Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2019

0

BERBEC

Cu cât îți administrezi mai bine resursele (în special timpul), cu atât mai ușoară această zi va fi. Pe de altă parte, este posibil ca scenariile pe care ți le-ai făcut, acum ceva vreme, să aibă nevoie de o reevaluare. Poate că limitele stabilite inițial nu își mai au rostul, la momentul actual…

TAUR

Ai avantajul de a vedea dincolo de aparențe, mai ales dintr-o perspectivă mai amplă, ceea ce acum se întâmplă în viața ta. Ca atare, ceea ce momentan pare dificil de rezolvat, va deveni o realizare de nebănuit, în curând; totul este să nu te pierzi în detalii…

GEMENI

A sosit și timpul tău, momentele în care să faci tot ceea ce îți dorești, fără a mai fi nevoit să faci ceea ce ți se spune. Faptul că Venus se răsfață în semnul tău solar anunță bucurii, voie bună și chef de joacă, accentuând latura copilărească a personalității tale. O mică vacanță, binemeritată, abia începe, pentru tine.

RAC

Cu toate că nu știi ce te așteaptă, se pare că trăiești cu senzația că ceea ce urmează a se întâmpla face parte dintr-un vis frumos. Optimismul este esențial în viața ta, dar nu uita că nimic din ceea ce este dus la extrem nu poate fi favorabil pe termen lung. Asigură-te că persoana iubită știe ce simți pentru ea.

LEU

O zi în care nu este indicat să fii foarte rigid. Mai ales dacă este vorba despre dragoste, iubire, sentimente nobile și persoane inegalabile. Și, evident, nu uita că ești om, nicidecum vreun Zeu care să merite tot ceea ce este mai bun și special din partea muritorilor de rând.

FECIOARA

Se pare că ceea ce acum te interesează este exact modul de lucru la locul de muncă, alături de felul în care ești perceput ca persoană. Statutul tău nu poate suferi modificări neplăcute sau nedorite, de aici și faptul că ai mari șanse de a-ți petrece timpul făcând tot ce se poate pentru a fi mai bun.

BALANȚA

Pari a fi ușor de distras, în această perioadă și, bineînțeles, cel mai important pentru tine este să faci în așa fel încât să-ți programezi concediul din acest an, probabil într-un loc cât mai exotic. Dar nu uita că ceea ce se întâmplă acum este, de fapt, viața ta. Rămâi ancorat în această realitate.

SCORPION

Atunci când iubești pe cineva, ai tendința de a face în așa fel încât lumile voastre să coincidă, să devină o singură realitate. Însă, important este să fii sigur că persoana pe care ai ales-o merită atât atenția ta, cât și toate sentimentele pe care i le porți.

SĂGETĂTOR

Simplitatea ar putea deveni noul tău scop; de asemenea, sentimentele mai puțin intense ar putea lua locul pasiunii covârșitoare de care ai avut parte, în ultima perioadă. Totul este să nu uiți de responsabilitățile pe care ți le-ai asumat, deja. Succesul nu pare a fi ușor de obținut.

CAPRICORN

Ambițiile care până mai daunăzi îți alimentau dorințele par a nu mai reprezenta ceva important, pentru tine, de această dată. Unde mai pui și faptul că atenția ta este distrasă de la ceea ce este cu adevărat important. Se pare că este o zi în care mai degrabă îți alimentezi visele decât distracțiile.

VĂRSĂTOR

Fii pe atât de conștient și atent pe cât poți fi, în orice moment al acestei zile. Se pare că nu este o zi favorabilă împărtășirii emoțiilor tale sau ale părerilor pe care le ai. Cu toate acestea, distracția și voia bună nu ar trebui să lipsească din viața ta. Este o zi fericită.

PEȘTI

Amintește-ți să îți onorezi îndatoririle pe care le ai față de familia ta, astăzi. Poate că este momentul să te retragi din viața publică pentru o scurtă perioadă de timp. Însă, orice ai decide să faci, lasă în urma tot ceea ce a fost rău, toată negativitatea de care ai avut parte. Păstrează-ți răbdarea.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply