor și resurselor materiale. Acum e momentul să descoperi noi căi de a-ți manifesta potențialul, talentele și aptitudinile. E posibilă o negociere sau sunt reluate discuții clarificatoare despre bani. După-amiaza vine cu vești  surprinzătoare și poate fi folosită pentru ordonarea unor acte, pentru întâlniri care te inspiră sau vizite.

GEMENI

Multă efervescență mentală, idei și revelații. N-ar fi rău să ai mereu ceva de scris la îndemână pentru a-ți nota ideile de schimbare.  A doua parte a zilei pune accentul pe bani și resurse materiale. E momentul să-ți faci o evaluare în acest sens și să-ți stabilești cu atenție prioritățile. Nevoia de securitate financiară este accentuată, așadar concentreză-te pe venituri și nu pe cheltuieli.

RAC

Discreția, abordarea cu înțelepciune a situațiilor care apar și observarea atentă a realității curente te ajută să vezi detalii care până acum ți-au scăpat. Poate fi vorba despre detalii ale relațiilor, parteneriatelor și colaborărilor, sau care țin de carieră și bani. În orice caz, nu e momentul să faci ceva concret, ci să observi atent ce se întâmplă și să lași lucrurile să curgă… în favoarea ta.

LEU

Încep să se schimbe și să se reașeze relațiile sociale, poziția ta într-un grup de prieteni sau în proiectele care implică susținători și aliați. Se spun lucruri pe față, încep să apară noi informații care te ajută să înțelegi cum e bine să continui, în ce direcții și cu (fără) cine. A doua parte a zilei este excelentă pentru instrospecție, intimitate și revelații esențiale.

FECIOARA

E momentul să faci o reevaluare a implicării tale profesionale și să schimbi ce e de schimbat. Pentru asta, s-ar putea să fie necesară rostirea unor adevăruri, afirmarea clară a punctului tău de vedere în fața șefilor sau a unor persoane cu autoritate. A doua parte a zilei îți poate aduce conștientizări legate de o relație de iubire sau de prietenie, care stă să se transforme.

BALANȚA

E o perioada interesantă pentru tine, pentru că-ți deschide noi culoare de percepție asupra realității, dar și pentru că ai șansa să faci un salt de credință și să te repliezi în scopul împlinirii unor vise și dorințe. Revelațiile și conștientizările din aceste zile te sprijină să renunți la unele convingeri și să-i permiți gândirii să fie mai elastică în ce privește viitorul și viața ta.

SCORPION

În prima parte a zilei, Luna rămâne în Gemeni, stimulând procesele de gândire și conștientizare legate de banii și resursele de accesat cu ajutorul altora. E momentul să revii asupra unor decizii și discuții care vizează o afacere comună, un proiect sponsorizat sau un împrumut. Acum poți pune aceste lucruri într-o formă mai ușoară și avantajoasă, dacă spui clar ce vrei și ceri ce ai nevoie.

SĂGETĂTOR

Pentru tine se anunță o zi dinamică, în care poți rezolva chestiuni legate de contracte, parteneriate sau colaborări. Totuși, e important să fii atent la detalii și să citești printre rânduri, mai ales când ți se fac propuneri sau oferte. A doua parte a zilei pare să fie rezervată unor plăți sau ajustări în zona financiară. E momentul să-ți pui ordine în facturi și să gândești o strategie funcțională în privința banilor.

CAPRICORN

Luna în Gemeni, în prima parte a zilei, te ajută să fii flexibil și eficient la locul de muncă. Nu e momentul să te ocupi de proiecte dificile care cer un efort deosebit, ci mai degrabă e un moment bun pentru a ajusta, corecta, revizui ceva. A doua parte a zilei îți aduce în atenție tensiuni existente în relația de cuplu sau în alte relații importante, ocazie cu care e bine să te uiți cu atenție ce posibilități există pentru a le dizolva.

VĂRSĂTOR

Pentru tine, această zi vine cu multă curiozitate și inspirație, mai ales în ce privește relația de iubire dar și proiectele creative. S-ar putea să înțelegi ceva nou într-o situație veche. În plus, în prima parte a zilei, poți avea parte de experiențe neașteptate, dar frumoase. A doua parte a zilei îți amintește de responsabilitățile asumate, iar corpul e posibil să-ți ceară odihnă și îngrijire, prin diferite simptome.

PEȘTI

Luna în Gemeni, în prima jumătate  zilei, îți îndreaptă atenția spre mediul familial și către cei dragi. Parcă fiecare are ceva să spună, să ceară sau să critice, prin urmare te poți transforma într-un mediator sau burete care absoarbe tensiunile. Așadar, fii atent la emoțiile pe care le percepi și încearcă să nu te impregnezi cu ele. În a doua parte a zilei, iubirea e cea care rezolvă totul.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply