Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2019

0

BERBEC

Astăzi, deși te poți concentra ușor asupra problemelor cotidiene ce se cer rezolvate, ar fi indicat să nu îți supraîncarci programul. Axează-te pe ceea ce deja ai început și acordă mai mult ca de obicei atenție sănătății. Este un răstimp propice curelor de detoxifiere și pentru a menaja sistemul digestiv în general. Planurile făcute în liniște, relaxat, au șanse bune de a aduce pe viitor rezultatele dorite.

TAUR

Ziua este favorabilă unui tip de relaxare care implică contactul cu natura sau cu animalele, grădinăritul sau pentru a meșteri ceva din care să iasă un obiect decorativ. De asemenea, responsabilitățile legate de copii te țin ocupat dar, în același timp, te poți bucura de timpul petrecut împreună, cu condiția să nu devii prea exigent. Ai acum ocazia să conștientizezi necesitatea axării pe prioritățile din viața ta.

GEMENI

Sezonul curățeniei de primăvara tocmai s-a deschis și ar trebui să profiți și tu de aceste momente favorabile eliberării casei de energii și obiecte nefolositoare. Alocă timp pentru a-ți pune casa în ordine și fii acolo pentru cei dragi care au nevoie de ajutorul tău. Deschiderea către moduri de gândire nonconformiste te ajută suplimentar în a regăsi și folosi puterea personală din interiorul tău.

RAC

Deși ziua este favorabilă aspectelor ce țin de comunicare, este indicat să nu te abați prea mult de la agenda deja prestabilită și mai ales să eviți interviurile, examenele sau semnarea anumitor documente. Atenția la detalii îți este un bun aliat de care ar fi indicat să ții cont, iar tendința la critică, contrariul. Alocă-ți timp pentru a face ordine și în motivele care te țin alături de unele persoane.

LEU

Strategiile tale de afaceri sunt ținute într-un con de umbră dar voința și obiectivele sunt ferme în sensul reorganizării vieții tale de zi cu zi. Pragmatismul este indicat în toate deciziile de natură financiară, însă totuși sunt de evitat hotărârile importante. Ține cont astăzi mai mult de utilitate și raportul calitate-preț decât de considerentele estetice atunci când pleci la cumpărături.

FECIOARA

Cu Luna aflată în semnul tău este o zi în care ar fi indicat să te axezi pe propria persoană. Îndatoririle față de ceilalți mai pot să aștepte, acum fiind oportun să analizezi mai atent propriile sentimente, să vezi dacă dorințele tale sufletești sunt satisfacute în cadrul relației existente și mai ales să-ți regăsești încrederea prin conștientizarea puterii tale regenerative din punct de vedere emoțional.

BALANȚA

Astăzi, ar fi indicat să încetinești puțin ritmul, punând accent pe relaxare și refacere energetică iar un masaj de exemplu ar putea face minuni. Fii receptiv la mesajele intuitive sau cele primite prin vis, acestea ajutându-te să conștientizezi că ai la dispoziție resurse nebănuite, legate de nucleul familiei sau chiar în interiorul tău de care te poți folosi cu succes țn viața ta de zi cu zi.

SCORPION

Analiza propriilor idealuri și aspectele practice ale acestora sunt favorizate astăzi de vibrația Lunii, dând o notă consistentă și inclinația către rezultate inspirației tale creative. Ai capacitatea de a vedea în profunzime și a conștientiza motive mai puțin evidente, dar și de a fi persuasiv în chestiunile sentimentale, poate chiar manipulativ, mai ales dacă îți dorești puternic ceva sau pe cineva.

SĂGETĂTOR

Ești preocupat de poziția ta socio-profesională și asta te predispune la o mai mare atenție acordată imaginii personale dar și sensibilității la unele critici. Atâta timp cât îți păstrezi rigurozitatea și te concentrezi pe rezultatele concrete ale muncii tale, nu este cazul să te lași impresionat. Planurile tale legate de casă au șansa de a prinde contur, odată cu mobilizarea de a găsi resursele materiale necesare.

CAPRICORN

Astăzi, te poți dedica studiului amănuntit al unui subiect captivant pentru tine sau lansării într-o dezbatere de idei bine argumentate, cu sau fără temă spiritual-filosofică. Ideea este să evadezi puțin din banalitatea cotidiană și să găsești o activitate suficient de interesantă și din punct de vedere intelectual. De altfel, poți fi foarte convingător în interesul tău, dar și un fin psiholog pentru cei care îți cer sfatul.

VĂRSĂTOR

Astăzi ar fi indicat să-ți faci timp pentru analizarea sferei emoționale și curățarea de negativism, neîncredere sau anxietăți de orice fel. Puterea interioară și sentimentul propriei valori au șanse să fie regăsite numai prin debarasarea de tot ce nu ți-e folositor în prezent, chiar dacă asta presupune și un proces de transformare interioară. Ai forța necesară, important este să vrei.

PEȘTI

Asumarea responsabilităților parteneriale poate fi astăzi un subiect de actualitate, precum și găsirea de soluții funcționale. Totuși, nu te aștepta la rezultate spectaculoase dacă lași emoțiile să-ți influențeze în mod semnificativ deciziile. În schimb, intuiția îți este aliat de nadejde în găsirea și convingerea persoanelor care să îți susțină cele mai importante dorințe pe care vrei să le materializezi în viitor.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply