Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 20 februarie 2019

0

BERBEC

Parcă prea multe sunt detaliile pe care vrei a le lua în considerare, astăzi. Deși intenționezi a îndeplini cât mai multe sarcini, în special la locul de muncă, posibilitatea de a cădea pradă oboselii, atunci când te aștepți mai puțin, este prezentă. O zi în care indicat este să fii un bun observator al celor care te înconjoară.

TAUR

Mai puțin contează cât de nervoși sunt cei din jurul tău. Norii gri ai supărărilor celor cu care interacționezi vor fi dispersați de îndată ce zâmbetul tău va fi observat. Asemeni copilului balai vei fi rugat să “râzi la soare” pentru ca acesta să-și reverse Lumina. Fii relaxat și discută cu ceilalți, ori de cate ori ești invitat la dialog.

GEMENI

De departe, cel mai important aspect al acestei zile este strâns legat de punerea în ordine a vieții tale. Ai nevoie și de păstrarea echilibrului în ceea ce privește detașarea și implicarea ta emoțională. Bine ar fi să nu ai pretenția de a primi ceva în schimbul a ceea ce oferi.

RAC

Poate ca, deși spui adevărul, cuvintele tale nu sunt percepute drept unele încurajatoare. Unde mai pui și faptul că cei din jur par a fi extraordinar de sensibili, în această zi și că nu toți sunt pregătiți a fi puși față în față cu propriile lor temeri. Asul din mânecă este reprezentat de capacitatea de a ști când să te pronunți și când să te abții.

LEU

O zi în care a merge pe un singur drum reprezintă cea mai înțeleaptă decizie pe care ai putea-o lua. Urmărește un singur scop, concentrându-te doar asupra acelui lucru care reprezintă cu adevărat o prioritate, pentru tine. Nu ai timp de pierdut, ori precizia și acuratetea cu care poți descrie o situație sunt imperios necesare pentru a-ți atinge scopurile.

FECIOARA

A sosit momentul pentru a da dovadă de calități pe care alții nu le pot dobândi cu ușurință, dar pe care tu le ai din naștere. A nu te abate de la calea ta și a fi atent la orice amănunt sunt caracteristici de care astăzi nu te poți lipsi, indiferent care sunt circumstanțele în care te găsești implicat. Investește-ți fiecare fărâmă de energie de care dispui pentru a te asigura că toate se află la locul lor.

BALANȚA

Se pare că ai ales deja să fii rațional, să îți păstrezi luciditatea chiar și atunci când îți permiți să te lași dus de val, visând cu ochii deschiși. Dar păstrează-ți pentru tine reacțiile, nelăsându-te pradă instinctului de moment atunci când cineva are ceva de împărțit cu tine. Supărarea nu îți este de folos, de asemenea, nici furiile. O zi în care bine este să nu uiți a zâmbi.

SCORPION

Nu te lăsa convins să faci lucruri împotriva credinței tale. A te simți obligat, mai ales în fața celor care îți sunt prieteni, nu îți este deloc benefic, riscând să iei decizii pe care ulterior să le regreți. Este foarte important să pui pe primul plan ceea ce ție intuiția îți spune, mai degrabă decât să faci totul pentru a-i face pe ceilalți fericiți.

SĂGETĂTOR

Cu cât mai simple raționamentele din spatele acțiunilor tale, cu atât mai benefică energia zilei acesteia pentru tine și pentru ceea ce tu ai de făcut. Extremele nu îți sunt deloc favorabile, cu atât mai puțin cu cât ai nevoie de echilibru și de liniște sufletească. O zi în care este indicat a asculta ceea ce superiorii îți spun sau… impun.

CAPRICORN

Deși prezentul este cel mai important astăzi, pentru tine, indicat este să îți rezervi timp pentru a-ți planifica – măcar în linii mari – viitorul, chiar dacă ceea ce acum îți trebuie nu are legătură cu ceea ce îți dorești a obține, peste un timp. Ai nevoie să privești lucrurile dintr-o perspectivă cât se poate de practică.

VĂRSĂTOR

Oferă-ți timp și spațiu pentru a da glas trăirilor tale, chiar dacă te simți vulnerabil, evitând să fii foarte rațional și critic cu tine însuți. Într-adevăr, nu poți avea încredere decât în cei de a căror loialitate ești convins, însă deschide-ți mintea și inima în fața celor cu care astăzi interacționezi. Vei avea parte de surprize plăcute, în final…

PEȘTI

Sunt de evitat situațiile în care prins la mijloc, drept terță parte; vei fi nevoit să alegi de partea cui te afli și nu este momentul pentru a decide așa ceva. Indicat este să analizezi ceea ce se întâmplă în jurul tău din mai multe puncte de vedere, evitănd să te lași manipulat sau rănit de către cei care nu îți sunt aliați declarați.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply