Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 26 iunie 2019

0

BERBEC

Luna în zodia ta face din tine motorul zodiacului. Mai direct spus, cam îți vine să dai astăzi cu biciul. Membrii familiei sunt primii luați în vizor și riscă să devină ținte ale atacurilor tale verbale. E bine să-ți păstrezi calmul, dacă nu vrei să te lansezi într-un joc de contre și riposte. Mult mai bine stai la capitolul comunicării publice. Este de mirare cum poți să te înțelegi cu străinii, dar ai un ghimpe împotriva celor de acasă. Analizează dacă nu cumva reverși asupra celor dragi frustrări din altă parte.

TAUR

Astăzi ar trebui să-ți faci mai mult timp pentru tine. Luna în Berbec te îndeamnă la o ședință de autoevaluare. Un bun exercițiu ar fi să faci o listă cu două coloane, pe una să treci punctele tale forte, iar pe cealaltă – aspectele despre tine unde mai ai de lucrat. E momentul să-ți consolidezi încrederea în tine, mai ales dacă ai niște planuri ascunse despre cum să faci bani. Ar trebui să fii foarte atent în situațiile de comunicare. Ești destul de vulnerabil la critici, așa că nu lua orice observație la modul personal!

GEMENI

Dispoziția ta ar trebui să fie la cote înalte și nimic nu ar trebui să te afecteze. Viața socială este înfloritoare, oamenii roiesc în jurul tău cu vorbe bune, încurajări și sprijin necondiționat, iar planurile de viitor prind un contur din ce în ce mai pronunțat. De lucrat ai momentan, se pare, numai la capitolul financiar. Ești prieten cu toată lumea, mai puțin cu banii. Demonstrează-le că-i iubești dacă vrei să te iubească și ei pe tine! Nu arunca cu ei pe orice!

RAC

Destul de indispus ai putea fi astăzi. E foarte important să-ți măsori cuvintele, să nu te arunci în informații gratuite care ar putea stârni controverse. Ar trebui să fii atent în special la relația cu șefii sau cu autoritățile Statului (dacă ai tangențe), pentru că s-ar putea să ți se ceară explicații, documente. Mai precis, s-ar putea să fii convocat să prezinți un raport. Ai grijă la tonalitate și la debitul verbal! Contează pe sprijinul din umbră al unei femei!

LEU

Tu pari astăzi frământat de gânduri. Anumite decizii pe care le-ai luat ți se par dintr-o dată greșite, de aceea s-ar putea să faci loc remușcărilor și proceselor de conștiință. În loc să dezgropi trecutul, mai bine revii în prezent și vezi ce poți face pe mai departe. Sfatul prietenilor poate fi astăzi extrem de prețios. De altfel, dacă ai fi mai atent, ai observa că anturajul este de partea ta și te susține necondiționat.

FECIOARA

Socoteala de acasă nu se potrivește astăzi pentru tine cu cea din târg. Într-un fel ai gândit tu un anumit eveniment personal, însă dintr-o dată s-ar putea să te trezești că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Decât să te plangi, mai bine vezi ce poate fi îndreptat prin implicarea ta directă. E clar că ai pierdut din vedere anumite detalii și ar trebui să te bucuri că imperfecțiunile ies la suprafață cât încă se mai poate face ceva în privința lor. În compensație, beneficiezi acum de un culoar favorabil în plan profesional.

BALANȚA

Astăzi ești predispus la afirmații imprudente, așa că mai bine gândește-te de două ori înainte să deschizi gura sau să trimiți un mesaj. Este o zi în care simți nevoia să îți afirmi superioritatea intelectuală, mai pe șleau spus, “să te dai cocoș”. Din prea mult orgoliu, efectul obținut are mari șanse de a fi cel contrar, așa că abține-te să te dai atotștiutor! Partenerul de viață, asociații și colaboratorii nu sunt momentan dispuși să-ți dea satisfacție și să intre în jocul tau. E în schimb o zi bună să planifici călătorii lungi, să studiezi și să vorbești limbi străine.

SCORPION

Mintea ta se pare că vrea să scornească astăzi noi soluții pentru problemele profesionale. Te preocupă anumite chestiuni de rutină și îți storci gândurile pentru a veni cu o nouă perspectivă. De asemenea, un coleg sau un subaltern îți mai dă și el bătăi de cap. Exact ce-ți mai lipsea! Și, pentru ca tabloul să fie complet, stresul profesional se mai poate lăsa și cu dureri de cap, de stomac sau cu insomnie. Partea bună este că sunt oameni care îți apreciază eforturile. Un asociat, un colaborator sau chiar jumătatea ta e posibil să aibă un dar pentru tine.

SĂGETĂTOR

Înainte să transformi această zi într-una a reproșurilor, este nevoie în primul rând să te privești pe tine în oglindă. Ți se aplică foarte bine proverbul cu paiul din ochii altuia și cu bârna din ochii tăi. Care e mai mare? Este foarte important să-ți asumi astăzi răspunderea pentru modul în care evoluează lucrurile, în special în relația cu persoana iubită și în cea cu copiii. Ar fi bine să-ți înfrunți temerile, să conștientizezi excesele de gelozie și posesivitate, dar și pretențiile materiale. S-ar putea ca partenerul de viață să aibă acum abilitatea de a te ține în frau, de a te înțelege și de a face gesturi dezarmante pentru tine.

CAPRICORN

E posibil să te simți astăzi prins între ciocan și nicovală. Pe de o parte, familia și trecutul te trag într-o direcție, pe de altă parte, partenerul de viață vine cu promisiunea unui alt drum. Practic, s-ar putea să ai de ales și să te hotărăști exact din cine este formată cu adevărat familia ta. Consumul interior ar putea fi exteriorizat prin discuții nu tocmai comode cu jumătatea ta. Îmbucurătoare sunt veștile ce vin acum dinspre viața profesională. Ceva se construiește, fie prin implicarea familiei, fie prin rezolvarea unor tensiuni din trecut și hotărârea fermă de a merge mai departe.

VĂRSĂTOR

E clar că stai astăzi ca pe ace și că nu ai timp să te plictisești. Singura ta preocupare este de ce anume să te apuci mai întâi. De aceea, dacă vrei să-ți transformi ziua dintr-una foarte aglomerată într-una de succes, e bine să-ți stabilești din start priorități, pe care să le respecti pas cu pas. De asemenea, contează foarte mult să nu-ți pierzi capul, deci să nu faci ceva în timp ce ești cu gândul în altă parte. Concentrează-te fix pe ceea ce faci în fiecare moment și ia lucrurile pe rând! Chiar și o călătorie este iminentă acum. Surprize plăcute vin din partea persoanei iubite și a copiilor.

PEȘTI

Să nu întinzi coarda! Acesta ar fi sfatul zilei pentru tine. Cam ești tentat să depășești limitele. În primul rând, gândește-te că banii stau mai bine în buzunar și pe card decât în vistieria magazinelor, unde ai putea fi tentat să dai prea mult pe mâncăruri extravagante sau pe haine pe care e posibil să nu apuci să le porți. De asemenea, nu-ți băga nasul unde nu-ți fierbe oala! Fără intenție, s-ar putea mai mult să strici decât să repari. Cu cât te străduiesti mai mult să faci impresie, cu atât vei constata că nu-ți iese. Mai bine ocupă-te de ograda casei, de familie și de ceea ce te vizează în mod direct.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply