Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 10 iulie 2019

0

BERBEC

Aceste zile sunt pline de emoții, datorită unor evenimente care au loc în familie sau a unor schimbări pe care urmează să le faci în acest sens. Pe acest fond emoțional, astăzi vin satisfacții și sprijin , daruri și favoruri. Ai sentimentul că orice efort este depus cu folos și orice emotie îți este răsplătită.

TAUR

Chiar dacă nu te afli într-o perioadă prea confortabilă, mai ales în ce privește comunicarea cu cei din jur, astăzi constați că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum par și că, unii oameni apropiați sunt dispuși să te sprijine mai mult decât credeai. Așadar, ți-ar prinde bine să renunți la încrâncenare și să ai mai multă încredere în tine și în ceilalți.

GEMENI

Luna în Scorpion activează după prânz zona muncii și îți conferă inspirație, intuiție puternică și tenacitate. Prin urmare, poți obține rezultate foarte bune astăzi, însă e necesar să renunți la scenariile pesimiste, la suspiciuni și inhibiții gratuite. E posibil ca rezultatele să fie însoțite și de o recompensă materială.

RAC

Ești inspirat, creativ, gata să-ți exprimi potențialul și talentele la un nivel înalt, mai ales că ești într-o perioadă de schimbări radicale. Totuși, fii atent cum îți evaluezi calitățile și evită compromisurile, mai ales când sunt bani la mijloc. De asemenea, speculațiile financiare și cheltuielile nejustificate ar trebui evitate.

LEU

Pentru tine, această zi aduce multe emoții, stări contradictorii, incertitudini și temeri. Poate fi dificil să faci diferența între vocea sufletului și cea a minții, din cauza emoțiilor care te copleșesc. Tocmai de aceea, nu e momentul să pui presiune pe tine, mai ales dacă ai de făcut o alegere importantă. Detașează-te, și vei fi uimit de soluțiile și inspirația care vin prin mijloace nebănuite.

FECIOARA

Dacă în ultimele zile te-ai frământat încercând să găsești răspunsuri și soluții, astăzi apar informațiile și datele necesare pentru întregirea tabloului. Acestea te vor ajuta să faci alegerile potrivite în privința unor schimbări legate de anturaj, proiecte și aspirații. Pe de altă parte, găsești sprijin, înțelegere și inspirație din plin, la partenerul de viață.

BALANȚA

Chiar dacă schimbările surprinzătoare din această perioadă îți dau fiori, ziua de astăzi te ajută să-ți recapeți încrederea și optimismul, mai ales în ce privește zona finanțelor și a carierei. E posibil să primești vești încurajatoare, să te bucuri de sprijinul unor oameni în care ai încredere sau să-ți crești veniturile.

SCORPION

Luna se mută astăzi în zodia ta și te invită să te concentrezi asupra nevoilor și intereselor tale, mai ales că ai de făcut niște alegeri care-ți pot influența viitorul pe termen lung. Așadar, învață să-i refuzi pe ceilalți din când în când, și să-ți folosești energia constructiv. După-amiază, s-ar putea să primești o veste bună sau, pur și simplu, să privești cu mai multe deschidere perspectivele care se deschid acum.

SĂGETĂTOR

Până la ora prânzului, poți să te ocupi de activități sociale care îți cer expunere, diplomație și comunicare. După prânz, când Luna  în Scorpion, pentru tine este semn că a venit momentul relaxării, meditației și autoevaluării. Prin urmare, ai nevoie de momente de solitudine, de un spațiu în care să fii cu tine, netulburat de zgomotul lumii exterioare. Astfel, vei găsi răspunsuri prețioase și ți se vor revela posibilități pe care nu le-ai văzut până acum.

CAPRICORN

Pentru tine, este o perioadă a eliberării de constrângeri, atașamente și relații conjuncturale. Pur și simplu nu mai vrei să te complaci sau să faci compromis după compromis, hrănind astfel iluzia că într-o zi vei primi în schimb recunoaștere, iubire și atenție. Experiențele și veștile fumoase de astăzi vin în sprijinul acestui proces de transformare profundă.

VĂRSĂTOR

Luna  activează zona carierei și puterii. În cursul dimineții pot exista discuții tensionate cu un partener, colaborator sau șef, însă în a doua parte a zilei, lucrurile se așează mai frumos decât sperai. Odată cu asumarea puterii personale și autorității, succesul vine firesc, indiferent ce întreprinzi.

PEȘTI

Zbuciumul acestei perioade este legat de o relație sentimentală, cu implicații diverse, inclusiv materiale. Ceva stă să se rupă, iar cineva care ți-a fost aproape până acum poate fi pe picior de plecare din viața ta. Cu alte cuvinte, este o perioadă care implică renunțări, dar te ajută să pornești pe un drum nou cu multe satisfacții.

 

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply