Get this Widget

Horoscop pentru miercuri, 31 iulie 2019

0

BERBEC

În ceea ce te privește, ești foarte spontan, ingenios, îți place să ieși la rampă și ești foarte creativ. Dispui de calități artistice și actoricești de care îți place să te prevalezi pentru a câștiga atenția publicului și pentru a cuceri. Ai o memorie foarte bună, dar ai și tendința de a scormoni în trecut unde poți activa unele nemulțumiri legate de un colaborator.

TAUR

Contextul astral de astăzi te predispune la sensibilitate excesivă, prudență, pesimism. Nu prea știi cum să echilibrezi viața privată cu serviciul și ai tendința de a te refugia în muncă. Acceptă părerile colegilor de serviciu și ale subordonaților, nu lua lucrurile personal și nu le interpreta drept afront în cazul în care diferă de părerile tale.

GEMENI

Discuțiile legate de bani sunt la ordinea zilei. Datorită neajunsurilor ai putea deveni irascibil și poți genera conflicte cu partenerul de viață sau cu copiii. Păstrează-ți calmul, renunță la pesimism și la grija zilei de mâine. Gândește pozitiv, evaluează-ți realist resursele și drămuiește-ți temeinic bugetul de care dispui. O minte limpede poate face minuni.

RAC

Luna se află până după-amiază în zodia ta și te predispune la sensibilitate și senzitivitate. Ai tendința de a sta retras și de a te supra responsabiliza legat de casă, familie și de părinți. Relaxează-te, vezi de viața ta și nu te mai crede buricul Pământului, deoarece ei se pot descurca foarte bine și singuri. Renunță la dependențe și la atașamentele care te țin în loc.

LEU

În ceea ce te privește, poți resimți un blocaj la nivel de comunicare și poți lăsa impresia de superficialitate deși în realitate ești foarte profund. Aspectele astrale te predispun la sensibilitate, emotivitate și preiei ușor vibrațiile mediului înconjurător. Astăzi poți simți să stai retras, izolat și cel mai bine ar fi să taci și să te exprimi, pe cât posibil în scris.

FECIOARA

Tu nu prea stai pe roze cu banii. Unele proiecte în care ești implicat s-ar putea dovedi păguboase și ai putea suferi pierderi financiare. Te-ai putea confrunta cu decepții legate de o persoană din anturaj, posibil o femeie, care se dovedește că întreținea relația cu tine din interese materiale. Privește cu încredere înainte și apelează la prietenii adevărați.

BALANȚA

Tu lași impresia unui om timid, timorat și nu prea ești dornic să îți asumi responsabilități. Ești încăpățânat, rigid și ai tendința de a lua prea în serios lucrurile. Raporturile cu șefii și autoritățile sunt destul de încordate și ți-ai putea atrage implicarea într-un scandal ca urmare a unor treburi făcute de mântuială. Ai încredere în tine și acționează cu simț de răspundere.

SCORPION

Tu te arăți introvertit și  lipsit de energie. Preferi să stai în umbră și să urmezi ceea ce ți se dictează. Pot reaparea probleme mai vechi de sănătate în regiunea lombară, poate chiar afecțiuni ale rinichilor pe care ar fi bine să le tratezi din timp pentru a nu se agrava. Renunță la tristețe și pesimism și te vei simți mai bine în pielea ta.

SĂGETĂTOR

Astăzi nu îți este foarte clar cine îți este alături și care sunt prietenii și protectorii pe care te-ai putea baza. Gestionează cu atenție și înțelepciune relația cu unii prieteni mai în vârstă care au tendința de a te folosi în scopuri personale. Nu lua lucrurile personal, fii matur și echilibrat fără a te supara. Oricât de mâhnit ai fi, păstrează armonia în relații ca și scop.

CAPRICORN

Ca urmare a pașilor temeinici făcuți în carieră, ai parte de succese extraordinare. Bucură-te de ele deoarece  nu vor dura prea mult. În cazul în care ești implicat într-un litigiu, verdictul poate fi pronunțat în defavoarea ta. Dispui de o mare capacitate de stăpânire de sine și îți păstrezi cumpătul în vâltoarea evenimentelor. Nu lăsa responsabilitățile profesionale să te domine.

VĂRSĂTOR

Tu manifești un spirit studios, dominator, atras de filosofie și de științele oculte. Principiile de viață pe care le expui și pentru care militezi sunt destul de rigide și ai tendința de a-ți impune punctul de vedere chiar la modul brutal. Renunță la criticism și la vederi înguste și aprofundează lecția diplomației, a armoniei și a bunei înțelegeri.

PEȘTI

Astăzi principalele domenii de interes pentru tine sunt sănătatea și igiena despre care îți place să dezbați sau să citești. Se pot ivi unele surse spontane și ingenioase de câștig din munca proprie. Dozează-ți corespunzător stresul și tendința către critică și nemulțumire, altfel ți-ai putea atrage unele probleme de sănătate în zona intestinelor.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply