Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2019

0

BERBEC

Este o zi importantă la serviciu. Pe de o parte, sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizezi împreună cu altți se desfășoară anevoios. Iar, pe de altă parte, neplăcerile salariale persistă. Privește totul cu detașare, dar în același timp strecoară-te printre situații și relații în mod onorabil. Ai mai multă grijă de tine, pentru că sănătatea sistemului digestiv este precară. Ar fi bine să îți propui un regim de viață echilibrat și potrivit ție.

TAUR

Îți dorești mai multă afecțiune din partea celor dragi, dar se pare că aceștia îți răspund cu o altă monedă, decât cea dorită de tine. Discrepanța dintre nevoile tale sufletești și ceea ce obții din partea altora, ține doar de felul în care te raportezi tu la lumea înconjurătoare. Pentru că ești foarte combativ în ultimul timp, deși ai intenții bune, reușești să provoci animozități în jurul tău. Ține cont de situația și starea celorlalți! Astfel vei reuși să cazi la pace cu toată lumea.

GEMENI

Ar fi minunat să te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral îți favorizează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Ai șanse să îți pui ideile în practică, atât cele care privesc reamenjarea spațiului de locuit, cât și ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor. Dacă te străduiești să vorbești pe înțelesul tuturor vei observa că ușor îți vei câștiga atât admiratori cât și susținători pentru tot ce dorești să întreprinzi.

RAC

S-ar putea să fii asaltat de multă lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar și colegi sau foști colegi de școală. Există undeva ascunsă bine în sufletul tău, o temere legată de toate aceste relații, însă ești subiectiv. De fapt ți se creează contexte pentru a face o selecție drastică vizavi de toată această lume care roiește în preajma ta. Ai încredere în flerul tău și debarasează-te fără menajamente de orice persoană pe care o simți inoportună.

LEU
Aspectele materiale ale vieții cotidiene te preocupă întrega zi. Sigur că pe alocuri sunt fondate, însă depinde numai de tine cum gestionezi acest segment. Posibil să te necăjești pentru că, deocamdată, bugetul disponibil îți permite puțină libertate de mișcare. Însă, dacă ai să privești lucrurile prin prisma faptului că dacă acum ai o anumită sumă, aceasta îți este suficientă, strălucirea ta nativă va crește în intensitate, iar sufletul tău se va liniști.

FECIOARA

Starea ta de spirit este schimbătoare. Dialogurile cu persoanele din anturajul profesional vor contribui la reorganizarea programului tău cotidian, pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo. La prima vedere ai putea să te îngrijorezi, pentru că vei ieși din zona ta de confort psihic și din tabieturile zilnice. Ai încredere că te vei descurca excelent.

BALANȚA

În prima parte a zilei ești discret și cu gândurile departe. Posibil să îți dea de furcă, bugetul disponibil sau chestiunile financiare comune cu alții. Însă, ca prin minune, după prânz ai șanse să primești soluții deosebite pentru tot ce te frământă. Ai grijă și de sănătate, pentru că tumultul sufletesc te obosește. Pe cât posibil, adoptă o dietă ușoară, hidratează-te suficient și rezerva-ți momente pentru o plimbare într-un parc.

SCORPION

Evită agitația generată de întâlnirile și dialogurile cu multă lume! Cel mai bine ar fi să îți rezervi ziua pentru tine, să te detașezi de tot ce te înconjoară și să plănuiești în taină abordarea unor relații de bună calitate, mai ales în domeniul profesional. Chiar dacă pe alocuri, sănătatea te va necăji, fiind atent și îngrijindu-te corespunzător îți va fi foarte bine. Chiar ai nevoie de odihnă, somn și mult aer curat.

SĂGETĂTOR

Se întrezăresc dialoguri importante vizavi de segmentul profesional în care activezi. Sigur că unele vești îți vor displăcea, dar există altele care îți sunt de mare folos. Ai nevoie de cât mai multe păreri și sfaturi, pentru că esti vulnerabil în plan socio-profesional. Este bine să fii discret, să observi atent ce se petrece în preajma ta și să plănuiești în taină schimbări majore pe toate segmentele vieții.

CAPRICORN

În prima parte a zilei, gândurile năvălesc haotic, fiindu-ți dificil să le ordonezi. Controlează-te, lasă temerile deoparte și ai încredere că în orice situație te-ai afla, întregul Univers îți vine în ajutor. Datorită unor vești despre o persoană aflată departe de granițele țării sau despre o călătorie plănuită demult este posibil să-ți reorganizezi activitățile pentru următoarele patru săptămâni. După-amiza, relaxează-te la o șuetă cu un prieten.

VĂRSĂTOR

Ziua este favorabilă rezolvarii chestiunilor financiare, alături de care ești implicat împreună cu alții. Așa încât, verifică achitarea facturilor, plata serviciilor, taxelor. Este bine să ai în vedere și nevoile celor dragi, pentru care trebuie să aloci o anumită sumă de bani sau să îți oferi sprijinul moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru că te vor ajuta să drămuiești fiecare ban cum se cuvine.

PEȘTI

Relațiile parteneriale sunt disonante. Se pot răsturna situații, colaborări care până acum se desfășurau într-un regim convenabil. În primul rând ar trebui să fii prudent în discuții, deoarece ai tendința de a riposta dur la orice remarcă venită din partea celorlalți. De fapt este o perioadă în care se reformulează toate relațiile de colaborare, inclusiv relația cu partenerul de viață. Fii deschis la schimbare și lasă deoparte tot ce îți prisosește!

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply