Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 29 mai 2019

0

BERBEC

Luna prezentă în semnul tău zodiacal face din tine motorul zodiacului. Nu ai stare, ești nerăbdător dar și foarte original și creativ.  Astăzi poți consolida niște relații, inclusiv pe cea de cuplu, cu condiția să fii sincer și dispus să negociezi poziția fiecăruia într-un context dat. Din punct de vedere financiar, ai șansa unei redresări frumoase.

TAUR

Pe tine, Luna în Berbec te îndeamna la autoevaluare. Mai ales dacă ești dornic să-ți crești veniturile și te gândești la o strategie aducătoare de bani, acum e momentul să-ți întărești încrederea în tine, prin conștientizarea punctelor forte și acceptarea sau transformarea celor slabe. E posibil să iei decizia de a începe niște studii.

GEMENI

Tu ești ceva mai protejat astăzi de furtunile provocate de Luna în Berbec și aspectele sale tensionate. Reușești să-ți păstrezi echilibrul, indiferent ce se întâmplă în jurul tău. Atitudinea orientată către relații și socializare te ajută foarte mult să te inspiri și să găsești noi culoare de manifestare a talentelor tale, cu sprijinul unor persoane discrete.

RAC

Experiențele inedite și schimbările care pot apărea în sfera profesională te pot face nerăbdător și impulsiv, mai ales când simți că nu ai situația sub control.  Contează pe sprijinul prietenilor, al partenerului de viață și cunoștințelor, se pare că în aceste zile ești foarte bine susținut și chiar favorizat prin intermediul relațiilor. Cere ce ai nevoie și bazează-te pe onestitatea celor care îți fac propuneri pe termen lung.

LEU

Viitorul poate lua întorsături neașteptate, sau visele și aspirațiile tale capată nuanțe noi. În orice caz, niște vești neașteptate, niște informații venite pe nepusă masă, se pot constitui în schimbări de direcție semnificative și aducătoare de bucurie. Financiar și profesional, bate fierul cât e cald! Adică acum!

FECIOARA

Nu ești scutit de schimbări în această perioadă. De fapt, simți că ceva stă să se schimbe, că într-un fel ești împins înainte și nu mai poți sta pe loc. Schimbările pe care le-ai tot amânat, acum încep să se producă. Surprizele de astăzi, mai ales de natură financiară, e posibil să te destabilizeze, dar rămâi optimist și caută  AS-ul în mânecă.

BALANȚA

O zi cu experiențe imprevizibile, amestecate, și surprize de la partenerul de viață sau un asociat. Însă, dacă mizezi mai mult pe creativitatea și diplomația ta, dacă ești atent la cauzele din spatele reacțiilor celorlalți, vei înțelege mai mult și vei putea să te poziționezi în mod sănătos în orice eventuală negociere sau dispută.

SCORPION

S-ar putea să ai sentimentul că lumea ta se prăbușește, pentru că cel puțin la locul de muncă, din nou pare să se schimbe totul. Și totuși, ai susținere importantă în această perioadă, de la prieteni și oameni cu care împărtășești aceleași idei și proiecte. Așadar, rămâi concentrat pe posibilități noi și ai încredere în drumul care se deschide în fața ta.

SĂGETĂTOR

Nemulțumirile de ordin material pot ieși la iveală astăzi, odată cu dorința de a cumpăra ceva sau de a-ți face un moft costisitor. Cu sprijinul și înțelepciunea partenerului de viață, această stare se diluează și este înlocuită de noi strategii de lucru și înaintare, adecvate împlinirii scopurilor tale.

CAPRICORN

Stări schimbătoare, capricii exprimate plenar și/sau surprize în mediul familial. În orice caz, ziua aceasta aduce destul de mult neastâmpăr, impulsivitate și nerăbdare, de aceea e necesar să fii ponderat și discret, iar dacă nu poți, măcar să nu te învinovățești. Pe de altă parte, această zi poate aduce inspirație și idei progresiste.

VĂRSĂTOR

Având în vedere că ești predispus la agitație și stres, din cauza agendei foarte încărcate, e foarte important să-ți stabilești niște pași clari de urmat și să-i respecți, dacă vrei să obții rezultatele dorite. În plan personal, ai parte de experiențe frumoase și de surprize plăcute de la copii sau de la persoana iubită.

PEȘTI

Astăzi ești tentat să te întinzi mai mult decât ți-e plapuma, în ce privește banii și cheltuirea lor. Prin urmare, fii precaut, protejează-ți resursele, stai departe de cheltuieli impulsive și inutile. De asemenea, fii gata să ceri cât meriți pentru serviciile pe care le oferi. În ce privește relațiile cu cei dragi, se apropie niște schimbări, iar în aceste zile probabil veți lua niște decizii împreună.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply