Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2019

0

BERBEC

O zi cu multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare că vor fi activitățile profesionale, condițiile de muncă de la serviciu și salarizarea aferentă. Ferește-te de a vorbi prea mult și de a-ți expune părerile personale vizavi de oameni și fapte, cunoscute prea puțin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera începând de astăzi.

TAUR

S-ar putea să primești bani în urma depunerii eforturilor la serviciu. Un șef pune o vorbă bună pentru tine și astfel, pe neașteptate primești mai mult decât te așteptai tu. Astfel te poți bucura de cumpărături, dar poți achita și diverse facturi, taxe sau alte servicii de care dorești să beneficiezi atât tu cât și cei dragi. Totuși, veniturile tale din munca depusă în câmpul muncii sunt fluctuante și ar fi bine să cheltuiești strictul necesar.

GEMENI

Este o zi amestecată, cu schimbări bruște de dispoziție sufletească. Pentru că tu îți dorești să te ocupi de călătorii, de studii, de activități culturale îți este dificil să faci față și solicitărilor venite din partea celorlalți. Mai ales dinspre segmentul profesional apar tot soiul de treburi pe care ești nevoit să le rezolvi în regim de urgență. Fii înțelegător și ocupă-te de tot ce ți se cere.

RAC

Mentalul este ceva mai liniștit și astfel îți poți pune ordine în gânduri și treburi personale. Nemulțumiri apar fie din cauza bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, fie din cauza relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Deocamdată ai răbdare, ocupă-te de sufletul și trupul tău și, la nevoie, sfătuiește-te cu cei dragi.

LEU

Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei și informații cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Unele vești par destabilizatoare, însă doar în aparență. Dincolo de evenimentele în care ești implicat și în care se preconizează să te implici într-un viitor apropiat există detalii pe care le poți observa și înțelege în totalitate. Detașează-te de forfota cotidiană și rezervă momente de liniște și pentru plimbări în aer liber.

FECIOARA

Sunt momente importante pentru relațiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijină de ceva vreme. Pe lângă schimbul de amabilități plăcute vei obține informații pretioase vizavi de îmbunătățirea performanțelor tale profesionale. De asemenea, este posibil să afli despre contracte noi de colaborare, însă care deocamdată presupun venituri mici și destul de multă muncă pe termen îndelungat.

BALANȚA

Ziua este favorabilă plănuirii unor călătorii, a unor studii sau pentru a lua legătura cu persoanele cunoscute aflate departe de granițele țării. Minunat este că cei dragi te susțin și ai putea aranja o ieșire în lumea largă, chiar și pentru săptămânile următoare. Neplăcerile pot interveni dinspre segmentul profesional, în sensul că unii colegi te solicită prea mult în favoarea lor. Mai întâi ocupă-te de treburile tale.

SCORPION

Este o zi în care ai putea rezolva chestiuni financiare legate de casă, cum ar fi achitarea unor facturi sau servicii necesare segmentului domestic. De asemenea, membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tău material. Pe de altă parte este rost să obții ceva bani din angajamentele parteneriale în care ești implicat. Cheltuiește cu măsură și evită să te lași impresionat de așa-zisele probleme ale celorlalți.

SĂGETĂTOR

Relațiile parteneriale sunt foarte animate, atât cele personale, cât și cele profesionale. Sunt posibile discuții importante despre dezvoltarea acestor relații sau despre cotractarea altora noi. Însă, fii prudent și ascultă atent ce ți se spune, pentru că perioada traversată predispune la minciuni, falsuri în documente oficiale și scopuri personale egoiste greu de observat.

CAPRICORN

Ai multa treabă, mai ales în segmentul profesional. Discuțiile colegiale îți aduc informații prețioase legate de condițiile de muncă și salarizarea aferentă. Se întrezăresc îmbunătățiri, dar este posibil să sacrifici unele relații cu oamenii alături de care, până nu demult, ai desfășurat proiecte de anvergură. Însă tu trebuie să îți vezi de drumul tău și să lași emotivitatea deoparte.

VĂRSĂTOR

Legăturile sentimentale reprezintă subiectul principal al zilei. Sunt posibile tensiuni, discutii aprinse pe chestiuni amoroase vechi, considerate undeva cândva lămurite, dar care acum se constată că sunt mai actuale ca niciodată. Și totuși, pentru că ești fermecător, cu puțin efort și bunăvoință poți aplana orice animozitate. Nevoile tale sufletești si afective se schimbă încet, sigur și discret.

PEȘTI

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la un consens pe teme domestice. Pentru că ești destul de interiorizat, discret, cei dragi îți pot reproșa faptul că la nevoie îi lași baltă sau îți neglijezi îndatoririle casnice. Revizuiește-ți atitudinea față de aceste persoane și fii alături de ei. Chiar dacă, vorbele lor te necăjesc, provocarea din spatele situațiilor ivite constă în a echilibra singurătatea cu socializarea.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply