Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 04-05 mai 2019

0

BERBEC

La finalul acestei săptămâni, astrele te sfătuiesc să ai grijă de bugetul familiei. Mergi la cumpărături, dar nu te avânta în cheltuieli extravagante. Pe de altă parte verifică pe îndelete documentele financiare și conturile bancare. Precauția și discreția te pot feri de neplăceri. Există conflicte ascunse bine de ochii tăi la serviciu, iar relațiile colegiale lasă mult de dorit. Bazează-te doar pe tine din toate punctele de vedere. Noutăți financiare de anvergură.

TAUR

Beneficiezi de o forță uriașă în aceste zile de weekend. Strălucești, ai pofta de viață și dorință de expansiune. Ești tentat să-i provoci pe ceilalți la dialoguri aprinse sau explicații. Recomandate sunt discuțiile de taină, dozarea vorbelor și mai multă atenție la gânduri. Mentalul profund primește influxuri astrale deosebite, așa încât îți pot veni idei bune pentru propria-ți dezvoltare personală. Trasează planuri noi de viitor.

GEMENI
Weekend-ul acesta este potrivit pentru a sta doar cu tine sau măcar cu cei foarte apropiați. Stările tale interioare vor fluctua mult și de aici și sănătatea va deveni vulnerabilă. Gândurile îți zboară către diverse laturi ale vietii, laturi în care apar tot felul de nemulțumiri. Privește doar partea plină a paharului. Toate problemele cu care te confrunți în această perioadă sunt cunoscute și vei reuși să le depășești cu bine.

RAC

Te vei înconjura de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni. Vrei, nu vrei, va trebui să faci față vizitelor sau dialogurilor acestora. Pe de o parte primești informații utile, sfaturi în special legate de chestiunile sentimentale, dar și de domeniul profesional. Pe de altă parte, prieteni adevărați sau protectori nu prea ai deocamdată. Se recomandă prudență și discreție vizavi de ceilalți. Se pregătesc oameni noi și speciali care îți vor fi prieteni deosebiți.

LEU

Odihna nu prea se întrezărește în aceste zile. Se pare că ești chemat la rampă, iar ochii și urechile lumii sunt ațintiți asupra ta. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu persoanele cu autoritate. Pe de altă parte va trebui să rezolvi câteva treburi profesionale rămase restante din timpul săptămânii. Sunt momente și situații importante, așa încât acordă-le timpul și efortul necesar. Liniștea și pacea ți-o poți găsi numai acasă, alături de cei dragi. Noutăți socio-profesionale.

FECIOARA

Ar trebui să mergi la teatru, la un muzeu sau la un concert de muzică bună. Sufletul tău are nevoie de rafinare și de schimbarea decorului cotidian. Sunt momente bune pentru a te delecta cu subiecte spirituale sau pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștinte cu informații despre culturile altor țări. Sunt zile deosebite în acest weekend, pentru rafinarea mentalului și schimbarea sistemului de valori morale, spirituale, materiale.

BALANȚA

Se pune problema banilor și bunurilor în comun cu ceilalți la finalul acestei săptămâni. Ori este nevoie să rezolvi ceva legat de patrimoniul altora, ori vei fi nevoit să achiți urgent facturi, taxe, impozite sau datorii de orice fel. Te vei descurca fără probleme, de aceea, din toată inima,  dă tot ce ai de dat. Te poți gândi la afaceri, investiții sau împrumuturi bancare. Au șanse de reușită, dacă în aceste zile trasezi planuri viabile.

SCORPION

Weekend-ul acesta ar fi bine să te ocupi de relațiile parteneriale. Sunt zile deoasebite pentru a-ți reorganiza colaborările și pentru a renunța la parteneriatele nerentabile. Se pot isca foarte ușor discuții contradictorii, iar reproșurile pot fi frecvente. Totuși, până la urma lucrurile se pot rezolva amiabil, iar momentele tensionate le poți depăși cu diplomație, calm și sinceritate. Se conturează o nouă etapă partenerială de mare anvergură.

SĂGETĂTOR

Se pare că ori mergi în continuare la serviciu, ori îți iei de lucru pentru acasă. Treburile de la un loc de muncă te solicită destul de mult în aceste zile și recomandabil este să fii prudent. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt în vacanță. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și, la nevoie, să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate. Noutăți profesionale și medicale.

CAPRICORN

Weekend-ul anunță cântec, joc și voie bună în preajma ta. S-ar putea să primești invitații la petreceri sau tu la rândul tău să organizezi reuniuni agreabile. Sunt zile bune pentru relaxare, discuții amicale și povești de amor. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să-ți orientezi gândurile și eforturile și spre activități dragi sufletului tău sau către un hobby. Persoana iubită îți poate crea neplăceri. Tot ce ține de segmentul afectiv va intra într-o nouă etapă.

VĂRSĂTOR

Contextul astral din acest weekend te predispune la treburi gospodărești. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații curente sau pentru a te gândi la achiziționarea unei case, a unui teren sau măcar a unui obiect decorativ. Pe de altă parte, indiferent ce ai face, gândurile tale zboară către trecut, copilărie și rude. De aici vor rezultă stări interioare speciale. Se conturează o nouă etapă domestică.

PEȘTI

Călătoriile pe distanțe scurte îți sunt favorizate la acest sfârșit de săptămână. Organizează o excursie pentru cei dragi sau mergi în vizită la o rudă. Dialogurile cu cei apropiați vor fi frecvente. Sunt posibile contradicții și reproșuri. Selectează informațiile primite și nu te implica în problemele celorlalți. Dozează-ți eforturile și întoarce-ți privirea doar către treburile tale. Se ivesc la orizont relații noi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply