Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 22 mai 2019

0

BERBEC

Indiferent în ce companie te vei afla astăzi vei fi nevoit să participi activ la dezbateri și activități comune cu alții. Pentru că ești destul de reticent la tot ce vine din parte altora și mai ales îți este dificil să te implici atât în discuții, cât și în evenimentele ivite este posibil ca persoanele din anturajul tău să-și schimbe părerea despre tine. Însă, ceilalți chiar vor să le fii alături și să se bucure de farmecul tău.

TAUR

Ziua este favorabilă preocupărilor intelectuale și discuțiilor filozofice. Încet, dar sigur îți schimbi sistemul valorilor morale și spirituale după care te-ai ghidat până acum. Minunat este că ai de-a face cu oameni erudiți, de la care ai ce să înveți și care te ajută să vezi viața și evenimentele ei, într-o altă lumină. Fii deschis sufletește și informează-te cât mai mult, dar de la surse de bună calitate.

GEMENI

În plan profesional apar tot soiul de situații inedite, care presupun asumarea unor responsabilități majore. Însă, imediat cum apare o astfel de situație se vorbește și de plata aferentă. De aceea, astăzi te gândești mai întâi la câștigurile pe care le poți obține din orice efort depus în campul muncii. Pe de altă parte ai idei bune pentru planuri de investiții pe termen lung. Dar să ai în vedere și achitarea facturilor curente.

RAC

Evenimentele zilei te vor implica în relații cu ceilalți. Sunt posibile divergențe de opinie, de crez, dar sunt momente pasagere. Pe de altă parte ar fi bine dacă ai reuși să privești obiectiv, atât la relația cu partenerul de viață, cât și la relațiile cu partenerii profesionali. Vei oberva că unii îți sunt loiali, te respectă și te sprijină necondiționat. Alții, însă, au interese personale ascunse și profită de pe urma generozității și puterii tale.

LEU
Se pare că ți-ai porpus să rezolvi astăzi toate treburile restante, atât acasă, cât și la serviciu. Este adevărat că ai multe de făcut, însa sporul și energia ta vitală lasă de dorit. Selectează prioritățile și temperează-ți elanul de a munci peste măsură. Afecțiunile specifice sistemului circulator se pot accentua. Chiar ai nevoie de odihnă, liniște și dietă corespunzătoare.

FECIOARA
Este rost de discuții importante cu persoana iubită și copiii. Pe lângă activitățile distractive plănuite mai demult alături de cei dragi, astăzi poți afla lucruri interesante atât despre relația ta cu aceste persoane, cât și despre așteptările lor vizavi de tine. Vorbește liber, sincer, spune-ți păsurile și ascultă atent ce îți spun interlocutorii tăi. Spre seară, revarsă-ți veselia și buna dispoziție în anturajul apropiat.

BALANȚA

Ai șanse deosebite de a discuta amiabil cu membrii familiei și de a petrece momente de vis alături de aceștia. Datorită faptului că în ultima vreme ai fost foarte preocupat cu îndatoririle profesionale se pare că ai neglijat, atât treburile gospodărești, cât și nevoile celor dragi. Mobilizează-te corespunzător și ocupă-te mai mult de latura familială a vieții. Te vei bucura de bucuria și mulțumirile celor dragi.

SCORPION

Este o zi minunată pentru șuete cu prietenii, rudele apropiate, dar și pentru a călători de plăcere în locuri dragi. Totuși, dispoziția ta sufletească este schimbătoare, astfel încât, relaționarea cu ceilalți depinde mult de tine. Detașează-te de neliniștile interioare și bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar dacă vor apărea ceva neguri în discuții, cu puțin efort și bunăvoință le vei alunga ușor.

SĂGETĂTOR

Aspectele materiale necesare vieții cotidiene îți vor atrage atenția. Poate fi vorba de cheltuieli neprevăzute pe cadouri, dar există și varianta ca cineva drag să-ți ceară sprijin bănesc. Fii prudent și chibzuiește-ți atent fiecare ban. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional îți va oferi informații deosebite legate de câștigurile tale de la locul de muncă.

CAPRICORN

Ziua îți aduce momente favorabile pentru a-ți alcătui noi planuri de viață și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți. Renunță la idei, concepții sau persoane care ți-au creat până acum neplăceri. Indicat este să te sfătuiești cu membrii familiei, dar și cu prietenii apropiați care s-au dovedit de-a lungul timpului onești și dornici de a fi alături de tine în mod sincer. Farmecul tău este irezistibil!

VĂRSĂTOR

În tihnă este bine să te gândești pe îndelete la situațiile și relațiile profesionale în care ești implicat sau plănuiești demult să te implici. Energia vitală este la cote joase, așa încât evită activitățile care necesită efort fizic și mental. Afecțiunile sistemului circulator se pot accentua. Însă odihna, alimentația sănătoasă și aerul curat îți sunt suficiente. Bucură-te de compania celor dragi!

PEȘTI

Săptămâna începe minunat în compania prietenilor. Sunt posibile întâlniri și discuții importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar vei fi sfătuit de bine în privința dezvoltării compețentelor profesionale și a împlicării tale în diverse proiecte de anvergură alături de oameni deosebiți. Ascultă răbdător ce ți se spune și evită luarea deciziilor sub impulsuri de moment.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply