Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2019

0

BERBEC

Weekend-ul acesta îți oferă spor în treburile casnice. Sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile de anvergură sau reamenajările interioare și exterioare. Atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Este mai dificil să se ajungă la pace pe teme legate de patrimoniu sau de relație cu neamurile. Cel mai bine ar fi să îi reunești pe cei dragi la depănarea amintirilor de demult.

TAUR

Sâmbătă dimineață ar fi indicat să te ocupi de cumpărăturile necesare familiei, deoarece spre prânz se anunță drumeții sau vizite la prieteni apropiați. Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil călătoriilor pe distanțe scurte, studiilor și dialogurilor cu cei dragi. Totuși există și o doză mare de necunoscut ce îți poate strica unele relații sau te poate întârzia la drum. Dialogurile cu cei apropiați sunt încărcate de mult subiectivisim.

GEMENI

Banii și implicațiile lor sunt aspectele principale ale finalului acestei săptămâni. S-ar putea să primești o suma de bani, drept plată pentru o activitate desfășurată la un loc de muncă cu ceva timp în urmă. Pe de altă parte verifică atent bugetul de venituri și cheltuieli, pentru că sunt posibile încurcături în documentele financiare, fie că este vorba de facturi, chitanțe diverse sau documente bancare. Emotivitatea este accentuată și astfel poți comite erori.

RAC

Energia acestui weekend îți oferă inspirație și poftă de a te implica în tot și toate. Dorința de a împărtăși cu alții din știința sau informațiile tale este la cote mari. Intenția ta este bună, dar atenție la mijloacele folosite. Printre cei care vor fi în preajma ta există și persoane care încearcă să te combată, însă cu prudență și discernământ poți depăși situațiile delicate cu bine. Stările tale de spirit fluctuează.

LEU

Weekend-ul acesta bine ar fi să stai departe de ochii și zgomotul lumii. Sâmbătă dimineață ai fi tentat să-ți planifici întâlniri cu prietenii, însă astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil compania celorlalți. Stările tale interioare sunt fluctuante și de aici și sănătatea are de suferit. Plimbă-te în aer liber, mănâncă mai multe fructe și legume, meditează într-un loc sfânt și dormi suficient. Conflicte evidente în sfera profesională.

FECIOARA

Dacă sâmbătă până în prânz mai ai spor la treburile de la seviciu și mai trebuie să dai ochii cu un șef, după-amiază se anunță întâlniri cu prietenii. În preajma ta există personaje fascinante, idealiste, care te fac să te simți bine, dar a căror aură de mister uneori îți poate da fiori. Recomandabil este să fii prudent la oamenii pe care îi ții aproape, pentru că sub masca prieteniei se ascund obiective personale greu de definit.

BALANȚA

Lumea este cu ochii pe tine la finalul acestei săptămâni. Vei fi nevoit să dai explicații unor persoane oficiale și să-ți explici deciziile sau atitudinea de la serviciu. Recomandabil este să fii prudent, pentru că fundamentul tău social lasă de dorit deocamdată. Sunt posibile reproșuri din partea celorlalți vizavi de imaginea ta. Pe undeva există un sâmbure de adevăr în ce ți se spune zilele astea. Totuși ești suficient de abil să te descurci onorabil.

SCORPION

Sunt zile favorabile pentru vizionarea spectacolelor de teatru, filmelor sau pentru participarea la seminarii și discuții pe teme spirituale. Sufletul tău are nevoie de revigorare, iar cultura și arta te pot ajuta enorm. Pe de altă parte se poate pune problema reluării unui studiu parcurs incorect în trecut sau care a rămas în stadiul de proiect. Călătoriile în străinătate sau dialogurile cu cei aflați departe de țară sunt alte teme interesante.

SĂGETĂTOR

Ești preocupat de bani în acest weekend. În special ești interesat de banii și bunurile altora. Astrele îți recomandă să te ocupi atent de datorii, indiferent că este vorba de facturile curente, credite sau simple obiecte împrumutate de la cunoscuți. Intră în discuție și aspectele referitoare la moșteniri sau partaje. Tentația împrumuturilor sau a implicării în afaceri este greu de stăpânit. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și către laturile spirituale ale vieții.

CAPRICORN

Relațiile parteneriale alcătuiesc tema principală din acest weekend. Partenerul de viață te provoacă la discuții interesante, presărate cu reproșuri, dar și cu aprecieri vizavi de implicarea ta în relație. Într-un fel se reiau subiecte legate de viața în doi, sau dacă este vorba de un partener de afaceri, subiectele disputate vor fi legate de proiectele și activitățile comune. În acest sector se pot petrece răsturnari de situație greu de explicat.

VĂRSĂTOR

Finalul săptămânii nu îți aduce și finalul treburilor de la serviciu. Ai multe și mărunte de făcut și cu greu te poți desprinde de muncă. Relațiile colegiale sunt distorsionate, dar șefii te susțin până la o anumită limită. Se ascund multe iluzii și dezamăgiri în sfera muncii. Dozează-ți eforturile și ocupă-te de strictul necesar. Sănătatea este răscolită, iar organismul va da semne de oboseală. Odihnește-te, folosește remedii naturiste și compania celor dragi.

PEȘTI

Un weekend cu distracții, invitații la petrecere sau alții se autoinvită la tine, însă tu te bucuri oricum. Cheful îți poate fi alterat de persoana iubită sau de copii. Bine ar fi să te detașezi de problemele celorlalți și să fii mai circumspect la tot ce vine din partea celor apropiați. Iluziile și dezamăgirile plutesc în aer. Pe de altă parte ești inspirat, creativ și îți poți canaliza energia într-un hobby. Evită suprasolicitarea organismului, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply