Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2019

0

BERBEC

Luna aflată în Gemeni activează zona comunicării și este de bun augur pentru orice demers care vizează transmiterea unor informații, negocieri, conversații pe marginea unui proiect. De asemenea, poate fi un bun prilej pentru lămurirea unor neînțelegeri în relația cu copiii sau cu persoana iubită. Practic, puterea stă în cuvânt, astăzi, și folosindu-l cu inteligență, noblețe și generozitate, poți produce rezultate minunate în tot ce îți propui.

TAUR

Pentru tine, această zi poate aduce surprize plăcute în ce privește zona finanțelor. În mod neașteptat, poate apărea inspirația sau vezi oportunități care erau de mult timp sub ochii tăi. E timpul să îmbrățișezi noi mijloace de câștig și noi culoare de manifestare a potențialului creator. Cineva din familie joacă un rol major în alegerile pe care le faci, prin suportul oferit sau inspirându-te prin rezultatele sale.

GEMENI

Cu Luna în semnul tău zodiacal, implicată într-o configurație astrală care stimulează originalitatea și creativitatea, astăzi esti provocat să îmbrățișezi o viziune nouă. Fie că e vorba de proiectele și aspirațiile tale, fie că e vorba despre unele relații, astăzi le poți aborda într-un mod inedit. Cu cât ești mai dispus să pășești în necunoscut, cu atât sunt mai mari șanse să trăiești experiențe frumoase și să te bucuri de sprijin din toate părțile.

RAC

În continuare, Luna în Gemeni sugerează că discreția este extrem de prețioasă acum. Cu alte cuvinte, indiferent câte idei îți vin și ce intenții ai, împărtășește-le doar acelor oameni în care ai deplină încredere. În același timp, fii atent la mesajele care se află în spatele cuvintelor și gesturilor unor oameni, și folosește-le înțelept. Acum e mult mai important să înțelegi ce se întâmplă în cercurile din care faci parte, decât să acționezi fără a avea toate detaliile.

LEU

Ziua îți poate aduce experiențe frumoase și ipostaze benefice, prin intermediul prietenilor. În același timp, e posibil să dai la pace cu cineva, să lămurești niște neînțelegeri sau să capeți o nouă percepție despre niște relații. Astăzi poți privi cu mai multă ușurință și cu o oarecare detașare, imaginea de ansamblu a oricărei situații prioritare. Asta te ajută să o și transformi.

FECIOARA

Oricât de mult tânjești după siguranță și stabilitate, se pare că încă ești nevoit să fii flexibil și să te adaptezi la schimbările care nu încetează să apară. Totuși, e partea bună este că schimbările sunt benefice și necesare, așa că e în avantajul tău să le accepți și îmbrățișezi. Spre exemplu, astăzi poți avea parte de surprize în zona carierei. Lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta, chiar de la o oră la alta.

BALANȚA

Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce deschidere, o lărgire a orizontului, încredere în viitor. Fie primești vești bune, eventual din străinătate, fie intri în posesia unor informații utile sau te lovește, pur și simplu, inspirația, cert este că astăzi poți coti într-o direcție luminoasă. Se pot schimba niște puncte de vedere, pot apărea oportunități sau oameni providențiali, astfel că totul pare să facă parte dintr-un sincron universal perfect.

SCORPION

Cu Luna în Gemeni, astăzi ai putea primi din partea altora mai mult decât ai cerut și decât te aștepți. Asta doar dacă ești dispus să lași lucrurile în ritmul lor, să renunți la orice formă de control și să fii gata să schimbi abordarea unor parteneriate, relații, afaceri. E posibil să primești inclusiv finanțare pentru un proiect profesional sau o suplimentare a fondurilor alocate.

SĂGETĂTOR

Surprizele continuă, de data aceasta în sfera relațiilor sociale și a parteneriatelor. Dacă zilele trecute ai experimentat schimbări, astăzi primești inspirația necesară pentru a te adapta, abordând diferit lucrurile, cu soluții și idei noi. Ești sprijinit în tot ce faci, de partenerul de viață și de alți oameni cu care colaborezi. Așadar, fii receptiv la mesajele primite și la ideile pe care ți le împărtășesc oamenii din preajmă.

CAPRICORN

Ziua de astăzi este excelentă pentru a te ocupa de sarcini profesionale, însă ar fi bine să fii flexibil și să te adaptezi cu ușurință, din mers, la schimbările care apar. Inventivitatea și creativitatea te ajută să descoperi noi mijloace de punere în scenă a unor idei, de a te pune în serviciu și a obține rezultatele dorite. Este o perioadă favorabilă din punct de vedere al relațiilor și proiectelor, ești susținut astral în toate demersurile care vizează atingerea unor scopuri mai vechi.

VĂRSĂTOR

Reușești să privești mai senin, viața cu toate aspectele ei. Ești mai optimist și mai deschis către a găsi puncte convergente cu partenerul de viață, cu copiii și cu alți oameni pe care-i iubești. În zona muncii, există încă instabilitate, datorată schimbărilor, răzgândirilor, noilor viziuni și percepții. Cu toate acestea, ești într-un moment de ascensiune și consolidare a carierei, prin urmare, ai încredere în tot ce se întâmplă și fii atent la ideile și oportunitățile care se ivesc.

PEȘTI

Tu ar fi bine să dedici această zi pentru tine și sufletul tău. Să faci ce-ți place, să-ți petreci timpul cu oameni lângă care te simți în largul tău, în medii familiare și dragi ție. În felul acesta, îți vei accesa foarte ușor puterea interioară și inspirația, astfel încât să capeți claritate în privința activităților în care merită să te implici de acum încolo. E posibil să capeți o nouă viziune asupra unor proiecte sau să identifici noi mijloace de exprimare și manifestare.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply