Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 12 iunie 2019

0

BERBEC
Relațiile parteneriale sunt în prim plan astăzi. Chiar este posibil, în cadrul unor colaborări să se modifice termenii și condițiile de desfășurare sau altele să se finalizeze fără prea multe explicații. Într-un anume fel, membrii familiei te susțin în toate demersurile tale, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre relațiile profesionale.

TAUR

Ai mult de lucru la serviciu, dar inspirația nu-ți lipsește. Cineva din anturajul apropiat, posibil de sex feminin îți va oferi o mână de ajutor când te aștepți mai puțin. Totul este să îți stabilești prioritățile și să accepți ajutorul altora. Pe de altă parte ai grijă și de sănătatea ta, pentru că există riscul accentuării unor afecțiuni ale rinichilor și segmentelor capului.

GEMENI
În cadrul relațiilor sentimentale există destul de multă tensiune. Ți se poate reproșa faptul că ești foarte preocupat de propria-ți persoană în ultima vreme, iar de cei dragi te ocupi în salturi sau deloc. Secretul ameliorării disonanțelor cu cei dragi constă în a le oferi mici cadouri sau chiar să le vorbești despre planuri de vacanță. Totuși ai grijă să eviți excesele și promisiunile fără acoperire.

RAC

Ar fi minunat să îți aranjezi programul de astăzi, astfel încât să petreci mai mult timp cu membrii familei sau să te ocupi de activități casnice. Ai idei bune, spor în toate, iar cei dragi te susțin în orice vrei să faci. Singurele tensiuni pot apărea dinspre locul de muncă. Șefii te vor solicita din plin, de aceea fii prudent. Rezolvă prioritățile profesionale și la nevoie apelează la ajutorul colegilor.

LEU

Este rost de discuții importante cu prieteni și cunoștințe. Totuși, ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești cât mai puțin. Pe de altă parte, nu toate cele aflate astăzi sunt utile și adevărate. S-ar putea să fii nevoit să faci câteva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vestea bună este că ai o excelentă prezență de spirit și găsești soluții rapide în orice situație. O zi bună și pentru examene sau conferințe.

FECIOARA

S-ar putea să primești ceva bani de pe urma activității profesionale pe care o desfășori. De asemenea vin vești importante legate de condițiile de muncă, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totuși nu pune bază pe cele aflate sau discutate acum, pentru că este loc suficient pentru răsturnări de situație spectaculoase.

BALANȚA
Ziua este favorabilă dialogurilor cu șefii și cu reprezentanții instituțiilor oficiale care îți sunt de folos în segmentul socio-profesional. Pentru că stările de sprit sunt fluctuante, fii prudent și evită reacțiile exagerate, discuțiile ample și asumarea unor responsabilități care te depășesc. Pe de altă parte, e o zi excelentă pentru a-ți revizui o traiectorie de viață sau profesională, pentru că ești foarte inspirat și creativ.

SCORPION

Este bine să fii discret, retras și să meditezi în tihnă la evenimentele și situațiile în care ești implicat. Totuși sunt posibile discuții secrete cu persoane erudite sau cu cele aflate în străinătate. Evită să îți divulgi planurile și opiniile, mai ales cele care privesc segmentul profesional. E necesară discreția în tot ce faci. De asemenea, detașarea de tot ce se întâmplă în jurul tău, e o alegere înțeleaptă.

SĂGETĂTOR

Relațiile cu prietenii sunt în vizor. Dialogurile cu aceste persoane îți pot oferi idei și soluții bune legate de investiții financiare sau materiale. Cei dragi ți-ar putea reproșa  faptul că ești prea mult departe de ei, cu gândul și/sau fizic, dedicându-te în special relațiilor sociale. Ar fi bine să îți împarți echitabil timpul, resursele materiale și nevoile, atât cu prietenii, cât și cu cei dragi.

CAPRICORN

Multă animație este în segmentul profesional. Ești solicitat atât de colegi, cât mai ales de șefi. Există șansele schimbării poziției tale în cadrul unui grup de lucru. De asemenea poți primi responsabilități noi. Fii atent la tot ce se petrece la serviciu și selectează situațiile, colaborările, relațiile care îți sunt utile. În acest sens, partenerul de viață sau cineva specializat în chestiunile tale profesionale pot fi cei mai potriviți sfătuitori.

VĂRSĂTOR

O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale sau pentru a-ți planifica un curs necesar la locul de muncă. Ai susținerea colegilor, însă e posibil să întâmpini rezistență din partea celor dragi, în ce privește intențiile și alegerile tale. Așadar, e nevoie de diplomație, răbdare și tact pentru a negocia cu toată lumea și a menține armonia, fără să fie nevoie să renunți la ce dorești să faci.

PEȘTI

Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relaționa cu instituțiile bancare, a te ocupa de acte, documente legate de bani și bunuri. Fii prudent și lasă emotivitatea deoparte, în orice astfel de demers. În același timp, fii dispus să ceri sprijin  atunci când ai nevoie, vei fi uimit cât de repede și în ce moduri neașteptate îl vei primi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply