Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 24 iulie 2019

0

BERBEC

Luna în zodia ta îți permite să culegi astăzi informații prețioase. Ai o stare de spirit excelentă, care îți dă voie să faci față tuturor provocărilor. Mintea ta este sclipitoare, de aceea e bine să o pui cât se poate de des la contribuție. Poți impresiona prin ideile creative și foarte practice. Ar trebui să comunici și să te implici în activități de schimb, pentru că ești avantajat. De asemenea, înțelegerile și contractele pot constitui astăzi prilejuri de a desface sticla de șampanie.

TAUR
Astrele fac din tine astăzi un foarte fin observator a tot ceea ce te înconjoară. Ești ca un animal de pradă aflat la pândă pe o movilă, undeva în savană. Prin fața ochilor trec numeroase tentații care îți incită simțurile, numai că tu ai o problemă: nu-ți vine să ieși la atac. Așadar, dacă nu reușești să te mobilizezi singur, măcar acceptă ce vine dinspre ceilalți către tine, fără ca tu să faci nimic. Ia în calcul propunerile, ofertele, sprijinul celorlalți și selectează informația în funcție de gradul de profitabilitate.

GEMENI

Mintea nu-ți stă pe loc, dar nici la capitolul mobilitate fizică nu stai mai prost. Atragi oameni care te pun în valoare, care știu să scoata tot ce ai tu mai bun din tine. Așteaptă-te la propuneri, oferte și sprijin, mai ales din partea femeilor! Fii atent la orice semnal din cadrul discuțiilor, pentru că o vorbă aruncată într-o doară poate să dea naștere unui proiect grandios! Din vorba în vorba, se conturează proiecte profitabile pe termen lung.

RAC

Pur și simplu, propune-ți să te simți bine! Îți este pus la încercare curajul de a te afirma, de a nu ascunde nimic, de a te arăta așa cum ești. E o zi foarte buna să îți exprimi emoțiile și latura vulnerabilă a personalității. Dacă treci peste frica de a lăsa garda jos, o să vezi că atragi oameni care te înțeleg și te protejează. Dacă îți pui carapacea, vei aduna energii agresive și oameni cu care ai ceva de împărțit.

LEU

Ține la îndemână un pix și o hârtie! Gândurile care îți vin astăzi în flux continuu ar fi bine să fie notate, pentru că ritmul alert al minții tale poate duce la pierderea unor intuiții cu care nu te mai întâlnești curând. Este o zi minunată să îți împărtășești cunoștințele și să capeți o viziune foarte clară despre misiunea ta în această viață. Tot ce trebuie să faci este să îți dai seama de sincronicități, care te iau acum cu asalt. Te convingi că nimic nu este întâmplător și că lucrurile se leagă între ele în mod aparent misterios.

FECIOARA

Dacă ai stat în ultimul timp cu inima strânsă de teamă ca una din dorințele tale nu are sorți de izbândă, astăzi poți să răsufli ușurat. Dorința poate să triumfe asupra fricii, desigur, în cazul în care a fost mai puternică și ai știut ce vrei cu adevărat. Practic, ceva ce credeai că va rămâne doar în mintea ta, e posibil să primească o concretizare din exterior. Meriți să primești o supriză sau un cadou, iar așteptările tale sunt depășite acum. Tot ce trebuie să faci e să-ți deschizi sufletul și să crezi!

BALANȚA

Oamenii vin spre tine, partenerul îți este alături, asociații te susțin. Te afli într-o fază de finalizare, de concretizare a unor eforturi pe termen lung. Deznodământul binemeritat sosește ca un fel de ușurare, iar satisfacțiile pot fi pe măsură din toate punctele de vedere. Există o singură capcană: prins în vârtejul muncii sau al relațiilor, să uiți să te bucuri. Așa ca fă-ți timp să savurezi starea de bine, adună-ți prietenii și sărbătorește încheierea unui capitol!

SCORPION

Te comporți astăzi ca un luptător, care trebuie să smulgă ceva de la cineva. La locul de muncă, ești nevoit să te concentrezi și să rezolvi probleme pe care numai tu le poți descurca. E o zi a rutinei și a efortului, însoțită însă de recompense pe măsură. De luptat parcă te lupți și cu corpul tău, de care trebuie să tragi ca să faci față și care parcă îți dă semnale că e ceva în neregulă cu el (poate probleme digestive, dureri de cap sau somn neliniștit). Atitudinea de învingător te ajută să treci peste orice.

SĂGETĂTOR

Ar trebui să fii foarte atent astăzi cu persoanele dragi din viața ta. Din peisaj, e bine să nu lipsească declarațiile de dragoste și nici gesturile demonstrative care să confirme afecțiunea ta. Viața în doi are nevoie acum de o închegare, uniunea trebuie consfințită printr-un cadou, o surpriză sau o cină romantică. E o zi bună să îți afirmi principiile și să definitivezi planuri legate de studii sau de călătorii în străinătate. Ai noroc la jocuri și speculații. Planurile de vacanță sunt și ele binevenite.

CAPRICORN

Energia ta circulă astăzi prin activitățile domestice. Simți nevoia să pui la punct anumite aspecte legate de curățenie, vrei ca locuința să arate într-un anume fel, simți nevoia să faci ordine. De asemenea, chestiunile ce țin de patrimoniu devin tot mai stringente. Te interesează fie o achiziție, fie o investiție, fie un transfer de proprietate. Te-ai putea hotărî să urgentezi niște demersuri, pe principiul “mai bine acum decât mai târziu”. Chiar e indicat să provoci timpul să lucreze în favoarea ta.

VĂRSĂTOR

Alergi de colo colo, dar cu folos. Așa că nu trebuie să-ți pară rău de drumurile făcute, de discuțiile interminabile sau de energia consumată prin corespondență! Timpul este foarte bine investit acum în activitățile de comunicare, pentru că de aici îți vin avantaje ulterioare. Înțelegerile pe care le perfectezi astăzi sunt bine primite de persoana iubită și de copii, de aceea e de reținut ca sprijinul din partea oamenilor care contează în viața ta există. Contactul cu oameni noi îți deschide acum alte zone de cooperare.

PEȘTI

O zi în care banii și resursele materiale, dar și imaginea de sine și valorificarea talentelor tale sunt teme centrale. Ai face bine să inventariezi abilitățile pe care le ai, mai ales dacă ești pe punctul de a schimba ceva în zona profesională sau în afaceri. Fii gata să-ți negociezi poziția, să investești într-un proiect sau să faci în așa fel ca munca ta să fie mai eficientă și mai ușor valorizată de către cei din jur.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply