Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2019

0

BERBEC

Ca să ajungi la un consens cu ceilalți este bine să le asculți opiniile și să vorbești cât mai puțin despre tine și planurile tale. Schimbul de informații este important pentru că afli lucruri noi și de mare folos mai ales în domeniul profesional. Colegii de serviciu te provoacă pe teme diverse, însă dacă ești atent vei reuși să contracarezi totul cu brio.

TAUR

Ziua este favorabilă revizuirii planurilor financiare, mai ales a celor care vizează cheltuielile comune cu alții. Sunt posibile pierderi sau descoperirea unor nereguli în documentele financiare, de aceea fii prudent și verifică totul cu atenție și răbdare. Ar fi bine să te sfătuiești cu un specialist în finanțe. Însă și sfaturile sau opiniile celor dragi sunt binevenite.

GEMENI

Colaborările în care ești implicat stau pe un bulgăre de dinamită, de aceea fii prudent și evită discuțiile aprinse sau criticile aspre la adresa opiniilor sau muncii altora. Faptul că se petrec schimbări în plan domestic ești tentat să îți îndrepți atenția și eforturile mai mult spre casă și familie, astfel că segmentul profesional rămâne descoperit.

RAC

Ar fi bine să-ți stabilești prioritățile și să nu te lași dus de valul activităților de rutina de la serviciu sau de acasă. Mentalul tău este foarte activ, gândești țn permanență și se simte în felul în care vorbești sau relaționezi cu ceilalți un soi de încrâncenare nejustificată. Relaxează-te, fii înțelegător cu tine însuți și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

LEU

Ești atras de sfera relațiilor amoroase și asta îți oferă strălucire și o forță de atracție căreia nu-i poate rezista lumea din jurul tău. Însa fii prudent să nu-i sufoci pe cei dragi cu manifestările tale afectuoase sau cu pretenții nerealiste. Există tensiuni între tine și copiii, dar și în relația cu persoana iubită. O mică escapadă alături de cei dragi este binevenită.

FECIOARA

Sfera domestică este tema principală a zilei, indiferent câte sau ce fel de activități trebuie să desfășori în afara ei. Dacă îți vei organiza bine programul vei reuși să rezolvi tot ce îți propui. S-ar putea să faci câteva călătorii scurte, cu scopul de a vizita niște rude sau de a achiziționa obiecte de uz casnic. Seara aduce o binemeritată relaxarea alături de cei dragi.

BALANȚA

Ziua aduce multe discuții, întâlniri cu pesoane cunoscute, călătorii pe distanțe scurte, activități care presupun mult efort intelectual. Pentru că mentalul este agitat, fii prudent și nu te hazarda în discuții aprinse pe teme pe care le stăpânești prea putin sau deloc. După-amiază ai șanse mari să te relaxezi în liniștea casei, alături de cei dragi.

SCORPION

Cheltuielile cotidiene îți dau bătăi de cap, pentru că sunt multe și pe deasupra există și facturi neplătite. Sfaturile unui prieten îți sunt benefice, dacă le asculți atent și apoi le adaptezi la situația în care te afli. Obișnuiește-te să cheltuiești strictul necesar, să folosești exact cât îți trebuie și să pui și bani deoparte. Cei dragi așteaptă sprijin material din partea ta.

SĂGETĂTOR

Este o zi în care ai avea multe și mărunte de făcut spre folosul altora, dar în mod special pentru sufletul tău ar fi bine să depui eforturi serioase. Gândește-te la a schimba ceva în viața ta, spre exemplu garderoba, înfățișarea sau un plan profesional. Ai șanse deosebite de a observa detalii și de a găsi soluții la toate situațiile în care te afli și te necăjesc de multă vreme.

CAPRICORN

Multe chestiuni interesante poți discuta astăzi cu cineva din străinătate sau poți planifica în taină, o călătorie, participarea la un program de instruire personală sau profesională. Totul este să ai răbdare să asculți ceea ce au de spus ceilalți și apoi să treci informațiile aflate, prin filtrul minții tale. Până și detaliile aparent nesemnificative îți vor fi de folos curând.

VĂRSĂTOR

Ești tentat să te bizui mai mult pe prieteni sau pe semenii care te susțin în plan prefesional. Este adevărat că unii te vor sfătui de bine, însă mai întâi filtrează informațiile și apoi urmează-le îndeaproape. În mod special, persoanele mai în vârstă decât tine sunt de mare folos acum în preajma ta. Evită să vorbesti prea mult despre tine și planurile tale.

PEȘTI

În relațiile cu ierarhiile profesionale există tensiuni, dar și discuții constructive. Poți avea senzația că pe umerii tăi apasă responsabilități socio-profesionale deosebite și pe undeva așa este. Stabilește-ți prioritățile și alătura-te echipei de lucru cu inima deschisă. Toată lumea te va sprijini dacă dovedești că te interesează cu adevărat să muncești.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply