Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 01-02 iunie 2019

0

BERBEC

Este vorba despre bani în acest weekend. Se pare că vei primi sume consistente din munca desfășurată la serviciu plus cadouri sau bonusuri nebănuite. Pe de altă parte însă, apar și informații destabilizatoare referitoare la salarizare și condiții de muncă. Evita eforturile prelungite, alimenteaza-te corect si odihneste-te mai mult.

TAUR

Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptămâni. Ai multă energie, farmec, intuiție, dar și multă emotivitate. Întoarce-ți privirea și eforturile doar către tine și lasă deoparte problemele celorlalți. Starea de spirit se poate schimba brusc și fără explicație, însă cu puțin efort vei reuși să te echilibrezi. Evită risipirea energiei tale în acțiuni și relații nepotrivite!

GEMENI

Ai nevoie de multă odihnă în aceste zile de sfârșit de săptămână. Oboseala acumulată își va spune cuvântul, de aceea fii prudent și odihnește-te mai mult. Se pot accentua afecțiunile vechi. Sunt posibile informații secrete legate de colegii de serviciu. Revelațiile din acest weekend sunt importante și ar fi bine să le notezi.

RAC

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii și protectorii din mediul profesional în care activezi! Finalul acestei săptămâni îți aduce informații importante despre aceste persoane și despre proiectele sau acțiunile comune cu acestea. Ar fi bine să-ți controlezi tendințele combative și să asculți cu luare aminte la ceea ce ți se spune.

LEU
Ești chemat la rampă în acest weekend. S-ar putea să participi la evenimente sociale, care să te pună în centrul atenției. Ochii și urechile celorlalți vor fi orientate către tine. Este o ocazie favorabilă de a te pune în valoare, de a-ți consolida imaginea și statutul social. Emotivitatea este accentuată și te poate lua ușor valul. Vorbește strict, direct și la obiect.

FECIOARA

Spectacolele de teatru, vizitarea muzeelor, expozițiilor de orice fel sau vizionarea unor filme bune sunt temele propuse de astre pentru tine. Sufletul tău are nevoie de rafinare, detașare de cotidian și mai ales are nevoie de hrană spirituală. Sunt momente bune pentru meditații în locuri sfinte și pentru abordarea subiectelor legate de spiritualitate.

BALANȚA

Preocuparea principală a acestor zile de weekend o reprezintă banii și bunurile comune cu alții. Se pare că te afli într-o perioadă favorabilă beneficiilor de la alții. Ai putea fi tentat să cheltuiești mai mult sau să te asociezi în afaceri sau investiții. Se recomandă prudență, deoarece acum ești condus mai mult de emoții și mai puțin de rațiune.

SCORPION

Weekend-ul acesta este nevoie să te ocupi îndeaproape de partenerul de viață. Sunt posibile neînțelegeri si certuri destul de serioase, de aceea fii prudent și ia aminte la ce ți se reproșează. Se pare că ți-ai neglijat mult această relație și acum este un fel de scadență. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți analiza colaborările și proiectele în care ești implicat.

SĂGETĂTOR

Treburile de rutină sau cele de la serviciu îți captează atenția și eforturile la finalul acestei săptămâni. Relațiile colegiale sunt disonante și bine ar fi să te detașezi de ceilalți și să îți vezi doar de ale tale. Sănătatea este vulnerabilă. Organismul este destul de obosit, așa încât alternează orele de odihnă cu cele de muncă.

CAPRICORN

Pentru tine se anunță cântec, joc și voie bună în acest weekend. Veselia este la cote înalte și la fel și cheful de aventuri. Relațiile sentimentale pot cunoaște șuișuri și coborâșuri, însă până la urma vei reuși să depășești momentele neplăcute cu puțin efort. Emoțiile sunt accentuate, așa încât echilibrează-ți mai întâi stările interioare și apoi îndreaptă-ți atenția și către ceilalți.

VĂRSĂTOR

Tu ai spor și succes în treburile gospodărești. Sunt zile favorabile curățeniilor generale, reparațiilor curente sau reamenajărilor interioare. Dialogurile cu membrii familiei pot ajunge la un consens favorabil pentru toată lumea. Pot intra în discuție cumpărarea sau vinderea unor bunuri patrimoniale. Surprize de proporții în plan familial și domestic!

PEȘTI

Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil întâlnirilor cu prietenii apropiați sau excursiilor. Gândirea și comunicarea sunt foarte active. Controlează-ți tumultul mental și tendința de a vorbi peste măsură! Pentru alții sunt zile bune pentru asimilarea cunoștințelor, proceselor de învățare sau pentru pregătirea unui interviu sau examen. Informații prețioase!

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply