Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 14 august 2019

0

BERBEC

Interesantă și importantă zi la capitolul prieteni și protectori. Fii prudent și selectează-ți pe îndelete anturajul. Sunt posibile neplăceri de la prieteni și așa-zișii protectori. Bine ar fi să te îndepărtezi de actualele persoane apropiate și să-ți orientezi eforturile către alții. Poți primi oferte de includere în grupuri, asociații cu interese umanitare.

TAUR

În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Ți se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o funcție de răspundere râvnită de tine în secret sau pur și simplu te poți orienta către un alt loc de muncă. Șefii sau reprezentanții unor instituții oficiale îți pot crea neplăceri, însă cu puțin efort, înțelegere și bunăvoință poți depăși toate piedicile ivite. Bine ar fi să te abții de la comentarii.

GEMENI

Noutăți amestecate din și despre străinătate, iar pentru cei implicați în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnura nebănuită. Sunt momente favorabile de a-ți schimba planurile de viață, fie orientându-te către călătorii peste mări și țări, fie abordând forme de instruire care presupun studiu îndelungat, alături de oameni cu o înalta ținută morală și profesională.

RAC

Contextul astral de astăzi îți prefigurează noutăți la capitolul bani și bunuri deținute în comun cu alții. Se deschide o etapă importantă de câștig, fie de la și prin partenerul de viațăa, fie prin colaborări noi, fie prin moșteniri. Există și varianta să se înceapă un proces de partaj în urma unui divorț sau în urma unei separări în afaceri. Fii prudent, verifică atent toate documentele, informează-te în permananță vizavi de legislație și termeni financiari.

LEU

Relațiile parteneriale vor cunoaște reconfigurari. Cu greu te desprinzi de cele vechi, însă nemulțumirile și dezacordurile între ce îți dorești să faci și ce îți oferă ceilalți sunt mult prea mari pentru a mai continua în același stil. Pregătește-te pentru parteneri noi, colaborări de anvergură și acțiuni cu bătaie lungă. Sunt posibile discuții aprinse, reproșuri, însă ai în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat. Evită sa iei decizii majore sau să semnezi documente importante.

FECIOARA

Se anunță modificări ale condițiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară în orizontul tău și o altă profesie pe care până nu de mult o abordai doar sub formă de hobby. Sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului circulator, inimă și coloană vertebrală. Dozează-ți eforturile, evită enervările și provocările celorlalți. Odihnește-te, rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber și hrănește-te sănătos.

BALANȚĂ

Se conturează schimbări în relațiile sentimentale și în cele cu copiii. O relație de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitv. Este nevoie să privești cu alți ochi tot ce ține de relațiile cu cei dragi și să-i lași să-și trăiască viața așa cum cred ei mai bine. Pe de altă parte sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby, transformându-l într-o ocupație frecventă.

SCORPION

Zilele acestea îți pot aduce noutăți în relațiile familiale și legate de spațiul în care locuiești. Astfel, sunt posibile discuții importante legate de patrimoniul familial și de trecutul neamului din care provii. De reținut informațiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lămurești multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de altă parte poți desluși noi trasee de viață publică. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar.

SĂGETĂTOR

Mentalul îți este bulversat și predispus la fluctuații majore. Mare atenție dacă înveți, dacă susții examene, probe sau dacă lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea comunicarea este viciată, așa încât sunt posibile neînțelegeri și chiar un schimb de replici nu tocmai plăcute. Controlează-ți gândurile și fii foarte prudent în vorbe și fapte.

CAPRICORN

Se întrezăresc noutăți la capitolul venituri obținute din munca desfășurată la un serviciu. E posibil să apară noi forme de câștig, pe de o parte datorită schimbărilor condițiilor de muncă, pe de altă parte este foarte posibil să primești oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult, creându-ți neplăceri. Va trebui să cheltuiești ceva mai mulți bani pe cumpărăturile necesare traiului zilnic.

VĂRSĂTOR

Luna se află în semnul tău și se pregătește de aspectul de Luna plină care va avea loc mâine, oferindu-ți șanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ți remodela personalitatea și pentru a relaționa altfel cu tot ce te înconjoara. Ar fi bine să începi să fii mai atent cu trupul și sufletul tău, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală.

PEȘTI

Luna în semnul Vărsătorului te predispune la izolare, dorință de singurătate și de evadare din tumultul vieții cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discuții tainice cu propria-ți persoană, dar și cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdată legate de sănătate și domeniul profesional. Evită pe cât posibil astăzi consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale!

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply