Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 17 iulie 2019

0

BERBEC

Tu ești foarte apreciat de prieteni și de cei din anturaj pentru originalitate, nonconformism și pentru modul excentric în care te manifești. Dai dovadă de spontaneitate, ești jovial, glumeț și îi poți binedispune și pe cei din jurul tău. Unele planuri de călătorie s-ar putea concretiza și ai putea pleca într-o binemeritată vacanță. Ține cont și de dorințele persoanei iubite sau ale copiilor.

TAUR
Ziua de astăzi se anunță destul de tensionată la serviciu. Temperează-ți tendința spre critică și conflict pentru a nu întâmpina dificultăți în relațiile cu colegii de muncă sau cu subordonații. Te poți încărca cu multe sarcini din dorința de a face totul perfect și îți poți asuma prea multe responsabilități. Încearcă să fii mai maleabil și să te integrezi în echipa din care faci parte.

GEMENI
Tu astăzi ai talentul de a face lucrul potrivit la momentul potrivit. Cu toate acestea, ești destul de rezervat și acționezi cu pași mici, dar siguri. În relația cu persoana iubită sau cu copiii, ai putea manifesta răceală și reținere. Ascultă-ți inima, fii mai încrezator în tine, renunță la suspiciune și control deoarece ai puterea de a îndeplini ce ți-ai propus.

RAC

În ce te privește, astăzi ești încercat în zona relațiilor. Poți avea tendința de a fi rece, calculat, autoritar și poți lua totul prea în serios. Pot apărea unele discuții încordate, cu cineva din casă sau poate chiar cu părinții, din pricina unor demersuri oficiale sau chiar legale în care ești implicat și care nu par să îți fie tocmai favorabile. Respiră și nu lua lucrurile personal.

LEU
Dacă aveai planuri de călătorie este posibil să le mai amâni puțin pentru a finaliza unele proiecte în care ești implicat sau pentru că nu știi ce destinație să alegi. Comunicarea nu pare prea strălucită astăzi și poți lăsa impresia unei persoane superficiale. Fă-ți timp să te relaxezi, nu îți mai sacrifica micile plăceri ale vieții, zâmbește larg și joacă-te.

FECIOARA

Tu îți faci griji pentru ziua de mâine, faci calcule peste calcule și nu mai știi cum să îți împarți bugetul. Rațiunea îți poate transmite mesajul că nu ai suficient. Ai încredere în tine că poți atrage resursele necesare. Ai încredere și în Dumnezeu, renunță la teama că nu ai suficient, bucură-te de cine ești și caută ce ai putea face în rezonanță cu inima ta.

BALANȚA

Sub influența astrelor de astăzi, tu ești predispus la sensibilitate, emotivitate și timiditate. Îți poate fi dificil să îți exteriorizezi trăirile și poți prefera o mască de taciturn, retras în casă și necomunicativ. Nu prea te avânți să îți asumi responsabilități de teamă să nu dai greș. Deschide-ți inima pentru a evita răbufnirile emoționale când simți că s-a umplut paharul.

SCORPION

Ziua de astăzi îți poate activa unele frici legate de singurătate sau de probleme de sănătate legate de oase sau de articulații. Dispui de o intuiție foarte bună și poți atrage situații prin care să îți manifești compasiunea. Cariera își cere și ea drepturile și este nevoie să te înarmezi cu mult calm și răbdare pe care să le consumi în relația cu superiorii ierarhici.

SĂGETĂTOR

Tu manifești un spirit studios și ești înclinat spre cercetarea problemelor vieții. Probabil simți că ego-ul tău a fost destul de zdruncinat în ultima perioadă și ești pe cale să accesezi și să valorifici noi resurse interioare. Dacă opui rezistență și îți este greu să renunți la vechile tipare mentale, amintește-ți că te-ai născut să fii liber și că potențialul tău este nelimitat.

CAPRICORN

Atitudinea ta față de relații probabil simți că a suferit transformări esențiale. Ca urmare a acestora, la serviciu ești foarte amabil și ai excelente raporturi cu colegii și cu subordonații. Manifești o fire visătoare, romantică și nu este o zi foarte bună pentru investiții sau cumpărături întrucât îți poate fi dificil să echilibrezi dorințele inimii cu rațiunea pură.

VĂRSĂTOR

Tu astăzi te proiectezi în ochii lumii ca fiind cald, generos, sociabil și foarte prietenos. Ești foarte creativ, deschis, jucăuș și extrem de drăgăstos cu partenerul de viață și cu copiii. Ca și răspuns, ești foarte apreciat și poți avea parte de unele surprize plăcute din partea celor dragi. Ai chef de distracție și ai putea pune la cale o petrecere în familie.

PEȘTI
Astăzi ești foarte preocupat de problemele celor din jur, în special cele care țin de sănătate și de igienă. Nu ai stare și munca pare să fie motorul vieții tale. Nu este exclus să începi o curățenie generală acasă. Ești foarte altruist și te pui cu dragă inimă în slujba celor nevoiași. Ai putea presta cu dedicare și succes o activitate caritabilă, poate chiar la un azil.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply