Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 27 februarie 2019

0

BERBEC

În cursul acestei zile, ai putea îmbrăca atitudinea atotștiutorului, care dispune de un sfat sau o povață pentru oricine. Ai tendința de a-ți impune cu vehemență punctul de vedere, convins fiind că nu știe nimeni mai bine decât tine, ce este de zis sau de făcut. Energia vitală este destul de redusă astăzi și îți recomand să o dozezi cu moderație și înțelepciune.

TAUR

Prietenii îți pot aduce astăzi tot felul de provocări. În cazul în care gestionezi finanțele altora, îți recomand să fii foarte prudent la plasamentele pe care le faci, căci ai tendința de a juca tare și de a risca mai mult decât este cazul. Fii judicios și cu propriile-ți resurse, căci ai tendința de a pune interesele celor din anturaj pe primul loc, din exces de mărinimie.

GEMENI

Astăzi ești cam tot timpul în alertă, gata să tragi la țintă cu săgețile din tolbă, către oricine te contrazice sau încearcă să îți dicteze o oarecare direcție. Raporturile cu șefii sau autoritățile sunt destul de încordate datorită inflexibilității sau tendinței tale de a domina, ori de a ieși învingător din orice confruntare. Fii diplomat, pașnic și primește feedback-ul celorlalți.

RAC

În această zi, poți simți că ți-ar prinde bine ceva mai multă disciplină în ceea ce privește modul în care te administrezi și cum îți asumi responsabilitățile vis-a-vis de muncă. Ai putea avea tendința de a compensa organizarea, cu autoritatea, pentru a încerca să atingi obiectivele pe care ți le-ai propus, dar rezultatele ar putea fi sub așteptări, iar relațiile tensionate.

LEU

Tu dispui de o energie fizică debordantă, care se cere a fi descărcată și echilibrată. Îți recomand să îți investești forțele fizice în plimbări în aer liber, sport sau chiar prin pași de dans, în brațele persoanei iubite sau în compania copiilor. Unele cheltuieli neprevăzute se pot ivi pe nepusă masă, onorează-le cu considerație și fii recunoscător pentru tot ce ai.

FECIOARA

Tu poți juca rolul lui “Gică contra” în raporturile pe care le ai cu familia. Tradițiile, obiceiurile deja încetățenite în spațiul intim în care te desfășori, sunt supuse reformei și transformării. Îți face mare plăcere să filosofezi, dar ai tendința de a exagera și de impune pretenții partenerului de viață, ceea ce l-ar putea incomoda, generând poate conflicte.

BALANȚA

Frații sau surorile pot intra în vizorul tău, în cursul acestei zile, căci poți simți că este de datoria ta să îi sfădești pentru modul în care își gestionează viața. Temperează-ți tendința spre indiscreție sau reproș. Citește și negociază cu mare atenție contractele pe care le ai în lucru, cu atât mai mult, dacă implică stăinătatea. Nu te stresa prea mult la serviciu.

SCORPION

Situația ta financiară nu se prezinta prea grozav și parcă ți-ai pierdut răbdarea în a aștepta o soluție din partea altora, pentru îmbunătățirea standardului tău de viață. Păstrează-ți încrederea în talentele și calitățile cu care ești înzestrat, fă-ți un plan de acțiune, fii creativ și începe să pui în practică toate cunoștintele acumulate. Soarele a răsărit și pe strada ta.

SĂGETĂTOR

Astăzi ești foarte centrat pe tine însuți, pe propriile-ți plăceri și interese, dar se pare că cineva din familie, poate un părinte sau chiar persoana iubită, nu este pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce poate atrage discuții aprinse, în contradictoriu, menite să elucideze unele principii de viață. Poate apărea subit necesitatea unei reparații, sau poate o inundație.

CAPRICORN

În cursul acestei zile, ești înclinat spre meditație și rugăciune, în lăcașe de cult, cu o puternică încărcătură spirituală pentru a-ți găsi răspunsuri la unele frământări interioare profunde. Poți simți să te abandonezi în seama sorții. Poți slăbi controlul sau înverșunarea, dar nu deveni pasiv. Dacă circuli cu mașina, îți recomand să fii prudent în trafic.

VĂRSĂTOR

Tu ai putea resimți astăzi separarea de un grup de prieteni, de un cerc de interese sau poți ieși de sub aripa unei persoane influente. Nu dramatiza, permite schimbărilor să se petreacă. Autoritatea și notorietatea ta sunt în plin proces de reconfigurare, probabil îți construiești o nouă imagine, iar în timp te vei bucura de recunoaștere și apreciere pentru munca ta.

PEȘTI

Îți place să împarți sarcinile și dreptatea la locul de muncă. Manifești o fire foarte energică, competitivă și nu te lași până nu mobilizezi pe toată lumea, în direcția dorită de tine.  Este posibil să întâmpini câteva rezistente din partea superiorilor ierarhici sau poate chiar tu te răzgândești pe parcurs. Alege-ți cu înțelepciune cuvintele pe care le adresezi familiei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply