Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă, 09 martie 2019

0

BERBEC

Sâmbătă debordezi de energie și bine ar fi să te ocupi pe îndelete doar de îndatoririle tale. Îți sunt favorizate începerea unei diete, un program de exerciții fizice sau rearanjarea garderobei. Emotivitatea va fi accentuată și de aici stările de spirit vor fluctua mult. Cu greu poți relaționa cu ceilalți, de aceea ține-ți firea și lasă-i în pace. Duminică se anunță vești legate de bani. Poți  primi cadouri și recompense mărunte, dar suficiente cât să îți bucure sufletul.

TAUR

Finalul acestei săptămâni îți aduce dorința de retragere din forfota vieții. Ești obosit, iar afecțiunile specifice segmentelor capului se pot activa destul de neplăcut. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil! Folosește remedii naturiste, hrănește-te corect și dormi mai mult. Duminică te vei simti mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți refăcut și cu poftă de viață.

GEMENI

Ar trebui să te înconjori de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni. Cu toate ca relațiile cu aceștia sunt dinamice și foarte ușor pot apărea controverse, totuși prezența lor și schimbul de informații te vor face să te simți bine. Bine ar fi să fii mai selectiv vizavi de oamenii cărora li te destăinuiești și pe care îi consideri prieteni. Se pot ivi neplăceri când te aștepți mai puțin. Duminică vei simți nevoia să te odihnești în tihnă, departe de zgomotul lumii dezlănțuite.

RAC

În acest weekend se pare că vei fi în luminile scenei vieții cotidiene. Ori mergi la un eveniment cu multă lume, ori te întâlnești cu șefii la o mică agapă. Recomandabil este să vorbești puțin, direct și la obiect. Te-ar putea încerca emoțiile, dar cu puțin efort vei reuși să te controlezi. Duminică se anunță discuții aprinse cu prietenii. Vorbește deschis cu cineva drag despre framântările tale și vei observa că astfel vei găsi rezolvări deosebite.

LEU

Sâmbătă este o zi potrivită pentru a merge la teatru, la un concert de muzică sau pentru a-ți rafina sufletul cu lecturarea unei cărți bune. Cineva din străinătate îți poate da vești neplăcute. Selectează informațiile și evită implicarea în problemele celorlalți. Duminică se anunță o discuție importantă cu un șef. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu puțin efort și cu încrederea că toate se petrec în folosul tău.

FECIOARA

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majora zilele acestea. În special te interesează ce poți obține de la alții, însă slabe șanse de a te pricopsi. Bine ar fi să ai în vedere doar posibilitățile tale de câștig din munca desfășurată la un serviciu. Este nevoie să achiți corect și la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii. Duminică, sufletul tău are nevoie de rafinare și detașare de subiectele vieții cotidiene.

BALANȚA

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și evită provocările celorlalți, însă susține-ți punctele de vedere cu argumente clare și pertinente. Este o perioadă în care se pot rupe foarte ușor colaborările sau relațiile conjugale. Duminică ar fi bine să-ți verifici bugetul și să te gândești serios la munca pe care o desfășori în prezent la un serviciu.

SCORPION

Sâmbătă se pare că ți-o vei petrece la serviciu sau măcar îți iei de lucru acasă. Relațiile colegiale care stau pe un bulgăre de dinamită. Dozează-ți eforturile pentru ca organismul este vulnerabil, în special pe segmentele capului. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Duminică, astrele îți recomandă să te focusezi pe relațiile parteneriale.

SĂGETĂTOR

Finalul acestei săptămâni îți poate aduce reconfigurări într-o relație sentimentală. Fii prudent vizavi de cei dragi, deoarece riști să rămâi singur și asta numai din cauza ta. Folosește-ți farmecul și creativitatea pentru a organiza o mică petrecere pentru cei dragi. Duminică ar fi bine să te odihnești și să-ți îngrijești pe îndelete corpul. Segmentele gâtului și ale capului sunt sensibile, putând apărea neplăceri serioase.

CAPRICORN

Relațiile cu familia și treburile casnice îți sunt favorizate zilele acestea. Răsturnările de situație vizavi de ce se petrece în sânul familiei te pot bulversa, de aceea fii prudent și privește totul în mod obiectiv. Atenție la sursele de foc din spațiul locativ, deoarece avariile la acestea pot fi greu de cotrolat și remediat! Duminică se întrezăresc ceva neplăceri în relația cu persoana iubită sau în privinta copiilor.

VĂRSĂTOR

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să călătorești fie în scop profesional, fie într-o excursie. Se recomandă multă prudență. Verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Duminică, sufletul tău se va simți bine doar acasă printre cei dragi.Chiar dacă se pot ivi controverse în dialogurile cu membrii familiei, tot acasă vei rămâne, implicându-te în problemele casnice.

PEȘTI

La finalul acestei săptămâni, astrele îți recomandă să faci un bilanț al câștigurile obținute din munca desfășurată la un serviciu. Traversam o perioadă în care banii îți vin în salturi sau pot exista și momente în care primești puțini bani sau deloc. Ferește-te de cheltuieli nefondate și pune bani deoparte. Duminică s-ar putea să mergi în vizită la o rudă sau la un prieten apropiat. Selectează informațiile care vin spre tine.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply