Get this Widget

Horoscop pentru sâmbăta, 02 martie 2019

0

BERBEC

Sâmbătă va trebui să faci față unor dialoguri furtunoase cu șefii sau autoritățile. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent și vorbește strict și la obiect. Este nevoie să-ți schimbi atitudinea și concepțiile vizavi de relațiile sociale și de poziția ta în lume, deoarece altfel riști să demarezi noi și noi conflicte. Duminică, bine ar fi să te înconjori de prieteni sau de persoane care te protejează și te susțin. Evită călătoriile pe cât posibil, chiar și pe cele scurte!

TAUR

Finalul acestei săptămâni anunță discuții cu persoane aflate departe de granițele țării sau tu vei pleca într-o călătorie. Există o doză de conflict pe aceste sectoare de viață, doză care se poate mări considerabil dacă răspunzi la provocări. Dacă ești nevoit să înveți, să susții examene, cursuri sau interviuri, fii prudent. Bine ar fi să-ți pregătești atent discursurile și să vorbești puțin, dar concis. Duminică este posibil să fii invitat la reuniuni sociale de anvergură.

GEMENI

Sâmbătă ești preocupat de banii și bunurile comune cu un partener de viață sau de afaceri. Te-ai putea gândi la investiții sau la obținerea unui profit cât mai mare de la cineva apropiat. Fii prudent! Ceea ce cheltuiești acum va trebui să înapoiezi cu vârf și îndesat. Ai în vedere achitarea la timp a facturilor, taxelor sau datoriilor de orice fel. Duminică este o zi potrivită pentru activități culturale. Vizionează o piesă de teatru, un film bun sau participă la un seminar pe teme spirituale.

RAC

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Bine ar fi să te gândești pe îndelete ce parteneriate, colaborări sau relații mai păstrezi, pentru că se pare că investești prea mult efort și timp în situații nepotrivite ție. Duminică sunt momente bune pentru verificarea bugetului și pentru planuri de cheltuieli. Mai întâi achită-ți datoriile, taxele sau impozitele și pe urmă orientează-te și către cele necesare traiului zilnic.

LEU

Sâmbătă îți continui munca de la serviciu sau te ocupi de treburile de rutină ale casei. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este destul de obosit. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil! Schimbă-ți atitudinea vizavi de muncă și implicațiile ei. Duminică se întrezăresc tensiuni în relațiile parteneriale. Sunt momente pasagere, dar tratează-le cu prudență pentru că riști să strici relații bune și de aici imaginea ta în ochii lumii va avea de suferit.

FECIOARA

Relațiile sentimentale sunt destul de conflictuale la sfârșitul acestei săptămâni. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copiii se vor purta pe tonuri înalte. Sunt posibile despărțiri și situații greu de deslușit vizavi de cei dragi. Lasă critica deoparte și oferă-le celor din jur posibilitatea de a-și hotări singuri destinul. Duminică bine ar fi să te odihnești, pentru că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și circulației sanguine. Profită de weekend și relaxează-te!

BALANȚA

Sâmbătă ai spor în treburile gospodărești. Verifică toate cotloanele casei, pentru că există riscul să apară fisuri sau probleme greu de observat și remediat. Pe de altă parte sunt momente bune de a planui achiziționarea unei case noi, a unui teren sau de a construi un imobil. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la un consens. Duminică ar fi bine să organizezi o mică petrecere pentru cei dragi sau să te întâlnești cu prietenii.

SCORPION

Se pare că vei avea de făcut mici călătorii la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile deplasări in interes de serviciu sau vei merge la o rudă sau la un prieten apropiat. Verifică toate detaliile și totodată alătură-te în călătorie unor persoane cunoscute în care ai încredere. Dacă participi la cursuri, abține-te de la comentarii caustice. Duminică, cel mai bine te vei simți acasă printre cei dragi. Gândurile îți vor zbura către copilărie și aventurile ei.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă ești preocupat de veniturile tale din muncă desfășurată la un serviciu. Trăgând linie, se pare ca ești nemulțumit pentru că muncești mult, te implici total și totuși câștigurile tale sunt mărunte sau chiar inexistente. Recomandabil este să faci un pas înapoi, să-ți reevaluezi poziția profesională și să te retragi din colaborările păguboase. Duminică se anunță întâlniri și dialoguri cu cineva apropiat. Ar putea exista contradicții între ce dorești tu să se discute și ce îți răspund ceilalți.

CAPRICORN

Sâmbătă beneficiezi de multă energie și de stări de spirit fluctuante. Ocupă-te doar de treburile tale și fii mai înțelegător cu ceilalți. Combativitatea îți poate crea neplăceri în toate tipurile de relații. Duminică apar cheltuieli neprevăzute, dar și tu la rândul tău poți primi cadouri sau vești importante legate de salarizarea unui loc de muncă de care ești interesat. Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor.

VĂRSĂTOR

În weekend ești retras și aproape neobservabil în peisaj. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos și articular, de aceea îngrijește-te corect. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Dușmanii ascunși sunt prezenți și sapă încet, dar sigur la temelia poziției tale sociale. Selectează-ți atent colaboratorii, prietenii și mai ales ferește-te de susținători sau protectori. Duminică te vei simți mai bine.

PEȘTI

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție prietenii. Se pot ivi situații conflictuale cu aceștia, iar de unii te poți despărți definitv. Recomandabil este să fii mai selectiv în ceea ce privește relațiile cu persoanele apropiate. Duminică vei simți nevoia retragerii din forfota cotidiană. Plimbă-te mai mult în aer liber, meditează într-o biserică și odihnește-te suficient. Unele afecțiuni legate de picioare sau circulație sanguină îți pot crea neplăceri.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply