Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 03-04 august 2019

0

BERBEC

Treburile de rutină vor continua și în acest weekend. Fie că este vorba despre sfera domestică, fie despre sfera profesională, ești foarte absorbit de ceea ce faci. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât evită provocările celorlalți și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv. Bine ar fi să-ți dozezi eforturile și să-ți rezervi momente de odihnă. Nu se recomandă consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece cu puțin efort vei reuși să depășești momentele neplăcute.    

TAUR

Persoana iubită sau copiii îți aduc multe provocări la sfârșitul acestei săptămâni. Motivul disputelor este legate de anturajul pe care îl frecventează și de faptul că sunt plecați în mod constant. Bine ar fi să discuți deschis și să spui direct și la obiect ce te nemulțumește. Temerilele tale vizavi de cei dragi sunt fondate, deoarece există factori riscanți legați de acțiunile întreprinse de ei. Pe de altă parte, ar fi minunat dacă a-i organiza o mică petrecere sau o ieșire în oraș.

GEMENI

Finalul săptămânii este favorabil treburilor gospodărești. Ai avea spor și succes la curățenii generale, reparații curente și reamenjări interioare. Pot intra în discuție achiziționarea unor bunuri patrimoniale și se pare că ai și bani pentru astfel de cumpărături. Nostalgia copilăriei și amintirea năzbâtiilor ei sunt la cote înalte. Ar fi bine să vorbești sau să te întâlnești cu neamurile și cu prietenii dragi, ostoindu-ți astfel dorul de trecut. Membrii familiei vor trece ușor peste stările tale de spirit, aspect favorabil ție.

RAC

Este posibil să pleci în călătorii pe distanțe scurte. Într-un anume fel ești o mică vedetă printre apropiați, deoarece ești șarmant, iar povestirile tale încântă pe toata lumea. Fii prudent în vorbe și fapte, pentru că ceilalți vor reține mult și bine tot ce este legat de tine. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul. Fie că este vorba despre sfaturi, fie despre un ajutor material, ar fi bine să eviți implicarea emoțională și să ajuți cu strictul necesar. Dușmanii ascunși stau la pândă, însă providența de asemenea.

LEU

Sunt momente favorabile pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic în acest weekend. Ești destul de îngrijorat din cauza banilor, însa mâna divină îți oferă toate darurile de care ai nevoie, ba chiar și un surplus. Tot ce este legat de regimul muncii, cu accent pe câștigul aferent este supus fluctuațiilor. Bine ar fi să-ți modelezi în permanență concepțiile și atitudinea față de acest segment de viață și activitate, altfel existând riscul apariției problemelor de sănătate. Ai susținere astrală deosebită pentru a ieși victorios.

FECIOARA

Energia de care beneficiezi la sfârșitul acestei săptămâni este la cote mari și ar trebui să o canalizezi în activități care presupun efort fizic și mental. Ai avea succes la cumpărături pentru înnoirea garderobei, la exerciții fizice la o sală, la tratamente de îngrijire corporală și la începerea unei diete de sezon. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la planuri noi de viață și la o abordare diferită a evenimentelor cotidiene. Rezervă-ți momente de relaxare alături de cei dragi. Relațiile socio-profesionale stau pe un bulgare de dinamită.

BALANȚA

Zilele acestea ar fi bine să fii cât mai retras. Energia vitală este la cote minime, iar organismul obosit. Sistemul digestiv și picioarele sunt vulnerabile, de aceea fii prudent și îngrijește-te mai mult. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că diagnosticul și recomandările ar putea fi eronate. Pe de altă parte, tensiunile din sfera muncii se acutizează, aspect care îți dăunează din toate punctele de vedere. După-amiezele mergi la plimbare sau stai de vorba cu cei dragi.

SCORPION

La finalul acestei săptămâni se întrezăresc multe întâlniri și discuții cu prietenii. Tensiunile mocnesc în umbră, de aceea fii prudent. Ar fi bine să nu îți divulgi planurile de viitor, pentru că unii ar putea să profite de pe urma lor. Roiește în jurul tău un protector important, care îți va oferi informații prețioase legate de sfera profesională. Tema principală a acestor zile pare să fie legată de banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri. Selectează infomațiile primite și evită să dai replici dure.

SĂGETĂTOR

Weekend-ul anunță evenimente cu multă lume. Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta, de aceea ai mare grijă cum te prezinți. Ceilalți te vor provoca destul de mult. Alege-ți cuvintele cu grijă și vorbește doar atunci când ești întrebat. O discuție cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale te poate pune într-un con de umbră. Partenerul de viață sau cei de afaceri te sprijină puțin și în orice moment îți pot crea neplăceri. Îngrijește-ți mai mult sănătatea!

CAPRICORN

Zilele weekend-ului îți aduc discuții și întâlniri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Unele informații te pot necăji, însă ai răbdare și încredere că timpul lucrează în favoarea ta. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la propria ta instruire personală și profesională. Dacă ești deja implicat în vreo forma de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, instructorii sau colegii. Traversezi o perioadă delicată vizavi de relațiile cu ceilalți și foarte ușor se pot isca controverse de la ideologii sau de la concepțiile despre lume și viață.

VĂRSĂTOR

Evenimentele acestor zile te vor duce în segmentul banilor și bunurilor deținute în comun cu un partener de viață sau de afaceri. Există nemulțumiri serioase în acest sens, pentru că tu muncești mult, iar ceilalți se pare că profită de pe urma eforturilor tale. Verifică achitarea taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din activitatea desfășurată la un serviciu fluctuează, de aceea fii prudent. Recomandabil este să cheltuiești strictul necesar și să eviți investițiile și planurile de afaceri.

PEȘTI

Astrele îți recomandă să te ocupi pe îndelete de partenerul de viață. Foarte ușor se pot isca discuții aprinse fie datorită copiilor, fie datorită hobby-urilor tale. Ți se poate reproșa faptul că îți neglijezi jumătatea și că te ocupi de orice altceva. Totodată ar fi bine să arunci o privire și la colaborările în care ești implicat, pentru că există hibe ce trebuie înlăturate. Dorința ta de izolare de restul lumii este evidentă și deranjantă pentru ceilalți, de aceea mulți vor dori să se îndepărteze de tine.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply